HomeViestejäNatha Jay30.9.2019 - Mikä sinua motivoi?

30.9.2019 - Mikä sinua motivoi?

MIKÄ SINUA MOTIVOI?
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
30.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun on ollut intensiivinen viikko pirstoutuneiden aikajanojen yhdistämistä, saatat tuntea uupumusta ja hämmennystä. Se on täysin normaalia. Lepää ja rentoudu ja todella pohdiskele viimeaikaisia kokemuksia. Kaiva syvältä ja katso rehellisesti, mitä on tullut esiin. Nyt on aika liikkua tietoisesti. Eli ei enää egopohjaisia reagointipäätöksiä, ainoastaan todellisia valintoja käyttäen vapaata tahtoa ja tietoisuutta.
 
Kuten monet opetukset kertovat meille, on oikeasti vain kaksi motivoijaa – rakkaus ja pelko. Toisin sanoen, henki ja ego. Monet aikajanavaihtoehdot ovat periaatteessa supistuneet näihin kahteen. Motivoiko sinua rakkaus vai pelko? Vain sinä tiedät, joten on tärkeää, että olet rehellinen itsellesi tässä. Monta kertaa kumpikin voi motivoida samaa toimintaa, ja tuolla motivoivalla voimalla on merkitystä tässä. Tuo motivoiva voima on värähtelyperustasi, ja se vetää tilanteita heijastamaan sitä.
 
Harrastatko liikuntaa, koska kehosi haluaa liikkua vai koska pelkäät olevasi ylipainoinen? Syötkö eri tavalla tukeaksesi terveyttäsi, vai koska sinun täytyy mennä lauman mukana? Oletko kumppanisi kanssa, koska tuette ja kasvatte kumpikin, vai pelkäätkö olla yksin? Teetkö hyväntekeväisyyttä rakentaaksesi parempaa yhteiskuntaa, vai pelkäätkö helvettiin joutumista? Katso elämäsi jokaista osaa ja löydä todellinen motivoija.
 
Olen "teeskentele kunnes onnistut" -ajatuksen suuri fani, eikä ole ehdottomasti mitään väärää sen käyttämisessä astinkivenä. Ole, missä olet, tuomitsematta itseäsi. Pyydän vain riittävää itsehavainnointia selvittämään, missä oikeasti olet. Ei ole koskaan hauskaa ajatella, että teet kaikkia "oikeita" asioita ja kaikesta tuntuu silti tulevan vaikeampaa. Pelkopohjaiset todellisuudet jatkavat kamppailua.
 
Juokseminen jotain karkuun on täysin eri asia, kuin juokseminen jotain kohti. Sen tietäminen, mitä "et halua" tai mitä sinun "pitäisi tehdä", on todella arvokasta informaatiota. Se on ehdottomasti oleellinen askel henkilökohtaisen voimasi löytämisessä. Ja lopulta vaihdat siihen, mitä haluat tehdä ja mitä rakastat tehdä. Siihen pyrimme. Jos pelko ei olisi osa yhtälöä, miltä elämäsi näyttäisi? Asuinpaikka? Työpaikka? Kumppani? Mikä todella sytyttää sydämesi?
 
En pyydä sinua tekemään kaikkia näitä muutoksia tänään, mutta minulla on hauska kotitehtävä. Kuvittele täydellistä elämääsi joka päivä 5–10 minuuttia, ainakin kahden viikon ajan. Älä ajattele mitään käytännön rajoituksia, ja todella tunne tämä tila. Tämä tuo sinut siihen sydänvärähtelyyn, jota etsimme. En välitä, jos se mitä kuvittelet, ei ole edes tässä todellisuudessa. Asetu vain kehoosi ja päiväunelmoi täydellisyyttä. Tunne se.
 
Sitten kun tämä harjoitus on sinulle helppo, pane merkille, kuka ja mikä on erilainen tosielämässäsi. Toinen tapa tehdä tämä on tuoda ihmisiä tai tilanteita päiväuneesi ja katsoa, miten tuo tunne muuttuu. Tee tämä askel vasta, kun sinun on helppoa tuntea täydellisyys. Tämä auttaa sinua käyttämään kehosignaaleja erottaaksesi parhaan polkusi eteenpäin. Meidät koulutetaan sivuuttamaan intuitiomme. Tämä harjoitus muistuttaa sinua sisäisistä signaaleistasi.
 
Katso kaikkea elämässäsi julman rehellisesti. Pohdiskele motiivejasi. Tunne sitten kehosta tukea intuitiollesi. Käytä kumpaakin kykyä tasavertaisesti. Tämä on oma sisäinen maskuliini- ja feminiinienergioidesi tasapaino. Vastaukset ovat sisällä. Vain sinä tiedät, mikä motivoi sinua.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >