HomeViestejäNatha Jay20.5.2020 - Ykseyden integroiminen

20.5.2020 - Ykseyden integroiminen

YKSEYDEN INTEGROIMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
20.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ykseystietoisuus kuulostaa mahtavalta jutulta, kunnes alkaa todella tuntea nuo muutokset. Olemme niin tottuneita elämään erillisinä yksilöinä, ettemme edes kyseenalaista sitä, että kaikki mitä ajattelemme, tunnemme ja koemme, on meidän omaamme ja täysin yksityistä. Kun ykseystietoisuus tuo meidät kaikki yhteen, odottamattomilla tavoilla, alamme kokea asioita, joilla ei ole henkilökohtaista selitystä.
 
Olen aina ajatellut liian kovaäänisesti. Useat ihmiset ovat kertoneet sen minulle. Haluaisin kertoa sinulle, miten pidät ajatuksesi itselläsi, mutta en ole vielä löytänyt volyymisäädintä. Ainoa tapa lakata puhumasta päässäni, on lopettaa. Itsemestaruus. Pidä huolta mielestäsi. On haastavaa jatkuvasti ohjata mieli pois sisäisestä vitsailusta. Suistun usein tähän, kun tunnen, ettei minua kuulla. On tärkeää siirtää mieli jatkuvasti pois konfliktin vatvomisesta, joka sinulla on toisen kanssa. Kyllä, oman rauhasi vuoksi, mutta myös siksi, että myös hän nappaa sen nyt.
 
Jos yhtäkkiä ajattelet tai näet unta jostakusta, kyse saattaa hyvin olla keskustelusta, jota hän käy sisäisesti. Se voi olla myös omaa painolastiasi, joka tulee esiin käsiteltäväksi. Älä hyppää johtopäätöksiin, ja kohtele kumpaakin myötätuntoisesti. Kumpikin osapuoli ansaitsee sen. Fokusoidu rakkauteen ja tiedä, että te kumpikin puhdistatte jotain, yhdessä. Pontti on, ettei kaikki ole sinun. Telepatiaa tapahtuu.
 
Saamme yhdistyä myös Gaian kanssa. Jälleen kerran, kuulostaa ihanalta, kunnes alkaa tuntea maanjäristysten ja tulivuorenpurkausten tulemisen. Itse tunnen olevani kuin hevonen ennen myrskyä – levoton ja ahdistunut – kunnes järistys tapahtuu. Tähän mennessä olen tuntenut vain ne, jotka ovat lähellä sijaintipaikkaani (muutaman sadan mailin sisällä). Pointti on, ettei kaikki ole sinun. Muistamme taas eläinvaistomme luonnonilmiöistä.
 
Kun yhdistymme kosmoksen kanssa, tunnemme tulevat energiat. Aurinkokuntamme on astumassa pilveen, eikä tiede tiedä, mitä on odotettavissa. Yhtenä päivänä olen uupunut, seuraavana lennän korkeuksissa, kumpikin ilman henkilökohtaista syytä. Ylösnousemusoireet ovat hyvin fyysisiä ja vaihtelevat päivittäin. Ennen kuin päätät, että olet hullu tai sairas, suosittelen kysymään toisilta, tuntevatko hekin sen. Sen olettaminen, että se on sinun, johtaa tarinan luomiseen ja sitten haluttomuuteen päästää siitä irti. Tässä kohtaa minä aloitan olettamalla, että se ei ole minun, ja sitten odotan ja katson, jatkuuko se. Pointti on, ettei kaikki ole sinun. Evoluutiossa on kasvukipuja.
 
Näistä kasvukivuista läpipääsemiseen suosittelen säännöllistä kontaktia jonkinlaiseen tukijärjestelmään, jotta voit verrata kokemuksia. Tämä voi olla Facebook-ryhmä tai muutama ystävä, jonka kanssa voi puhua tai jolle tekstata. Minulla on pieni ystäväryhmä, jotka ovat myös tällä polulla, ja olen tekemisissä heidän kanssaan melkein joka viikko. Vain nopea tekstari kertoo, etteivät oireeni ole henkilökohtaisia. Totuttele tarkistamaan tilanne, ennen kuin väität sitä omaksi ongelmaksesi. Kaikki ei ole sinun.
 
Toisaalta, käytä erottelukykyä siinä, mikä on sinun. Minulla on edelleen fyysisiä ongelmia. Minulla on edelleen tunnekamppailuja. Mutta 90 % siitä, mitä tunnen kehossani, ei ole minun. Kyseenalaistamatta sen kaiken lähdettä, juoksisin lääkärissä koko ajan. Pelkästään se, että tunnen sen fyysisesti, ei tee siitä omaani. Ei enää.
 
Ole lempeä itsesi kanssa. Ole lempeä toisille. Evoluutio ei ole helppoa. Vältä tarinoita, ja anna asioiden mennä ohi. Teemme kaikki parhaamme ykseyden integroimisessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >