HomeViestejäNatha Jay1.9.2019 - Koodien ruumiillistamista

1.9.2019 - Koodien ruumiillistamista

KOODIEN RUUMIILLISTAMISTA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
1.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletko koskaan ollut sellaisessa automaattisessa autopesussa, jossa autoa siirretään puolestasi? Sinun täytyy laittaa eturengas hihnalle ja vaihde vapaalle ja pitää jalka pois jarrulta. Sitä elämä tekee tällä hetkellä. Suurin tehtävämme on pitää jalka pois jarrulta. Älä yritä ohjata tai pysäyttää – nauti vain kyydistä. Integroimme hyvin monia uusia koodeja, ja kehomme on melko äärirajoillaan pelkästään sen vuoksi. Ole lempeä itsellesi ja priorisoi itsehoito.
 
Samalla kun integroimme ja ruumiillistamme, saamme aikaa pitää taukoa ja miettiä kehityskaartamme. Oletko oikeasti matkalla sinne, mihin haluat mennä? Vai pakenetko sieltä, missä olet? Juoksetko jotain kohti iloisena? Vai juoksetko karkuun nykytilannettasi? Tämä on tärkeä erottaa tällä hetkellä. Ajattele tätä oikeasti.
 
Tässä on kyse tämänhetkisestä Vesimiehen ajasta (astrologinen aikakausi kestää vähän yli 2000 vuotta). Edellisessä aikakaudessa, Kalojen ajassa, oli kyse yksilön sopimisesta yhteiskunnalliseen normiin – ajattele uskontoa, avioliittoa, sukupuolirooleja – noudattaen määräyksiä kokonaisuuden vahvistamiseksi yhteisrintamana. Vesimiehen aika vahvistaa kokonaisuutta yksilöllisellä monimuotoisuudella. Käytämme kaikki yksilöllisiä ainutlaatuisia lahjojamme kollektiivin tuella. Tämä vaatii jokaista yksilöä löytämään todelliset lahjansa ja jakamaan niitä.
 
Sanotaan esimerkiksi, että haluat tulla joogaopettajaksi. Mitä väärää siinä voisi olla? No, jos rakastat joogaa ja rakastat opettamista, niin se on luultavasti fantastinen idea. Jos se kuulostaa vain paremmalta tavalta maksaa laskut kuin toimistotyösi, emme ole vielä perillä. Älä käsitä minua väärin, astinkivet ovat mahtavia. Haluan sinun vain pohtivan, mikä oikeasti sytyttää sinut sisälläsi. Siihen olemme menossa.
 
Perimmiltään nykyinen aikakausi tukee kokonaisuuden palvelemista. Jos rahaa ei tarvitsisi ottaa huomioon, mitä tekisit? Jos vastauksesi on jonkinlainen pysyvä loma, emme ole oikeastaan vielä perillä. Enkä kehota irtisanoutumaan päivätyöstäsi – ajattele tätä vain vähän. Missä on ilosi, kipinäsi? Mikä tekee sinut onnelliseksi siitä, että elät? Lyön vetoa, että sillä on jotain tekemistä muiden kanssa. Olen melko ääri-introvertti, ja silti kollektiivi (ja muutamat yksilöt) esittävät suurta osaa onnellisuudessani.
 
Suurimmassa osassa syyskuuta 2019 on kyse ruumiillistamisesta ja sen jalostamisesta, mitä lahjamme oikeasti ovat. Tärkeintä on pitää huolta kehostaan. Parissa viime kuussa on ollut paljon latauksia, ja keho yrittää löytää tilaa niille kaikille. Anna tämän tapahtua. Salli ajatustesi ja suunnitelmiesi muuttua. Anna elämän liikuttaa sinua, painamatta jarrua.
 
Ja erään asian olen havainnut hyödylliseksi … Kun ole äreä ja pakahtunut, se merkitsee, että olen vaihtanut fokukseni iloa kohti juoksemisesta, olosuhteita karkuun juoksemiseen. Tämä siirtää minut universumin avun puoleenvetämisestä siihen, että "minun täytyy saada asiat toimimaan". Alan yrittää kovasti. Lisään moottorin kierroksia unohtaen, että vaihde on vapaalla. Siis jos asioista tulee yhtäkkiä vaikeita, katso, missä sinun täytyy rentoutua virtaan.
 
Ja vinkki kontrollifriikeille (sydämeni ihmisille) … Tee itsehoidosta "asia". Jos sinun täytyy tehdä jotain tunteaksesi olosi hyväksi, määrittele uudelleen, mikä lasketaan "jonkin tekemiseksi". Kävelylle meneminen on jonkin tekemistä. Aterian laittaminen on jonkin tekemistä. Kylvyn ottaminen on jonkin tekemistä. Jos sen täytyy olla ulkoista, kirjan lukeminen, kaapin siivoaminen ja koiran kanssa leikkiminen ovat kaikki jonkin tekemistä.
 
Emme enää tee työtä sopiaksemme yhteiskunnallisiin normeihin. Käytämme nyt ainutlaatuisia lahjojamme kohottamaan toisiamme. Tervetuloa uuteen Maahan. Ruumiillistakaamme kaikki näitä koodeja.
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >