HomeViestejäNatha Jay28.11.2019 - Uuden informaation omaksuminen

28.11.2019 - Uuden informaation omaksuminen

UUDEN INFORMAATION OMAKSUMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Älykkyys on kykyä sopeutua muutokseen." –Stephen Hawking
 
Hyvin paljon informaatiota tulee. Osa hyvin selvää, osa niin hienovaraista, että se on melkein huomaamatonta. Ainoa taustateema on, että se on kaikki itsetuntemusta. Itsensä tuntemisesta uusilla tavoilla.
 
Osa informaatiosta tuntuu täysin uudelta, kun taas osa tuntuu samalta peliltä täysin uudella tasolla. Elämä on spiraali, ja jatkamme asioiden näkemistä uusista perspektiiveistä, mutta tämä kokemus on paljon nopeampi. Kuin tarkastelisi elämäänsä pikakelauksena. Hyvin paljon, kaikki kerralla!
 
Tämä liittyy luultavasti lineaarisen ajan ja magneettinapojen muuttumiseen. Kun planeetta tekee juttuaan, meidät temmataan mukaan. Mukava asia on, että kriittinen massa on valmistautunut tähän vuodesta 2012 saakka tai pidempään. Jokainen joka lukee tätä, on tehnyt sisäistä valmistelua. Kaikki mitä meidän täytyy tehdä tässä kohtaa, on vain pysyä avoimena. Tunne mahdollisimman usein avointa sydäntäsi. Kenties tarkista vain tilanteesi pitkin päivää ja varmista, että olet auki. Avoin sydän opastaa sinua.
 
Unet ovat olleet eläviä – kiinnitä huomiota. Synkronismia on runsaasti – kiinnitä huomiota. Sekä vanhoja että uusia polkuja tulee pintaan – kiinnitä huomiota. Kaikkea tätä informaatiota tulee, jotta voimme nähdä kaavat ja tehdä valinnan. Tällä hetkellä tuo valinta tapahtuu mentaalitasolla. Kun tammikuu 2020 tulee, meitä pyydetään ottamaan askelia. Käytä uutta informaatiota henkiseen valmistautumiseen, jotta nuo askeleet ovat helpompia.
 
Ihmistasolla tämä energia on intensiivistä! Kyllä, taustalla on autuutta, joka on ollut ihanaa. On myös pahoinvointia joka kerta, kun magneettinavat muuttuvat. Paljon fyysistä kipua käsivarsissa ja onteloissa, kun päivitämme viidettä ja kuudetta chakraa. Aiemmin tällä viikolla oli valtava tunneaalto – niin suuri, etten edes pysty kertomaan, mitä tunteita. Aika sekä matelee että kiitää ohi. Ihmistasolla se ei vain ole mukavaa.
 
Paras neuvoni on palata sydämeesi ja läsnäolevaan hetkeen aina, kun mahdollista. Kun olet sydänpohjainen ja läsnä, pysyt rähinän yläpuolella. Aina kun sinusta tuntuu pakahduttavalta tai eksyneeltä, palaa sydämeesi ja nyt-hetkeen. Tässä kohtaa meidän täytyy olla vain avoin ja vastaanottaa viestejä. Kuuntele vain ja pohdiskele, mitä olet saanut tietää itsestäsi. Hyvä luettavaa (lyhyt) on antanut meille Sandra Walter.
 
Tietysti tämä tapahtuu myös maailman näyttämöllä. Niin ylhäällä kuin alhaalla, niin sisällä kuin ulkona. Yritä pysyä poissa ulkoisesta metelistä, ja käännä fokuksesi jatkuvasti sisäänpäin. Nopein tie maailman parantamiseen on parantaa itsesi. Ole lempeä itsellesi, kun omaksut uutta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >