HomeViestejäNatha Jay28.10.2019 - Sisäisen oven löytäminen

28.10.2019 - Sisäisen oven löytäminen

SISÄISEN OVEN LÖYTÄMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olipa kerran, kauan sitten, ihmisen putoaminen ykseydestä polariteettiin ja erillisyyteen. Tämä rajoitti suuresti kykyämme pitää luontainen kaksoisenergiamme, ja se täytyi jakaa sukupuoliin. Naisissa oli feminiinienergia, kun taas miehissä oli maskuliinienergia. On paljon puhuttu siitä, miksi tämä tapahtui. Minä olen vähemmän huolissani menneisyydestä ja kiinnostuneempi tällä hetkellä tapahtuvasta jälleenyhdistymisestä. Nyt jokainen meistä on kykenevä ja velvollinen sisältämään kummankin polariteetin sukupuolesta riippumatta.
 
Kauan sitten kun putosimme polariteettiin, naiset pitivät tilaa fyysiselle keholle ja hoivaavalle ympäristölle. Miehet pitivät tilaa korkeammalle mielelle ja uudelle toiminnalle maailmassa. Tämä toimi hyvin alkuun, mutta polariteettimaailmassa varjopuoli on vääjäämätön. Suurimmat feminiinivarjot ovat uhriutuminen ja manipulointi. Suurimmat maskuliinivarjot ovat väkivaltaisuus ja kypsymättömyys (ikuinen lapsi). Meillä jokaisella on alitajunnassamme kaikkien neljän varjon arpi.
   
Lopulta miehet etsivät naisista yhteyttä fyysiseen maailmaan ja hoivaamista. Se muuttui prostituoidun tai äidin tarpeeksi. Naisten arvo väheni seksuaaliseen vetovoimaan tai kodinhoitotaitoihin. Naiset odottivat miesten tekevän kaikki päätökset ja ansaitsevan kaiken rahan. Se muuttui sugar daddyn tarpeeksi, jolla annetaan kaikki valta (kukaan ei oikeasti halua toisen valtaa, se on raskasta). Miehen arvo väheni palkkapussiin ja kaikkien vastuiden kantamiseen.
 
Tässä ei ole enää kyse sukupuolirooleista, vaikka jotkut yrittävät edelleen esittää niitä. Tässä kohtaa on kyse kummankin polariteetin varjoihin tarttumisesta sisällä. Näetkö oman kehosi heikkona tai jonkin arvoisena vain, jos se näyttää tietynlaiselta tai antaa sinulle nautintoa? Käytätkö mieltäsi vain päästäksesi eteenpäin ja itsearvostuksesi riippuu rahan saamisesta? Onko mielesi (vapaa tahto) väkivaltainen kehollesi, vai ovatko ne aitoja kumppaneita? Maailma on sekaisin, ja muutamme sitä tarttumalla omiin tasapainottomuuksiimme.
 
Eräs ystäväni ilmaisi huolensa siitä, että miehet löytävät sydämensä. Selitin, että suurin osa työstäni tapahtuu miesten kanssa. Päätimme, että miehet ja naiset löytävät sydämensä vain eri tavalla. Luonnollisesti tämä sai minut ajattelemaan noita eroavuuksia ja niiden kuvaamista yksinkertaisimmin (koska sitä aivoni tekevät joutoaikanaan).
 
Joskus tämä olisi voitu jakaa sukupuoliin. Ei enää. Melkein 200 vuotta olemme yhdistäneet kaksoisenergioitamme, ja nyt jokainen meistä sisältää sekä maskuliinisuuden että feminiinisyyden. Nyt pikakelaamme tähän päivään, jossa tästä polariteetista on tuossa sisäistä yhtenäisyyttä. Tätä esitystä varten, kun sanon "miehet", tarkoitan maskuliinienergiaa – sähköinen, ulospäin suuntautuva, jang. Kun sanon "naiset", tarkoitan feminiinienergiaa – magneettinen, sisäänpäin suuntautuva. jin. Tässä ei ole enää kyse sukupuolista. Tunnen monia naisia, joilla on liikaa maskuliinienergiaa, ja monia miehiä, joilla on liikaa feminiinienergiaa. Vain sinä tiedät, kumpi energia on voimakkaampi sinulla. Muista, että tällä ei ole ehdottomasti mitään tekemistä sukupuolen tai seksuaalisen ilmaisun kanssa tällä hetkellä. Ajattele energiatermein.
 
Kaiken tämän jälkeen sisäisen oven löytämisestä … Löydämme se tasapainottamalla nämä kaksi polariteettia sisällämme, joten kyse on sen tietämisestä, missä kohtaa olet tällä hetkellä, ja polun löytämisestä vastakkaisen navan vahvistamiseen.
 
Feminiinisestä – Tälle puolelle on hyvin tuttua keho ja fyysisyys ja fyysisten aistimusten käyttäminen oppaana. Polku tästä tasapainoon on käyttää mieltä uudelleenkirjoittamiseen ja uusien tarinoiden luomiseen tietoisesti. Sen sijaan, että tunnet jotain kehossa (tunne tai intuitio) ja automaattisesti liität siihen vanhan tarinan ("Minusta varmasti tuntuu tältä, koska …), yritä sallia kehon antaa informaatiota hyppäämättä johtopäätöksiin siitä, mitä se merkitsee. Toisin sanoen, lisää tauko analyyttiselle ajattelulle. Tunne edelleen täysin, mutta ajattele sitä tarinaa, jonka toistamista jatkat. Olet täysin omien tarinoidesi kontrollissa. Tarinoiden jotka ovat luultavasti palvelleet jotain tarkoitusta jossain kohtaa, mutta nyt ne ovat ehkä vanhentuneita. On ok ajatella sitä, mitä tunnet.
 
Maskuliinisesta – Tälle puolelle on erittäin tuttua mieli, toimeen ryhtyminen ja strategia. Tästä polku tasapainoon kulkee kehotietoisuuden kautta. Käytä joogaa, tai chitä tai tietoista hengittämistä dialogin aloittamiseen kehosi kanssa. Jotain lempeää (ei kuntoilua), missä alat tuntea kehosi inputin. Kiinnitä todella huomiota kehoaistimuksiin, kun olet tunnetilanteissa. Salli itsesi tuntea fyysisesti, missä kohtaa nämä aistimukset ovat kehossa (kihelmöinti päässä, tiukka rinta jne.). Tunteiden tunteminen fyysisesti voi olla hämmentävää ensin, ja reaktiosi saattaa olla hypätä takaisin mentaaliseen arviointiin. Muista vain, että näitä aistimuksia on aina ollut – ainoastaan tietoisuutesi niistä on uutta. On hyvä tietää, miltä kehosi tuntuu. Niin saamme eniten irti intuitiostamme.
 
Useimmilla meistä on hetkiä kummassakin ääripäässä, ja polku takaisin on aina tasapaino. Meillä jokaisella on kummankin vahvuudet ja varjot. Sillä on merkitystä, että tiedostaa. Kun kumpikin energia löytää sisäisen tasapainon, se avaa oven sisäiseen jumalaiseen liittoon (keho ja korkeampi itse), joka on tämän pelin koko pointti. Luulen, että siinä missä feminiinisyys heräsi ensin, maskuliinisuus herää nopeammin. Sydän voidaan löytää tunteiden tai mielen kautta – ne täytyy vain saattaa jonkinlaiseen tasapainoon. Porhalla sisäiselle ovelle …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >