HomeViestejäNatha Jay16.2.2020 - Verkkopisteet

16.2.2020 - Verkkopisteet

VERKKOPISTEET
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
16.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On paljon puhetta uuden Maan verkosta, ihmissydänverkosta ja kaikista uusista asetuksista 5D:n myötä. Jotkut ovat käyneet fyysisesti paikoissa (vuosikymmeniä) ja laittaneet kristalleja. Toiset ovat työskennelleet eteerisesti. Nyt on aika tulla fyysisiksi ankkureiksi. Miten jännittävää se on?!?
 
Useita vuosia sitten minulle kerrottiin meditaatiossa, että olin nyt portinvartija. Ei mitään työkuvausta, ei hahmotelmaa, vain tuo titteli. Opin kai kulkiessani. Se alkoi eetterityöstä ja lopulta siirtyi kehooni. Tunnen energioiden tulevan ja menevän kehoni läpi, joko ankkuroimaan tai puhdistamaan kollektiivia. Isoja energioita. Ennen kuin kukaan alkaa ojentaa minua kehoni käyttämisestä kanavana, niin sanotaan, ettei se ollut valinta. En missään kohtaa ilmoittautunut vapaaehtoisesti prosessoimaan näitä juttuja fyysisesti. Toisaalta olen varma, että minut rakennettiin tätä varten. Se on joskus uuvuttavaa, mutta itsehoito on paikallaan. En ole vaarassa.
 
Useat meistä sijoitetaan (siirretään tilapäisesti tai pysyvästi) tullaksemme verkkopisteiksi. Eläviksi verkkopisteiksi. Vau! Saan kuvan "The Fifth Element – puuttuva tekijä" -elokuvan lopusta, kun Leeloon sydän avautuu ja elementtien energia ampuu ulos. Tuskin se on yhtä dramaattista, mutta kuitenkin yhtä tärkeää. Jos olet hiljattain muuttanut tai sinulla on yhtäkkiä outoja matkasuunnitelmia, todennäköistä on, että olet maadoittamassa jotain energiaa uusiin verkkojärjestelmiin! Jee!!! Olen melko innostunut tästä!
 
Se ei ole vaikeaa. Tarvitaan vain itsehoitoa ja avointa sydäntä. Siihen sisältyy puhdas ruoka ja juoma, nukkuminen väsyneenä, meditointi ja paljon rakkautta ja naurua. Huolehdi kehostasi ja pidä fiilis korkealla, ja korkeampi itsesi hoitaa loput. Minulle ei ole annettu yksityiskohtia tähän päivään mennessä, mutta se tuntuu useammalta aallolta, ensimmäisen tullessa päiväntasauksen paikkeilla. Minusta tuntuu, että minun täytyy ehdottomasti olla asettunut uuteen kotiini 21.3. mennessä. Mutta se saattaa olla vain henkilökohtainen ohjeeni, ja toiset voivat olla erilaisia.
 
Vuosi 2020 on saanut mahtavan lähdön. Emme pysty edes kuvittelemaan, mitä edessämme on tänä uutena vuosikymmenenä. Meidät on rakennettu tätä varten. Tästä syystä vastasimme kutsuun inkarnoitua Maahan tänä kallisarvoisena aikana. Meitä rakastetaan ja tuetaan kovasti. Pääsimme tähän!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >