HomeViestejäNatha Jay3.6.2020 - Kuunteleminen

3.6.2020 - Kuunteleminen

KUUNTELEMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
3.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin moni ääni huutaa, mutta kuka kuuntelee? Eikö oman äänensä löytäminen vaadi kuulluksi tulemista? Kun sinut kuullaan täysin, eikö se ole parantavaa? Kuunteleminen on pyhä ja parantava teko. Kun ihmiset tuntevat olevansa kuultuja, he voivat olla hiljaa sen tiedon kanssa, että heidän äänensä päätyi jonkun korviin. Kommunikointia ei tapahdu, ennen kuin toinen vastaanottaa sen.
 
Aito parantaja, menetelmästä riippumatta, sallii ihmisen parantua olemalla täysin läsnä. Parantumista tapahtuu, kun yksilö nähdään täysin, kuullaan täysin ja hyväksytään tuomitsematta. Haluatko parantaa maailmaa? Pysähdy kuuntelemaan. Useimmat ihmiset kuuntelevat vain tarpeeksi vastatakseen, ei ymmärtääkseen, myötäelämisestä puhumattakaan. Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä voidaksesi kuulla täysin toisen. On okei antaa ihmisten olla, missä he ovat, yrittämättä korjata heitä. Johda esimerkillä.
 
Hyväksyminen tuomitsematta on mestaruustason taito, ja pysyminen siinä vaatii jatkuvaa työtä. Aloita kuuntelemalla. Jos uskomuksesi ovat vakaita, niin toisen perspektiivin kuunteleminen ei ole uhka omalle todellisuudellesi … Lisäksi saatat oppia jotain uutta. Suurin hyöty on, että toinen ihminen tuntee olevansa kuultu, jotta hän voi sitten parantaa sen, mikä häntä vaivaa.
 
Harjoittele kuuntelemista vastaamatta. Tai pidä vastauksesi toisen käsitysten toistamisena. "Siis se mitä sanot, on …" Harjoittele tätä ensin ihmisten kanssa, jotka jakavat uskomuksesi, ennen kuin menet erimielisyyden tohinaan. En ehdota sinua aloittamaan tuota keskustelua, mutta jos menet siihen, kuuntelemalla voi sallia parantumisen tapahtua.
 
Sitten varmista, että tulet itse kuulluksi, luultavasti sisäpiirissäsi. Varmista, että on joku, ei pönkittämään mielipiteitäsi, vaan kuuntelemaan syvästi todellisia huoliasi. On ok löytää uusia ihmisiä, jotka voivat kuulla sinut syvästi. On okei kasvaa ulos toisista. Anna ihmisten olla, missä ovat, ja jatka liikkumista. Meillä kaikilla on erilaiset polut, ja sinut vedetään aina omalla tasollasi olevien luo. Saat valita, roikutko vanhassa vai päästätkö irti ja virtaat uuteen.
 
Omassa elämässäni on ollut pari kuukautta melkoisena teemana, etten ole kuultu, ja se tekee hulluksi. Minulta vei tovin paikantaa, mitä oikeasti tapahtui, ja sitten vähän pidempään selvittää, miten se käsitellään. Ihmiset voivat tuntea sinut vain niin syvästi, kuin he tuntevat itsensä. Vastaavasti ihmiset voivat kuulla sinut vain niin syvästi, kuin he kuulevat itsensä. Pelkän tavan vuoksi ympäröin itseni ihmisillä, jotka eivät pystyneet kuulemaan minua. Olen muuttanut sen, ja nyt tunnen olevani kuultu. Yhtäkkiä minulla ei ole yhtä paljon sanottavaa sen vuoksi. Kommunikointia on tapahtunut.
 
Kuunteleminen antaa meille myös rikkaan tilaisuuden oppia. Vaikka ajattelemme, että meillä on vakiouskomukset, kehitymme aina ajan kuluessa. Kyky yhdistyä uuteen informaatioon ja uusiin ideoihin on avoimen ja kehittyvän mielen kauneutta. Pysy oppivaisena – et ole aina oikeassa. Mielen joustavuus pitää sinut nuorena ja kasvavana. Kuuntele parantaaksesi, sitten kuuntele oppiaksesi. Kuuntelemalla saamme kurkistuksen täysin uuteen todellisuuteen. Jatka kuuntelemista, ja paranna maailmaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >