HomeViestejäNatha Jay12.4.2020 - Henkiinheräämisnollaus

12.4.2020 - Henkiinheräämisnollaus

HENKIINHERÄÄMISNOLLAUS
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
12.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa takaisin, ihmiset! On ollut pitkä ja pimeä uni, mutta nyt alkuperäisen mallimme henkiinherääminen tapahtuu tässä. Jippii! Monet meistä ovat odottaneet vuosikymmeniä tätä hetkeä aikajanalla. Sitä varten tulimme tänne. Tämän pandemian keskellä näemme elämänpuun olevan nupulla. Se on uskomaton näky yläpuolelta katsottuna!
 
Nyt on aika nollata. Olla aloittamatta uusia projekteja tai asettamatta uusia tavoitteita ja asettua olemaan. Vain ole. Arvosta luontoa. Piirrä kuvia. Rakasta lemmikkejäsi. Keskity sydämeen ja vain ole. Tunne kiitollisuutta. Tunne rakkautta. Olet juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla. Lepää ja ole kiitollinen.
 
Itse olen nollannut fyysistä kehoani vesipaastolla. Kenties joku kaipaisi televisiopaastoa tai sosiaalisen median paastoa. Pointtina tässä on luopua tavanomaisuudesta ja antaa koodien aktivoitua. Tässä prosessissa on enemmän kyse sallimisesta kuin tekemisestä. Anna vain itsellesi tauko jostain, mikä on rasittavaa keholle, ja päästä uutta energiaa sisään.
 
Ulkona oleminen on avain, edes muutaman minuutin. Mene ulos, tunne sydämenlyöntisi, yhdisty Gaiaan, yhdisty aurinkoon ja hengitä syvään. Hengitä sisään Maata ja aurinkoa, hengitä ulos solusi kautta. Ulos vanhaa, sisään uutta. Kehota koodeja aktivoituman … "Käsken ja määrään, että jumalainen DNA:ni aktivoituu nyt korkeimmalle tasolle, jonka fyysinen kehoni pystyy integroimaan helposti ja sujuvasti. Valitsen korkeimman kehityskaareni suurimmaksi hyväksi."
 
Kun olet noussut ulkoisen maailman metelin yläpuolelle, on autuuden tila. Asioita tapahtuu monilla moniulotteisilla toimintatasoilla, mutta kukaan ei näytä ryntäävän tai panikoivan. (Kyllä, olen nähnyt heidän panikoivan aiemmin.) Tämä tuntuu hyvin järjestetyltä muutokselta. Kaikki menee suunnitellusti. Muista tämä, kun vuosi etenee. Tämä on vasta alkua, mutta kun vanhaa lähtee, uutta kasvaa.
 
Älä haaskaa aikaasi syyttelyyn ja pelkoon. Katso, mitä oikeasti tapahtuu. Tässä on kyse vapaudesta, ei rangaistuksesta ja oikeudesta. Jätä se korkeammille maksutasoille. Nauti vapaudesta, johon olemme astumassa. Tämä vapaus leviää ja repii alas vanhat kontrollointijärjestelmät. Sivuuta kuolevan takertuminen kuvitteelliseen valtaan. Se ei toimi. Egorakenteita ei enää tueta.
 
Paistattele vapaudessa. Paistattele auringossa. Uusi päivä sarastaa. Muista, kuka olet. Nollaudu uuteen Maahan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >