HomeViestejäNatha Jay17.3.2020 - Tilan pitäminen

17.3.2020 - Tilan pitäminen

TILAN PITÄMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
17.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun vanhat järjestelmät joutuvat kaaokseen, uusia ilmestyy esiin. En ole kirjoittanut mitään hetkeen, koska tunnen totaalista yhteydettömyyttä vanhaan tietoisuuteen. Tunnen vain tunteja peräkkäin, miten sydämeni avautuu ja täyttyy valolla. Tiedän, ettei tämä ole se kokemus, joka useimmilla on tällä hetkellä, ja minäkin tunnen toisinaan massojen pelkoaallon, mutta en koskaan erehdy pitämään sitä omanani. Kun se tapahtuu, meditoin ja tuon itseni näin takaisin tuosta tilasta. Sitten istun taas sydämeni kanssa.
 
Egonäkökulmasta tämä tuntuu itsekkäältä tai ehkä laiskalta. Se ei ole sitä. Se on syvällinen rakkaus- ja palveluteko koko ihmiskunnalle. Valotyöntekijät pitävät tilaa uuden luomiselle … uusien järjestelmien, uusien mallien, kaiken uuden. Se on uutta meille tässä elämässä, mutta todellisuudessa paluu armoon.
 
Miksi nyt on niin paljon pelkoa? Koska ego ei halua lähteä. Egon kuolema on paljon vaikeampi kuin fyysinen kuolema, koska se merkitsee uskaltautumista tuntemattomaan. Toisaalta monet valitsevat fyysisen kuoleman, ja se on ok. Joskus muutos on liian vaikeaa. Jotkut suunnittelivat lähteä ennen tätä muutosta. Jotkut ovat saaneet loppuun työnsä. Tämä on luultavasti hyvää aikaa tutkia uudestaan ajatuksiasi kuolemasta ja kuolemisesta.
 
Tämä on hyvää aikaa tutkia uudestaan ajatuksiasi useimmista asioista – raha, uskonto, hallitus, mikä tahansa hierarkia tai kontrollointi. Siirrymme eteenpäin ykseydessä ja rakkaudessa. Tämä on vastakkaista sille, mitä meillä oli ennen, ja se on vaikeaa joillekin. Rakasta heitä silti. Anna heidän olla, missä ovat, ja pidä tilaa uudelle. Kun olemme kaikki itsekaranteenissa, meillä on mahdollisuus itsetutkiskeluun. Harmonisoidu sydämesi kanssa.
 
Pelko on tarttuvaa, mutta niin on armokin. Ole tuo muutos. Aina kun tunnet houkutusta levittää pelkoa ja draamaa, kysy itseltäsi miksi. Ainoa mieli jonka kanssa voit työskennellä, on omasi. Ykseystietoisuus antaa uutta painoa oman sisäisen työnsä tekemiselle. Tunnen monia uusia valoja tulevan joka kerta, kun meditoin. Se on jännittävää!
 
Ota etäisyyttä myös verkkouutisiin. Jos haluat pysyä informoituna, etsi dataa, ei mielipiteitä. USA:ssa kokeile CDC:n sivuja (tautikeskus) tai jotain vastaavaa. Tähän mennessä itse en ole tuntenut painetta pysyä informaatiossa ajan tasalla, vain luoda energiamallia uudelle. Tee sitä, mihin sinua vedetään (ei-tunteellisesti).
 
Mene sisääsi ja tunne, miten uskomatonta on vanhan matriisin ulkopuolella. Liity seuraani pitämään tilaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >