HomeViestejäNatha Jay9.4.2020 - Vakaus ja tasapaino

9.4.2020 - Vakaus ja tasapaino

VAKAUS JA TASAPAINO
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jatka säteilemistä, tee itsehoidosta prioriteetti ja pidä fokuksesi uuden rakentamisessa. Olen viime aikoina nähnyt monen tällä henkisellä polulla luiskahtavan kumpaakin polariteettiin – kieltämiseen ja pelkoon. Lakatkaa fokusoitumasta pelkoon, ylläpitäen samalla suojautumistoimenpiteet. On luultavasti parasta määritellä, mitä tarkoitan, käyttämällä esimerkkiä siitä, mitä ei pidä tehdä.
 
Uuteen fokusoituminen ei ole taika-ajattelua. Taika-ajattelu on vain kieltämistä … "Ajattelen hyviä ajatuksia, jotta olen ok." Hyvät ajatukset ovat tavallisesti sen sisäisen työn välttelyä, jota vaaditaan värähtelyn nostamiseen. Hyvät ajatukset tulevat luonnostaan, kun sisäinen työ on hoidettu, eikä niihin tarvita mitään erityisponnistelua.
 
Informoituna pysyminen ei ole pelossa elämistä. Paras vastalääke pelkoon on faktat. Valitettavasti tähän virukseen liittyvät faktat on tavallisesti haudattu draamaan ja vääristelty tunnereaktion aikaansaamiseksi, ainakin sosiaalisessa mediassa. Jos lisätietäminen siitä saa pelkäämään, niin todelliset faktat puuttuvat. Lakkaa levittämästä pelkoa.
 
Toisten tuomitseminen reaktioiden vuoksi ei todista, että sinä otat sen vakavammin. Pelkästään se, että jotkut viettävät tämän ajan harjoittaen läsnäoloa, ei merkitse, etteivät he tee kaikkea, mitä voivat. Pelkästään se, että joku hyppii tasajalkaa ja huutaa siitä, etteivät ihmiset käytä maskia, ei tee hänestä ennakoivampaa. Tuomitseminen on pelkoa. Erottelukyvyn käyttö on henkilökohtainen harjoitus.
 
Taas kerran, tarkastele ajatuksiasi kuolemasta ja suremisesta. Monet ihmiset suunnittelivat lähteä planeetalta tänä aikana. Se ei ollut huonoa tuuria tai suojautumismenetelmien noudattamattomuutta – se oli poistumistilaisuus, jota he käyttivät. Jos minä kuolen tänä vuonna, en halua kenenkään sanovan, että se oli jonkinlainen tragedia. Jos sinä kuolet, miten haluat itsesi muistettavan? Tee se. Elä elämääsi, myös kotisi sisällä.
 
Tehdessäsi suojautumistoimenpiteitä, palaa jatkuvasti rakkauteen ja palveluun. Itsestäni tuntuu parhaalta istua ulkona auringossa ihailemassa luonnon kauneutta. Jos tuijotat koko päivän ruutua, saattaa olla aika tehdä uudelleenarviointi. Mitä tapahtuu, kun internet lakkaat toimimasta? Jos ajattelet, että odotat vain kaiken palaamista takaisin normaaliksi, sinua saattaa odottaa järkytys. Saamme uuden normaalin.
 
Miten olet kokonaisuuden palveluksessa? Jos et tiedä, aloita omasta sisäisestä työstäsi. Henkilökohtaisella kehityksellä ei ole loppua, joten et koskaan ikävysty. Mitä voit tehdä joka päivä tuodaksesi sisään lisää rakkautta? Tämä on soolohommaa. Sydämesi avaaminen ei vaadi muita. Löydä joka päivä jokin tapa luoda oma vakautesi ja tasapainosi. Olemme niitä, joita olemme odottaneet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >