HomeViestejäNatha Jay22.10.2019 - Hämähäkinseittien siivoamista

22.10.2019 - Hämähäkinseittien siivoamista

HÄMÄHÄKINSEITTIEN SIIVOAMISTA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
22.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Niin paljon puhdistamista! Niin paljon integrointia! Niin paljon tapahtuu! Energianäkökulmasta on uskomatonta. Fyysisestä näkökulmasta on uuvuttavaa. Tunnepuolella tuntuu melkoiselta vuoristoradalta. Jujuna on puhdistaa mahdollisimman paljon, mahdollisimman nopeasti, jotta voit palata uskomattomaan energiaan. Mukava osa on, että vanhat jutut ovat valmiita liikkumaan – täytyy vain päästää irti niistä.
 
Olen kirjoittanut loputtomasti siitä, ettei vanhoista tarinoista pidettäisi kiinni, ja tämä on lisää samaa, paitsi nopeampaa. Omassa elämässäni olen kohdannut "ei ilmesty paikalle" -laukaisimien (epäluotettavat ihmiset). Seurasin tuota laukaisinta monien kerrosten läpi syntymääni. Siinä oli komplikaatioita ja äitini henki oli vaarassa, joten putkahtaessani ulos, "tervetuloa perheeseen!" -toivotuksen sijasta minut kiidätettiin keskoskaappiin vuorokaudeksi, kun äitiä hoidettiin. Tästä tuli määräävä teema elämässäni … kaikki selviää, mutta jos jokin on tärkeää, olen omillani.
 
Sinun ei tarvitse tietää alkuperäistä tapahtumaa, mutta elämäsi teemat ovat esillä tutkittavana. Tässä kohtaa riittää, että tiedostaa ne täysin ja päättää hylätä ne. Päätin, että olen jo oppinut, että olen täysin kykenevä menestymään yksin eikä minun tarvitse tehdä enää niin. Se oli upea tarina, ja nyt olen valmis saamaan keskinäisen tukemisen tarinan. Se on näin yksinkertaista, mutta täytyy omistaa alkuperäinen tarina, olla sen kanssa ja tuntea se täysin, ja sitten päästää siitä irti rakkaudella.
 
Miksi sen tunteminen on niin tärkeää? Solumuisti. Tunteen täydellinen kokeminen on fyysinen prosessi. Se toimii kuin avain, joka avaa solut vapauttamaan sen, mitä oli varastoituna. Jos jotain ei ole vapautettu, se jatkaa toistumistaan. Siis kyllä, tästä voi tulla tunnesotkua. Toinen vaihtoehto on pitää se pullotettuna ja löytää jatkuvasti samanlaisia tilanteita (ihmisiä, paikkoja, asioita). Sinun valintasi. Kumpikaan tapa ei ole väärin. Repäise laastari ja siirry eteenpäin, tai anna sen märkiä epämiellyttävästi. Minulle on ahdistavampaa pitkäaikainen pieni kärsiminen, kuin todella paha päivä (tai kuukausi tai vuosi). Kukin omalla tyylillään.
 
Fyysisellä tasolla on sama juttu. Kummallisia oireita entisestä sairaudesta tai vammasta ilmestyy irtipäästettäväksi. Esimerkiksi, viime yönä aloin yskiä. En ole sairas eikä minulla ole allergioita, mutta keskellä yötä sain hakkaavan yskän. Tunsin, että lapsuuden keuhkokuumeen jäänteet irtosivat. Tänään kaikki on aivan hyvin. Pointti on: anna asioiden liikkua. Tiedät, milloin tarvitset lääkäriä. Jos se on nopea juttu, kiitä vain kehoasi sen puhdistamisesta.
 
Miten voit helpottaa tätä prosessia? Energiahygienia tuntuu olevan se keino. Suosittelen hengittämistä chakrojen läpi. Vedä ainakin kolme kertaa syvään henkeä per chakra, aikomuksena puhdistaminen. Pidä energia kehossasi liikkeellä … visualisointi, kuumat kylvyt, kävelyt jne. Tue vain todella "vanhaa ulos, uutta sisään" -prosessia.  
 
Virtaus tapahtuu, poistamme vain henkilökohtaisia tukoksia. Toisaalta kaikki jotka päättävät jäädä jumiin, alkavat todella tuntea tulevien energioiden paineen. Se ei ole mitenkään henkilökohtaista, se on vain evoluutiota. Meidät on suunniteltu vapaasti virtaavaksi kanavaksi. Egon tarinat yrittävät rakentaa astian. Astiat voivat vuotaa yli tai puhjeta. Tästä syystä suositellaan, että poistamme vanhat tarinat heti, kun näemme niitä. Muista, että kohteen (ihminen, paikka tai asia) vaihtaminen ei muuta tarinaa. Tarinan muuttaminen on sisäinen prosessi. Mielen mestaruutta. Tiedostaminen on a ja o.
 
Ja taas kerran, ole ystävällinen kehollesi. Tämä fyysinen ylösnousemusprosessi on äärimmäisen verottava. Keho tekee uskomatonta työtä kaikessa tässä myrkynpoistossa. Ole ystävällinen maksallesi. Syö täysiarvoisia luomuruokia ja vältä prosessoitua sokeria. Huumeet, alkoholi ja pikaruoka (ajattele kemiallista paskamyrskyä) ovat täysin out. Ole hyvä vieras, kun keho majoittaa tietoisuutesi. Kehosi on feminiininen ilmaisumuotosi, kun taas mielesi on maskuliinisuutesi. On henkilökohtaista naisvihaa tehdä valintoja, jotka loukkaavat kehoa. Lakkaa pieksemästä itseäsi.
 
Ole ystävällinen itsellesi myös tunteellisesti ja mentaalisesti. Sitten kun tiedät paremmin, tee paremmin, mutta anna anteeksi itsellesi aiemmat harha-askeleet. Opimme kaikki, kasvamme kaikki. Niin kauan kun jatkat henkilökohtaista kehittymistä, olet oikeilla raiteilla. Ole ystävällinen itsellesi. Näkymätön tiimisi tukee sinua aina, ja he ovat hyvin ylpeitä ja innostuneita! Meillä on homma hanskassa! Jatka hämähäkinseittien puhdistamista …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >