HomeViestejäNatha Jay8.2.2020 - Lempeää muistamista

8.2.2020 - Lempeää muistamista

LEMPEÄÄ MUISTAMISTA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
8.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nämä energiat eivät ole lainkaan lempeitä. Se tunnekaaos jota lietsotaan, on suorastaan julmaa. Todella myrskyisän vuorokauden jälkeen otin viimein pitkän ja mukavan kylvyn pääni selvittämiseksi. Saan aina parhaita latauksia kylvyssä. Vesi ja itsehoito. Kultaa.
 
Sain tuon tavallisen "uutta energiaa sisään ja vanhaa energiaa ulos" -selityksen sekä hyödyllistä sisältöä. Pysy fokusoituneena siihen, kuka haluat olla, kun kasvat aikuiseksi tai kypsyt, ja siirry sitä kohti. Siirrä ajatuksesi, sanasi ja tekosi siihen suuntaan, johon haluat päästä. Kuulostaa ilmiselvältä, mutta kun on sisäisessä taistelussa, on kiva kuulla muistutus.
 
Olen käsitellyt pelon, pakahtumisen ja puutteen tunteita, joista mikään ei ole tavallinen minulle. Koska nämä eivät ole oma normaalini, tulen siihen johtopäätökseen, etteivät ne ole minun. Autamme kaikki kollektiivin ja sukulinjojen puhdistamisessa, joten muista olla ottamatta sitä niin henkilökohtaisesti, miltä se tuntuu. Tunne se, ja sitten päästä siitä irti.
 
Mikään valinta ei ole väärä, eikä kukaan tuomitse sinua. Kyse on pelkästään siitä, keneksi haluat tulla. Haluanko kerätä säästöön jokaisen pennin, vai haluanko levittää vaurautta ja luottaa, että lisää rahaa tulee? Haluanko pelata varman päälle, vai haluanko elää täysillä? Jälleen kerran, ei ole väärää vastausta, on vain hyvin erilaisia polkuja, jotka johtavat hyvin erilaisiin määränpäihin.
 
Siis näkymätön tiimisi pitää tätä lempeänä muistamisena. Tunne se kaikki, sitten valitse yksi ja päästä irti muista. Muista, kuka tulit tänne olemaan. Yksi tie tuntuu rauhalliselta ja laajentavalta. Toinen tie tuntuu sortavalta ja eristävältä. Kehosi tekee selväksi, mikä polku palvelee sinua. Ja jos et saa selkeää vastausta välittömästi, ole vain tuon kysymyksen kanssa ja vastaus tulee. Kaikki jumalaisella ajoituksella.
 
Itsehoito on tärkeänä apuna. Kehosi karistaa vanhaa DNA:ta ja tarvitsee tukeasi tässä muutoksessa. Puhdasta ruokavaliota, puhdasta ympäristöä, paljon rakkautta ja ylistystä.  Kaikki tapahtuu tasaisemmin, jos sisäinen dialogisi on rakastavaa ja kannustavaa. Tiedä, että teet mahtavaa työtä sekä mentaalisesti että fyysisesti.
 
Jos rentoutumisesi riippuu kemikaaleista (huumeista tai alkoholista), nyt on aika oppia uusi selviytymistaito. Opettele käyttämään hengitystä sydämenlyöntisi säätelemiseen. Kehitä suhde kehoosi. Olen viime aikoina tehnyt seuraavaa hengitystä: syvä sisäänhengitys ja erittäin hidas uloshengitys, toistaen ainakin kolme minuuttia. Pikaenergiaa varten, kokeile kundaliinijoogan tulihengitystä. Löydä se, mikä toimii sinulla, ja harjoittele. Jos joudut autiolle saarelle, on aina hyvä tietää, miten työskennellään kehon kanssa, ilman aineita. Lisäksi tämä vapauttaa sinut kulutusmyönteisyydestä, johon liittyy pientä ahdistusta tai masennusta. Ota voimasi takaisin.
 
Kuka haluat olla, kun kasvat aikuiseksi tai kypsyt? Jos koet jotain muuta, se on täällä vain sanomassa hyvästi. Tunne se, kiitä sitä, päästä siitä irti ja valitse toinen polku. Ole lempeä itsellesi ja tosille, kun kaikki muistamme, keitä olemme. Olemme loppujen lopuksi vain tarinoita – tee omastasi hyvä. Olkoon muistamisesi lempeää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >