HomeViestejäNatha Jay5.5.2020 - Virtauksen tunteminen

5.5.2020 - Virtauksen tunteminen

VIRTAUKSEN TUNTEMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
5.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
No, minulla oli paljon sanottavaa, mutta näyttää siltä, että energiaennuste "2020 – ensiaskeleet" (13.12.2019) jokseenkin kattaa sen.
 
Tunne elämän virtausta. Tunne se kehossasi. Jos olet niitä ihmisiä, jotka sivuuttavat kehon, elämästä tulee kaoottisempaa. Opi olemaan läsnä itsellesi. Ei ajatuksillesi tai henkilökohtaiselle työllesi, vaan fyysiselle itsellesi. Oleminen läsnä itselleen kaikilla tasoilla on tärkeää, mutta varmista, että tarkistat kehosi tilanteen useita kertoja päivässä.
 
Intuitiosi on pian fyysisesti äänekäs, ja jos sinulla on jo suhde kehoosi, se on kaunis lahja. Jos ei, se saattaa olla vähän ärsyttävää. Kuuntele kehoasi. Puhu kehollesi. Varmista, että sisäinen äänesi on ystävällinen kehollesi. Kehosi on korkeamman mielesi isäntä. Se tekee kovasti työtä hyväksesi. Sano kiitos – joka päivä.
 
Sen sijaan, että "näemme" aikajanoja, siirrymme tuntemaan syvästi läsnä olevan hetken. Jos kehosi sanoo "lepää"; niin lepää. Jos kehosi sanoo "laula ja tanssi", niin laula ja tanssi. Jos jokin ihminen tai tilanne tuntuu sinusta järjettömän pahalta, luota tuohon tunteeseen. Kehosi ei valehtele, eikä sitä ole enää helppoa sivuuttaa. Opi antamaan kehosi johtaa – se tietää, mihin olemme menossa.
 
DNA aktivoituu. Meidät on rakennettu tätä varten. Tunne se, ja virtaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >