HomeViestejäNatha Jay9.9.2019 - Rentoudu läsnäoloon

9.9.2019 - Rentoudu läsnäoloon

RENTOUDU LÄSNÄOLOON
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nyt on aika olla täysin läsnä. Unohda menneisyyden pettymys ja suru. Unohda tulevaisuuden pelko ja ahdistus. Joka tapauksessa, kumpikin on olemassa vain mielikuvituksessasi. Kun tuot tietoisuutesi läsnäolevaan hetkeen, voit nähdä elämäsi täydellisyyden. Voit tuntea, missä kehossasi on jännitystä, ja vapauttaa se. Voit todistaa oman olemassaolosi. Ja mikä tärkeintä, voit kokea täysillä.
 
Olemme jokainen oman tarinamme tähti, kuten pitäisikin olla, mutta joskus unohdamme, että myös muut elävät omaa tarinaansa. Kun siirrymme ykseystietoisuuteen, alamme automaattisesti yhdistyä toisten ajoitukseen. Tiedän, että monille meistä opetettiin, että meidän täytyy "panna elämä tapahtumaan", mutta on aika tarkastella uudestaan, mitä se merkitsee. Elämällä on oma aikajanansa. Emme voi työntää virtaa.
 
Elämän läpi puskemisen sijasta meitä pyydetään nyt virtaamaan sen kanssa. Tämä merkitsee suurta aktiivisuutta, kun se tuntuu oikealta, ja muilla kerroilla olemista hyvin hiljaa paikallaan, kuitenkin täysin läsnä. Läsnäoleminen saattaa näyttää siltä, ettei mitään saada aikaan, mutta paljon tapahtuu sisätasoilla. Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona. Täydellinen läsnäolo kehonsa kanssa on yksi tärkeimmistä asioista, jonka voimme tehdä tällä hetkellä. Se aktivoi koodeja. Se näyttää keholle, että tuet sitä. Se nopeuttaa ylösnousemusta meillä kaikilla. Ja se harmonisoi meidät korkeimman kehityskaaremme kanssa.
 
Keräämme sieluperhettä tehtävämme seuraavaa askelta varten. Tämä merkitsee kahden asian tapahtumista: harmonisoimme energiamme samanlaisten värähtelyjen kanssa ja annamme aikaa ja tilaa ryhmämme kerääntymiselle. Monet meistä eivät halua odottaa enää. Kärsimättömyys alentaa taajuutta, koska se laittaa fokuksen tulevaisuuteen. Luomme vain ikuisessa nyt-hetkessä, joten kaiken energiamme pitäminen siinä on voimallinen asia. Emme koskaan todellisuudessa odota ja ole tekemättä mitään. Silloin kun meistä tuntuu "saamattomalta", on aika keskittyä taas sisäänpäin. Voimme aina "tehdä" enemmän olemalla täysin läsnä.
 
Tämä on uusi taitosetti monille meistä, joten ole lempeä itsellesi. Minun täytyy mainita, että täydellinen läsnäoleminen merkitsee selkeää fokusta. Et ehkä ajattele, että yksi drinkki, yksi savuke tai yksi hatsi marihuanaa vaikuttaa, mutta se vaikuttaa. Täydellinen läsnäolo merkitsee olemista täysin tietoinen ja täysin kehossa. Jos et pysty rentoutumaan ilman jotain huumaavaa ainetta, täytyy tehdä lisää varjotyötä.
 
Ylösnousemus tapahtuu aaltoina. Jotkut lakkasivat käyttämästä alkoholia kauan sitten, toiset juovat vain sosiaalisissa tilanteissa, kun taas vielä toiset eivät näe ongelmaa päivittäisessä käyttämisessä. Olemme kaikki eri paikassa polulla. Käytän alkoholia helppona esimerkkinä, mutta se voi merkitä mitä tahansa häiriötekijää – huumaavat aineet, liiallinen seurustelu ihmisten kanssa, videopelit, väittelyt sosiaalisessa mediassa, porno, ja luettelo jatkuu. Kaikki mitä käytät lopettamaan läsnäolon itsesi kanssa, on pelkästään häiriötekijä. Ole tuomitsematta juuri siinä, missä olet, mutta tarkkaile käyttäytymistäsi. Tartu kaikkeen vastenmielisyyteen olla läsnä.
 
Kun minä putoan läsnäolevaan hetkeen, tunnen kehoni rentoutuvan. Kun istun siinä, tunnen sydämeni avautuvan ja rakkauden ympäröivän minut. Se tuntuu samalta, kuin meditointi ennen. Sitten elämä tapahtuu ja jännityn täysin, ja minun täytyy muistuttaa itseäni olemaan läsnä. Se on oppimiskäyrä. Se ei vain tapahdu – täytyy rakentaa uusi tapa. Me kaikki opimme. Me kaikki kehitymme. Me kaikki muutumme. Ole lempeä itsellesi tässä prosessissa.
 
Siis tällä erää työmme on enimmäkseen sisäistä. Itsemestaruutta. Todellinen vapaus on vapautta ajasta, elämistä ikuisessa nyt-hetkessä. Läsnäolo tuo rauhaa mieleen ja kehoon. Luomisvoima lepää hiljaisuudessa. Rentoudu omaan läsnäoloosi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >