HomeViestejäNatha Jay14.8.2019 - Tunnepuhdistusta

14.8.2019 - Tunnepuhdistusta

TUNNEPUHDISTUSTA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
14.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikki joiden kanssa olen puhunut, käyvät läpi syvää tunnepuhdistusta. Se kuulostaa kyyneliltä ja myllerrykseltä, mutta se voi olla vain oivalluksia, joita et ole saanut aiemmin. Minulla se on oivallus, jota seuraa kaavan näkeminen koko elämässäni, ja tätä seuraa pahoinvointiaalto. Tässä kohtaa haluan ryömiä vain kolooni välttääkseni minkä tahansa toimimattoman suhteen. Se tuntuu loputtomalta, vaikka ymmärrän, että se on vain puhdistumista. Kun tähän lisätään fyysiset ylösnousemusoireet, on ollut rankka viikko.
 
Olen kallellaan narsistiansan läheisriippuvuuspuoleen (empaatti), mutta vain riittävästi alkuvetovoimaa varten. Suosittelen lämpimästi Jackson MacKenzien kirjaa "Whole Again" tai Ross Rosenbergin Youtube-videota ihmismagneettisyndroomasta. Tiedän, että on todella epävakaita ihmisiä, mutta uskon myös, että useimmat meistä osuvat asteikolle. Hyvien ja huonojen tyyppien näkemisen sijasta on hyödyllisintä tietää, että meillä kaikilla on joitain toimintahäiriöelementtejä. Tärkeää on tiedostaminen ja parantumisponnistelu. Jos joku ei toteuta sitä, lähde pois. Tuntuu hyvältä ajalta postata tämä uudestaan …
 
Empaatti ja narsisti
 
Tällä hetkellä on monia artikkeleita empaatin ja narsistin toksisesta suhteesta, tietenkin niiden kirjoittamana, joita on satutettu ja jotka tuntevat tulleensa manipuloiduksi ja petetyksi. Minulla on erilainen versio tästä tilanteesta. Näit sen tulevan, eikö vain?
 
Ensinnäkin, muutetaan näiden ryhmien nimikkeitä. Ei enää hyvät vs. huonot. Empaatin sijaan sanomme "hereillä" (sielun ohjaama), ja narsistin sijaan sanomme "unessa" (egon ohjaama). Kielellä on merkitystä. Voimme vähentää polariteettia sekä antaa paljon täsmällisemmän arvion. Eikä vain tämä, vaan tunnen henkilökohtaisesti ihmisiä, jotka ovat emaattisesti lahjakkaita (he tuntevat fyysisesti toisten ihmisten tunteet), mutta ovat täysin unessa.
 
Toiseksi, tiedä, että me kaikki toimimme liukuvalla asteikolla näiden kahden välillä ja vaihdamme paikkaa usein. Voimme olla hyvin hereillä, sitten kärsiä jonkin menetyksen (kuten kuolema tai sairaus) ja palata takaisin uneen välttääksemme tuskaa. Ihmiset lääkitsevät itseään koko ajan alkoholilla, liiallisella seuraelämällä ja irtoseksillä välttääkseen tietoista elämistä. Hereillä oleminen voi olla vaikeaa. Poistumme kaikki siitä aika ajoin.
 
Kolmanneksi, mikä luultavasti tärkeintä, meidän täytyy ymmärtää, että kaikkein manipuloivin käyttäytyminen on alitajuista. Ihmiset eivät (yleisesti) manipuloi tietoisesti – se vaatii paljon enemmän energiaa ja suunnittelua, mihin useimmat edes pystyvät. Egolla on kuitenkin täysi pääsy alitajunnan voimaan, ja se tekee mitä tahansa välttääkseen vaurioita. Oma ego on manipuloinut meitä kaikkia jossain määrin. Se ei ole silti mitenkään oikein, mutta se ajatus, että joku manipuloi sinua tietoisesti, antaa hänelle aivan liian paljon kunniaa (ja valtaa).
 
Niiden kanssa kommunikoiminen jotka ovat edelleen unessa, on melkein mahdotonta – ainakaan mistään tärkeästä asiasta suhteen kannalta. Ego puolustautuu ja rationaalinen ajattelu lentää ulos ikkunasta. Tässä kohtaa saamme kaikki passiivis-aggressiiviset käyttäytymismallit ja tunnemanipuloinnin. Oletko koskaan yrittänyt ilmaista huolta tunteistasi, ja kumppanisi kääntää sen vain ylösalaisin ja korostaa, miten loukkaantunut hän on? Tämä on sellaista alitajuista käyttäytymistä, joka pyörittää jästimaailmaa. Heidän egokilpensä läpi ei pysty murtautumaan, mutta monet meistä jatkavat yrittämistä aivan liian pitkään.
 
Toinen ongelma on projisointi … enimmäkseen heränneen ihmisen puolelta. Nimittäin ajattelemme projisoinnin rajoittuvan negatiivisiin asioihin, muttei se rajoitu. Kun heräämme, meistä tulee säteilevämpi ja meillä on taipumusta nähdä oman valomme heijastuvan toisiin – näemme valon, jota ei ole ruumiillistettu vielä. Tosiasia on, että kaikilla on uskomaton sielu, mutta kaikki eivät elä sielustaan. Kun alat elää omasta sielustasi, näet korkeimman potentiaalin toisissa. En tarkoita: "Hän menestyisi hyvin, jos hänellä olisi vain itseluottamusta." Tarkoitan: "Vau! Hän ilmentää jumalaista maskuliinisuutta!" Todellisuudessa hän voisi ilmentää jumaluutta, jos hänen egonsa ei pyörittäisi show'ta. On kokonaan meidän tehtävämme erottaa potentiaali ruumiillistetusta todellisuudesta.
 
Luulen, että vaikeinta heränneelle sielulle näissä suhteissa on ottaa täysi vastuu siitä, että on imetty mukaan, täytyy lähteä ja on toistamatta tuota kaavaa. Toisin sanoen, herätäksesi vielä lisää tule tietoisemmaksi ja ota takaisin henkilökohtainen voimasi. On vaikeaa myöntää, että oli merkkejä, jotka sivuutit. Ei ole hauskaa tietää, että sallit tämän vahingon tapahtua. Anna anteeksi itsellesi. Anna anteeksi itsellesi ihmisyys. Teemme kaikki hulluja asioita rakkaudesta – unohdamme jopa, kuka olemme. Saat aina oppitunteja prosessin aikana. Sinä parannut.
 
Vältettävien asioiden luettelemisen sijasta haluan antaa muutaman asian, joihin kiinnittää huomiota. Kun meistä tulee tietoisempia, voimme tehdä valintoja, jotka tukevat evoluutiotamme.
 
Sopivat teot ja sanat yhteen säteilevän sielun kanssa? Meillä kaikilla on huonoja päiviä, eikä kukaan ole täydellinen, mutta onko jatkuvaa negatiivisuutta sanoissa tai teoissa?
 
Seuraavatko teot sanoja? Tehdäänkö vai pelkästään haaveillaan? Tarvitsemme kaikki pientä päiväunta elämäämme, mutta suunnitelmat vaativat toimintaa toteutuakseen.
 
Onko se pysyvää? Jälleen kerran, meillä kaikilla on huonoja päiviä, joten älä odota täydellisyyttä, mutta ajoittainen palkkio on merkittävä egotemppu. Jos joku käyttäytyminen on todella tärkeää sinulle ja toinen ihminen suostuu siihen, sen pitäisi olla pysyvä muutos. Jos se muuttuu vain lyhyeksi aikaa tappelun jälkeen, se on huono merkki.
 
Onko kommunikointi avointa? Onko sinun mukava nostaa esiin huolenaiheita? Jos kommunikointinne on täynnä kyyneliä, syyttelyä ja syyllisyyttä, niin ei tapahdu paljon todellista kommunikointia.
 
Myönnättekö kumpikin oman painolastinne? Meillä kaikilla on painolastia, mutta toisen ihmisen vaatiminen kantamaan omaansa on täysin järjetöntä.
 
Oletteko kumpikin omistautuneet tulemaan paremmiksi ihmisiksi? Jos olette kumpikin omistautuneet omaan evoluutioonne, niin voitte auttaa toisianne kasvamaan, toistenne kappaleiksi repimisen sijasta.
 
On niitä, jotka näkevät merkit, mutta ajattelevat olevansa tarpeeksi vahvoja odottaakseen rakastamansa henkilön heräämistä. Homma ei toimi niin. Ihmiset eivät herää seuraamalla esimerkkiäsi – ihmiset heräävät järkytyksestä. Jonkun pitäminen turvassa suhteessa on vain lämpimän peiton antamista hänelle, jotta hän voi jatkaa uniaan. Olen pahoillani – tämä on minullekin todella vaikeaa – mutta et voi herättää ketään, ennen kuin hän on valmis. Et koskaan. Ja itsesi pakottaminen pysymään matalassa värähtelyssä aiheuttaa kärsimystä ja sairautta. Se vain aiheuttaa. Ainoa tie ulos on ulos.
 
Heränneen sielun täytyy ottaa takaisin voimansa antamalla anteeksi itselleen, olemalla selkeä omissa rajoissaan ja päästämällä irti niistä, jotka nukkuvat edelleen. Sinä parannut. Sinä rakastat taas. Mutta ensin sinun täytyy oppia hyväksymään tilanne. Jätä hänet uneensa ja siirry eteenpäin. Ota takaisin voimasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >