HomeViestejäNatha Jay24.3.2020 - Todellinen vapaus

24.3.2020 - Todellinen vapaus

TODELLINEN VAPAUS
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
24.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun astumme vieraalle maaperälle, saamme nähdä, miten kiinni olemme tutussa. Myös asiat joiden tiedämme satuttavan meitä henkisesti, voivat olla hyvin lohduttavia egolle. Ego turvautuu siihen, minkä tiedämme normaaliksi, jotta se tietää, mitä kokemuksia tuotetaan uudestaan, suurelta osin alitajuisesti. Rahan kultaiset käsiraudat, samaistuminen työhömme tai sosiaaliseen piiriimme ja mukava elämä ovat kaikki osa egotarinaa, jollain tasolla. Myös köyhyystietoisuus nojaa käsitykseen rahasta.
 
Kuulen ihmisten puhuvan talouden toipumisesta, kuin se olisi ainoa vaihtoehto. Saan itsenikin kiinni ihmettelemästä, miten selviydyn ilman tuloja. Sitten kikatan, koska tulevaisuus on hyvin paljon kirkkaampi kuin menneisyys. Päästäksemme sinne helposti ja sujuvasti, meidän täytyy olla avoin tuntemattomalle. Minulla ei ole mitään yksityiskohtia, ainoastaan lämmin tunne siitä, mitä on seuraavaksi.
 
Uuden sallimiseksi vanhan täytyy loppua. Kuten meille on kerrottu pari vuotta, egorakenteita ei enää tueta. Useimmat meistä ovat innoissaan ihmiskaupan ja korruption loppumisesta, mutta talouden romahtaminen on aivan liian henkilökohtaista ollakseen mukavaa. Meidät on iskostettu luottamaan äärimmäisesti itseemme ja olemaan itsenäinen. Nyt kyse on ykseystietoisuudesta ja henkilökohtaisesta vastuusta. Ihmiset on suunniteltu olemaan osa heimoa. Lapset haluavat luonnostaan auttaa. Palaamme luonnolliseen tilaamme, mikä merkitsee opituista käyttäytymisrajoituksista luopumista.
 
Jos tämä ajatus on musertava, ajattele Star Trekiä. On vaikeaa kuvitella tuntematonta, mutta onneksi meillä on vähän mallia. Tässä ohjelmassa on yhteiskunta, jossa ei käytetä rahaa. Kaikki ruokitaan, vaatetetaan ja kaikki tekevät sitä, missä ovat luonnostaan hyvä. Kun joku lankeaa riippuvuuteen tai vastuuttomaan käyttäytymiseen, hänet lähetetään terapiaan, ei vankilaan. Heillä on vähemmän tarkistettavaa mentaalisesti ja vähemmän tarvetta sille. Tämä on lähempänä ihmisten luonnollista tilaa.
 
Hyvin monet ovat vaatineet vapautta, oikeasti ajattelematta, miltä se näyttää. Lopulta tämä on kaunis muutos ihmiskunnassa. Tämä on ihmisen vapauspotentiaalin aamunkoitto. Ajattele valtahierarkiarakenteita (hallitus, uskonto, raha) ja mitä todellinen vapaus tekee niille. Emme voi olla vapaita ja orjia samanaikaisesti.
 
Muista, että aidot tarpeemme on virheellisesti kiedottu rahaan. Maa antaa ruokaa, vettä ja ilmaa veloituksetta. Olen hyvin tietoinen, että on sopeutumisjakso, kun etäännymme suurkaupunkielämästä ja kulutuspohjaisesta taloudesta, mutta pidetäänpä katse uudessa. Toivominen, että asiat "palaisivat normaaliksi", tuo ainoastaan kohtuutonta stressiä. Energiarakenteet ovat muuttuneet. Saamme uuden normaalin.
 
Henkilökohtaisena huomautuksena, ymmärrän täysin, mitä pyydän. Olin 28-vuotiaana liikennelentäjä, ja sitten minulla alkoi olla tasapaino-ongelmia. Puolen vuoden testaamisen jälkeen minulla diagnosoitiin perinnöllinen ataksia, joka vahvistui geenitestillä. Tämä neurologinen sairaus maksoi minulle urani ja lopulta liikuntakykyni ja tuloperustani. Nyt olen pyörätuolissa ja asun vammaisasuntolassa. Olen käynyt kaiken tämän läpi aiemmin, joten voin kertoa sinulle kokemuksesta, että jotain parempaa odottaa tämän jälkeen. Voin myös kertoa sinulle, että on täydellistä ajan ja energian haaskausta toivoa vanhaa. Keskity uuteen ja jatka eteenpäin.
 
Muista myös, että internet on telepatian harjoittelumaaperä. Sinulla on kyky tarkistaa rakkaasi tila ilman sosiaalista mediaa. Harjoittele tätä. Sulje silmäsi, fokusoidu tuohon ihmiseen ja tunne, mitä tunnet. Sitten voit saada vahvistuksen reaktioosi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Voit myös yhdistyä oppaisiisi, korkeampaan itseesi ja ihmissydänverkkoon (uusi ihmiskunta). Tämä on käytössäsi koska tahansa, mitään wifiä ei tarvita.
 
Ihmispotentiaali on paljon suurempi kuin talousjärjestelmä. Vapaus tuntemattomassa on parempi kuin menneisyyden kamppailu. Tämä kaikki on sen arvoista. Pysy läsnä. Kävele auringossa. Laula ääneen. Meidät on rakennettu tätä varten. Teemme historiaa … Teemme siirtymää todelliseen vapauteen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >