HomeViestejäNatha Jay16.9.2019 - Tuo outo vetovoima

16.9.2019 - Tuo outo vetovoima

TUO OUTO VETOVOIMA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
16.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tällä hetkellä tapahtuu niin monia eri ylösnousemustasoja, että on vaikeaa löytää yleisteemaa. Jotkut tekevät sotkuista karman muuntamistyötä nopeutuneella tahdilla, toiset alkavat ymmärtää ja kehittää intuitiota, kun taas muutamat pinkovat ihmisevoluution seuraavaa askelta kohti. Ainoa yleisteema on tuo kummallinen vetovoima seuraavaa askeltaan kohti. Tunnemme kaikki sen. Melkein kuin magneetti vetäisi meitä tulevaisuuteen. Voin vain suositella seuraamaan sitä – seuraamaan tuota sielusi outoa vetovoimaa.
 
Jos karma vetää sinua, niin siitä tulee hyvin selvää hyvin nopeasti. Se ei ole huono asia – se vain näyttää sinulle, mikä täytyy parantaa jatkaaksesi kehittymistä. Katso tuota sotkua suoraan ja silmät avoimena ja hanki apua, mitä tarvitset lopettamaan vanhojen kaavojen toistamisen. Se on vain herätys. Varoitus: tilanne pahenee, kunnes kohtaat sen. Tämä kannustaa tiedostamaan ja tuo henkilökohtaista vastuuta ja voimaa. Se askel tarvitaan. Käymme kaikki sen läpi jossain kohtaa. Vapaus vaatii tiedostamista.
 
Tätä karmavaihetta leimaa uhrimentaliteetti, pelko, viha ja syyttely. Kaikki väärä maailmassa näyttää johtuvan ulkoisista tilanteista tai ihmisistä: "Olisin onnellinen, jos vain X olisi eri tavalla." Tämän askeleen pointti on herättää sinut siihen tosiasiaan, että kaikki on sisällä. Kaikki ulkopuolellasi on pelkästään heijastusta siitä, mitä on sisälläsi. Voit muuttaa vain itsesi – sitten ulkoinen maailma heijastaa tuota muutosta. Se tuo vallan ja vastuu takaisin sinne, mihin se kuuluu … sinuun.
 
Jos sinua vetää intuitio, niin se on enemmän taitosettisi jalostamista. Tässä vaiheessa on kyse siitä, että opitaan erottamaan intuitio egosta. Jos luulet seuraavasi intuitiota, mutta asiat päättyvät kehnosti, niin se ei ollut intuitiosi. Tässä opitaan, mitkä signaalit tulevat kehosta ja sielusta ja mitkä signaalit tulevat egon tarinoista ja riippuvuuksista. Siinä on ensin paljon yritystä ja erehdystä, mutta palaute on melkein välitöntä. Ole lempeä itsellesi. Opettelet erottelukykyä.
 
Alat todella ymmärtää sisäisen maailman ja ulkoisen maailman välisen korrelaation. Näet, miten itsesi tuomitseminen vetää puoleensa tuomitsevia ihmisiä. Sisäinen äänesi ikään kuin havainnollistetaan ulkoisessa maailmassasi. Ei maailmannäyttämöllä, vaan omassa ihmispiirissäsi. On helpompaa, jos otat tämän askeleen kevyesti ja teet siitä hauskaa peliä, jossa muutat sisäpuolta nähdäksesi, mikä muuttuu ulkopuolella. Tämä askel on siirtymistä henkilökohtaisesta voimasta luomiseen universumin kanssa.
 
Jos sinua vedetään seuraavaa askelta kohti, siinä sieluperheesi vetää sinua. Sain puoli vuotta sitten opastusta, että muuttaisin. Aivan yhtäkkiä, kuukaudessa, tiesin kaupungin ja aloin pakata ja saada paljon tukea muuton tapahtumiseksi. Kun meditoin, tunnen sieluperheen ympärilläni, joista useimpia en ole vielä tavannut (tässä elämässä). Ulottuvuuksienvälinen yhteys lisääntyy. Telepatia lisääntyy. Siitä on tulossa kummallista, jopa minulle. Se kertoo jotain.
 
Tämä on mestaritason tiedostamisharjoitus. Se on silti oppimiskäyrä – usko minua. Vaatii paljon olla tietoinen jokaisesta ohikiitävästä ajatuksestaan tietäen, että telepaattisesti herkät saattavat kuulla sen. Vaaditaan täysin uuden tason itserakkautta tuottamaan rakastava aura. Samaan aikaan ei ole muita vaihtoehtoja, koska vetovoima kehittymiseen on niin voimakasta.
 
Jos sinua vedetään sohvalle ottamaan torkut, pidä sitä pyhänä lepona. Tämä on fyysinen ylösnousemusprosessi, ja ensisijainen tehtäväsi on tukea kehoa. On aikoja, jolloin tunnen äkillisen uupumusaallon ja ajattelen: "Mutta haluan vielä tehdä monta asiaa!" Ja vastauksena kuulen: "Tai sitten voisit tehdä ensisijaista työtäsi." Ruumiillistuminen on koko asian ydin. Integrointi on koko asian ydin. Sitä olemme oikeasti tekemässä täällä – emme niitä "elämän juttuja" joita niin kovasti painotamme.
 
Sivuhuomautus. Aivan kuten kristallit voidaan ohjelmoida, myös kristalli-DNA voidaan ohjelmoida. Ole tarkkana, mitä ajattelet ja sanot kehollesi. Se kuuntelee täysin uudella tavalla.
 
Eivätkä nämä ole selvärajaisia vaiheita. Et valmistu niin, ettet koskaan enää käsittele karmaa, vaan se vaatii vähemmän aikaa ja energiaa. Nämä ovat vain aaltoja, joihin suurin osa ajastasi ja fokuksestasi kohdistuu. Ne ovat virtaavia, ja olemme kaikki eri kohdissa. Ole tuomitsematta siinä, missä olet, ja jatka eteenpäin.
 
Nämä ovat minun selviytymistaitojani:
Mantra – Kaikki tapahtuu minun hyväkseni. Tämä tapahtuma oli täydellisesti järjestetty näyttämään minulle jotain tärkeää.
Tarkkailijamieli – Astun oman draamani ulkopuolelle tarkkailemaan, mitä minulle näytetään.
Kehorakkaus – Puhun rakastavasti keholleni aina, kun voin, vähintään mennessäni nukkumaan.
 
Seuraa tuota sielun outoa vetoa. Evoluutio kutsuu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >