HomeViestejäNatha Jay26.1.2020 - Rakkaus ja palvelu

26.1.2020 - Rakkaus ja palvelu

RAKKAUS JA PALVELU
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
26.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tammikuu 2020 on ollut vähän hullu. Meidät siirrettiin oikeille ylösnousemusaikajanoillemme, ja olemme prosessoineet sitä "tavarasumaa", joka ei voi tulla kanssamme tälle uudelle kehityskaarelle. Ennen oli monia aikajanavaihtoehtoja, mutta nyt niitä on kaksi: egopohjainen ja sielupohjainen. Koska egorakenteita ei enää tueta, tuo jana kaikkoaa, kun ihmiset joko heräävät tai kuolevat pois. Tiedän, että se saattaa kuulostaa kovalta tai pelottavalta, mutta niin muutos aina tapahtuu. Se ei ole apokalyptistä, se on vain normaalia moraalista olemassaoloa.
 
Ensisijainen tehtävämme tässä kohtaa on ruumiillistaa tämä uusi energia. Vanhan tekemisen mittaamisen sijasta fokusoidumme nyt olemiseen. Siirry sanoista tekoihin ja keskity usein. Aina kun tunnen vähän kamppailevani tai hämmentyväni tästä intensiivisyydestä, rakkauteen ja palveluun keskittyminen auttaa. Siitä korkeammassa aikajanassa on todellisuudessa kyse. Kysy meditaatioharjoituksessasi: "Miten voin palvella parhaiten? Mikä polku johtaa minut rakkauteen?"
 
Rakkaus ja palvelu ovat sielun luonnollista ilmaisua. Tuosta paikasta eläminen on ruumiillistamista. Muista, ettet voi kaataa tyhjästä lasista. Sinun tarvitsee rakastaa ja palvella itseäsi niin paljon, että kuppisi on ylitsevuotavainen ja läikkyy maailmaan ympärilläsi. Marttyyrius ei ole palvelua. Läheisriippuvuus ei ole rakkautta. Voit tuntea toiset vain niin syvästi, kuin tunnet itsesi. Voit rakastaa ja palvella maailmaa vain niin syvästi, kuin rakastat ja palvelet itseäsi. Kaikki on hologrammi, ja kaikki muutos tulee sisältä.
 
Mitä hologrammitodellisuuteen ja ykseystietoisuuteen tulee, muista, että fyysisen maailman kaikki osat ovat yksi asia. Jos et kykene fyysiseen liikuntaan tänään, kenties teet vähän kevyttä siivoamista. Jos olet polvia myöten varjotyössä, siivoa vaikka kaappi. Pidä kunnossa kehosi ja ympäristösi. Tee joka päivä jotain parantaaksesi fyysistä maailmaa. Globaalin ympäristön siivoaminen alkaa henkilökohtaisesta ympäristöstä (keho ja koti). Kaikki fyysisessä maailmassa vaatii ylläpitoa … keho, koti, auto, suhteet ... kaikki rappeutuu ilman huomiota ja ponnistelua. Rakkautta ja palvelua.
 
Se mikä on parasta sinulle, on aina parasta kaikille. Puhun tässä rakkaudesta, en rahasta tai jostain muusta egomittarista. Jos jokin tuo sinulle ilon-, rakkauden- tai lohduntunnetta, se on oikea suunta kaikille osallisille. Jos siinä on mentaalisesti tolkkua, mutta sinusta tuntuu levottomalta tai ahdistuneelta, niin lähde pois egomielestäsi. Keskity taas rakkauteen ja palveluun, ja sopiva polku ilmestyy. Siihen pääseminen käytännön maailmassa saattaa vaatia vähän rohkeutta, koska muutos on aina haaste, mutta oikeaa polkuasi tuetaan. Sielupohjaista elämistä tuetaan. Näkymätön tiimimme tekee kovasti työtä hyväksenne, meidän täytyy vain alkaa siirtyä tuohon suuntaan.
 
Kuten mainittiin vuoden 2020 energiaraportissa, intuitiosta tulee fyysisempää meille kaikille. Kuuntele kehosi viisautta. Jos jokin tilanne, ihminen, ruoka tai mikä tahansa näännyttää sinut joka kerta, niin lakkaa tekemästä sitä. Kehosi lähettää sinulle selkeän viestin … Kuuntele! Voimme välttää kaikenlaiset sairaudet, jos kuuntelemme kehoamme ja sitten ryhdymme toimeen, ennen kuin sairastumme. Näistä fyysisistä vinkeistä tulee voimakkaampia. Kuuntele, kiitos. Ensin vaatii ehkä keskittymistä olla todella tietoinen fyysisistä aistimuksista, mutta se tulee helpommaksi harjoituksen myötä.
 
Toinen asia joka tulee läpi jatkuvasti, on tämä: älä koskaan aliarvioi henkilökohtaisen kertomuksesi voimaa. Oletko ihminen, jolla on henkisiä kokemuksia? Silloin juuri niin paljon voimaa olet sallinut itsellesi. Oletko henkiolento, jolla on ihmiskokemus? Silloin juuri niin paljon voimaa olet sallinut itsellesi. Oletko luojajumala/jumalatar ihmispukuun kietoutuneena? Silloin juuri niin paljon voimaa olet sallinut itsellesi. Vastaavasti jos puhe itsellesi on väkivaltaista ja negatiivista, olet rajoittanut vakavasti omaa henkilökohtaista voimaasi. Itsemestaruus on mentaalista mestaruutta. Valvo mieltäsi.
 
Meitä rakastetaan ja tuetaan tavoilla, joita emme voi edes kuvitella. Muutamme todellisuuksia vain olemalla täällä. Meidät on rakennettu tätä varten. Rakkauttasi ja palveluasi arvostetaan kovasti!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >