HomeViestejäNatha Jay9.10.2019 - Äärioivalluksia

9.10.2019 - Äärioivalluksia

ÄÄRIOIVALLUKSIA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiedätkö, miten joskus jokin vilahtaa näkökenttäsi reunassa, mutta kun katsot suoraan siihen, se on poissa? Samanlaista on henkilökohtaisessa psykologiassa (varjot). Tutuilta tuntuvia asioita tulee jatkuvasti esiin, mutta jotenkin vähemmän häiritsevästi. Nämä kaavat tuodaan lempeästi huomioomme, jotta voimme tietoisesti valita, jatkammeko niitä vai emme. Ne eivät laukaise tunteita yhtä lailla kuin ennen, joten nyt voimme nähdä ne etäältä ja valita polun. Kaunis yhdistelmä tietoisuutta ja selkeyttä.
 
Yksi mukava asia tällä hetkellä on kaikki peiliapu toisilta. Jos minulta menee ohi hienovaraisia merkkejä, niin nyt enemmän kuin koskaan ympärilläni on ihmisiä ja tilanteita, jotka tekevät mahdottomaksi ohittaa niitä. Jujuna tässä on palata aina omaan psyykeensä. Ei syyttelyä. Kyse on oikeasti omasta sisäisestä työstäsi ja siitä, mitä vedät puoleesi tai siedät ympärilläsi.
 
Esimerkiksi, naisviha ei laukaise tunteitani. Tiedän, että sitä on ja toisinaan tapaan jonkun, jolla on noita näkemyksiä, mutta se ei koskaan viivy minussa. Kuitenkin epäluotettavuus laukaisee tunteeni. Kun ympärilläni on yhtäkkiä ihmisiä, jotka eivät tee, mitä lupaavat, minut pakotetaan katsomaan, mitä sisälläni tapahtuu. Luettelooni sisältyy: nuhteettomuus omissa puheissani, toisten ajan kunnioittaminen, hylkäämisongelmat (tietämättä, voinko luottaa toisiin), kontrollointiongelmat ja luottamattomuus elämän ajoitukseen. Olen varma, että on muutakin, mutta ymmärrät, mistä on kyse. Sitten minun täytyy katsoa, mitä teen ja mitä siedän. Rajat ovat aina yhtä tärkeitä kuin käyttäytyminen.
 
Sivuhuomautus. Osallistuin toukokuussa Sandra Walterin esitykseen, ja kaikesta uskomattomasta informaatiosta mitä esitettiin, tämä pysyy mielessäni: "Ylisielu koostuu noin 350.000 ihmiselämästä, joten yleensä puhun vain huoneelle, joka on täynnä minua." Rakastan sitä. Lee Harris sanoo, että maksamme toisille olemisesta havaintoesitys itsestämme. Rakastan sitäkin. Mitään ei tapahdu sinulle, kaikki tapahtuu sinua varten. Kaikki. Syyttäminen ottaa vain pois oman voimasi muuttua.
 
Näiden uskomattomien oivallusten myötä tulee selkeys siitä, mihin nämä polut johtavat. Haluanko todellisuuden, joka perustuu mentaalitasoon? Kun pääsen käsiksi ydinkysymykseen, päästänkö siitä irti vai pidänkö sen? Ei ole oikeaa tai väärää – tämä on vain työntöä tietoisen valinnan tekemiseen. Tämä on vain alitajunnan kuplimista valoon. Sinun täytyy katsoa sitä suoraan, mutta sitten saat valita, kannattako se pitää. Kukaan ei tuomitse sinua. Ole vain täysin tietoinen, mitä valitset.
 
Kieltäminen, itsepetos ja välttäminen on nyt melko rankkaa. Jos olet niitä ihmisiä, joilla on valikoiva muisti tai taipumus ihmisten miellyttämiseen, niin siitä saattaa tulla melko hankalaa. Pelin tavoitteena on paljastaa oma kätketty psyykemme, ja merkeistä tulee jatkuvasti suurempia, kunnes ne tunnustetaan. Tämä ei ole aikaa teeskennellä, että se lentää vain yli. Älä pelkää omaa pimeyttäsi – se haluaa vain tulla valoon.
 
Kun olet tunnistanut ydinkysymyksen, kuvittele, miltä elämä tuntuu, kun päästät siitä irti, ja myös miltä tuntuu pitää se. Toinen noista vaihtoehdoista tuntuu paremmalta kehossasi. Minulla toinen tapa rentouttaa ja avaa aina kehoa. Älä ajattele muutosprosessia, joka ei ole koskaan miellyttävä. Ajattele vain muutoksen lopputulosta. Se kertoo minulle, onko muutos sen arvoinen. Haluat ehkä katsoa myös edellisen postaukseni "Mikä sinua motivoi?"
 
Muista, että olemme kaikki yhteydessä, ja olemme palaamassa ykseystietoisuuteen. Ihmiset ympärilläsi ovat vain sinun sirpaleitasi, jotka pyytävät parantamista. Et voi "aiheuttaa parantumista" muissa, mutta voit parantaa itsesi ja näin vaikuttaa koko ryhmään. Tuo todella vihainen ajaja, joka juuri toitotti sinulla torveaan, saattaa anoa sinua tarttumaan omaan vihaasi tai lähtemään pois hyväksikäytöstä. Parannamme toisia, kun parannamme itseämme.
 
Kiinnitä huomiota. Äärioivallukset viitoittavat tietä uuteen itseemme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >