HomeViestejäNatha Jay20.8.2019 - Tanssimista jumaluuden kanssa

20.8.2019 - Tanssimista jumaluuden kanssa

TANSSIMISTA JUMALUUDEN KANSSA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
20.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme tanssineet luomistanssia koko vuoden, mutta nyt Henki (oma korkeampi itsemme) alkaa viedä. Sujuvassa tanssissa vain toinen vie. Kaikille meille on haasteellista "seurata", kun olemme niin ehdollistuneita panemaan asioita tapahtumaan koko ajan. Meitä pyydetään nyt luottamaan tähän polkuun tasolla, jota emme ole koskaan ennen kokeneet. Tällöin meidät siirretään eri aikajanalle. Jos antaudumme sille, se on paljon sujuvampaa.
 
Se on edelleen tanssia, ja kummankin partnerin täytyy osallistua aktiivisesti. Et voi mennä hervottomaksi ja odottaa, että raahataan mukana. No, kai voisit tehdä sen, mutta se olisi yhtä tuskallista kuin taistelu viemisestä. Anna elämän opastaa sinua ja ota askelia siihen suuntaan.
 
Tämä on ruumiillistumista. Kehosi ja korkeamman itsesi aito jumalainen liitto. Tämä on evoluutiota prosessissa. Se on uskomattoman epämukavaa, ja kuitenkin ihmeellistä katsoa. Pahoinvointiaallot liittyvät Gaian sähkömagneettikehoon (napamuutos). Uupumusaallot liittyvät integrointiin. Korvien soiminen on uusien koodien lataamista. Ahdistusaallot liittyvät lineaarisen ajan romuttumiseen. Lisäksi näköni vaihtelee dramaattisesti, ja minulla on vastenmielisyyttä aurinkoa kohtaan. En ole varma, mihin ne liittyvät, mutta kumpikin on uutta minulle.
 
Anna jumaluuden tulla sisään – omaan kehoosi. Anna uuden valon huuhdella pois vanha. Päästä irti egotarinoista. Tee itsehoidosta prioriteetti. Et ole epäonnistunut. Et voi "tehdä" mitään tekemään tästä helpompaa. Lakkaa vastustamasta evoluutiota. Tämä tapahtuu. On parasta tukea prosessia.
 
On ok, jos se ei ole helppoa. Minä olen itse asiassa kauhuissani, mutta laitan silti tossua toisen eteen. Minua on ohjattu menemään muutamalle automatkalle viime aikoina, ja teen sen, silloinkin kun egolla on romahdus. Kuuntelen kehoani ja lepään aina, kun sen täytyy. Olen myös egon kanssa sen kiukkupuuskissa, mutta en anna sen päättää kurssiani. On ok, että on huomattava määrä vastarintaa – älä vain sekoita tarinaasi totuuteen.
 
Kaiken fyysisen ja tunnepuolen myllerryksen tapahtuessa, muista kaksi asiaa: 1) kuuntele kehoasi ja 2) kiinnitä huomiota tarkkailijamielellä. Tunnen kaiken, mutta astun myös etäämmälle tarkkailemaan itseäni. On mahtavaa huomata kaavoja ja estää prosessia riuduttamasta. Huolenpito kehosta ja myötätunto sitä kohtaa on oleellista, jotta se voi tehdä ylösnousemustyön. Fyysinen ruumiillistuminen vaatii tukea fyysiselle astialle.
 
Meidät rakennettiin tätä varten. Tätä varten tulimme. Kannattaa ehkä käydä tsekkaamassa vuoden 2019 energiaennuste "2019 – kokoontumisvuosi". Tervetuloa tanssiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >