HomeViestejäNatha Jay2.8.2019 - Miten toinen puolisko ajattelee

2.8.2019 - Miten toinen puolisko ajattelee

MITEN TOINEN PUOLISKO AJATTELEE
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
2.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä on minun versioni siitä, että miehet ovat Marsista ja naiset ovat Venuksesta. Rakastan katsella, miten ihmiset käsittelevät informaatiota, ja rakastan, kun toiset jakavat näkemyksiään kanssani. Tämä aihe täytyi osoittaa minulle luultavasti, koska ajattelen maskuliinisemmin. Joskus. Meillä kaikilla on sekä maskuliinisia että feminiinisiä energioita ja tapoja sukupuolesta riippumatta. Ja tiedoksi, että tässä kirjoituksessa on kyse mentaalisesta prosessoinnista eikä sillä ole mitään tekemistä sukupuolen tai seksuaalisen identiteetin kanssa. Jaan ryhmät miehiin ja naisiin, mutta vain yksinkertaisuuden vuoksi. Jos sukupuolitermit vaivaavat sinua, ajattele ryhmiä sähköisenä ja magneettisena tai lineaarisena ja kehämäisenä. Jälleen kerran, kyse on oikeasti vain käsittelytyylien ryhmittelystä, ei välttämättä sukupuolesta. Haluan jakaa nämä näkemykset, jotta voimme tulla kaikki tietoisemmaksi ja tasapainoisemmaksi ajattelussamme.
 
Naisilla on taipumusta aloittaa suuresta kuvasta ja sitten edetä yksilöön. Miehillä on taipumusta aloittaa yksilöstä ja edetä sitten suureen kuvaan. Ajattele tätä vähän. Jos pudistat päätäsi aina ihmisille, jotka ovat vastapuolella, kyse saattaa olla vain prosessointierosta. Anna heidän käydä läpi kerrokset ja he löytävät (luultavasti) tiensä siihen, mistä sinä aloitit. Tämä oli valtava oivallus minulle ja laajensi todella kommunikointitaitojani.
 
Toinen kiehtova asia on, miten toimimme. Äitini osoitti tämän minulle, ja se on pelastanut minut monelta raivostumiselta! Naiset ajattelevat, että loputon tehtävälista on normaali, ja jos et liiku, jokin on pahasti pielessä. Miehillä on usein yksi tehtävä kerrallaan mielessä. He haluavat suunnitella sen, valmistautua siihen, tehdä sen ja sitten juhlia sen tekemistä, ennen siirtymistä eteenpäin. Katsotaanpa luolamieshistoriaamme …
 
Olipa kerran, kun miehet olivat vastuussa saaliin tuomisesta kotiin, jotta heimo sai ruokaa viikoiksi. Oli tärkeää suunnitella ja valmistautua tähän tehtävään. Koko heimon selviytyminen riippui tästä yhdestä tehtävästä. Ja kun se oli tehty, kaikki juhlivat sitä päivätolkulla. (Sivuhuomautus: miehet ovat yleensä kyvykkäämpiä keskittymään yhteen asiaan ja heillä on kehittyneempi avaruudellinen tietoisuus.)
 
Samaan aikaan naiset olivat vastuussa kotitulen pitämisestä palamassa. Tähän sisältyi loputtomasti päivittäisiä askareita, jotka eivät loppuneet koskaan. Muista, että tässä kohtaa ne eivät olleet vastenmielisiä töitä, ne olivat elämää. Ruuanlaitto, lasten hoitaminen, vaatteiden tekeminen ja peseminen … kaikki päivittäisen elämän työtä. Ja heti pystyy, jatkaa eteenpäin. (Sivuhuomautus: naiset ovat tavallisesti parempia multitaskauksessa.)
 
Nykyaikaisessa maailmassa kumpikaan ryhmä ei tee, mitä oma sukupuoli vaatii. Loputon tylsä työaikataulumme jättää miespuolen tyydyttämättä. Kodin ulkopuolinen työ elämän askareiden lisäksi saa naispuolen pakahtumaan. Ikuisen lapsen ja marttyyrin varjopuolet ovat täydessä kukoistuksessaan. Kukaan ei ole tyytyväinen asioiden toimintatapaan.
 
Tavoitteeni tässä on pelkästään nostaa tietoisuutta tämän tiedostamattoman ongelman osista. En edes ympäripyöreästi ehdota, että palaamme sukupuolirooleihin. Haluan vain mainita, että meillä kaikilla on menneisyyteen geneettinen yhteys, jota ajattelemme harvoin, ja olemme jokainen myös tasapainottamassa näitä energioita sisällämme. Menemme kaikki ulos metsälle (työ). Hoidamme kaikki kotielämää (askareet, lapset). Meillä kaikilla on pääsy kummankin negatiivisiin ja positiivisiin energioihin.
 
Voimme olla pettynyt työpaikkaamme ja vannoa pysyvämme mahdollisimman lapsenmielisenä, tai voimme juhlia sitä, että "metsästyksemme" antaa ruokaa. Voimme pakahtua askareista ja tuntea olevamme uhri ja tueton, tai voimme olla iloinen, että meillä on "asioita" hoidettavana. Ehdotan raamittamaan mentaalisesti kokemuksemme uudelleen, en tukahduttamaan negatiivisia tunteita niihin liittyen. Ole vain tietoinen, mitä sisälläsi tapahtuu, ja harkitse näkemyksesi muuttamista elämästä. Tunne itsesi. Kuten aina, tiedostaminen tuo vapauden.
 
Miespuolen varjo etsii aina pakoreittiä. Tämä loputon luettelo elämästä ei ole luonnollinen mielen tälle puoliskolle. Ratkaisuna on tietää, ettei tuo luettelo lopu koskaan, eikä sen ole tarkoituskaan. Lakkaat tekemästä elämän askareita vasta, kun elämä loppuu. Lakkaa uneksimasta kaukaisesta rannasta, jolla kaikki tarpeesi tyydytetään taianomaisesti ponnistelematta. Kokeile laulaa siivotessasi tai ottaa muutama tanssiaskel valmistaessasi päivällistä. Juhli elämän työtä.
 
Naispuolen varjo on olla jatkuvassa pakahtumisen tilassa. Kyllä, on paljon työtä töissä ja kotona, mutta pystyt siihen. Ratkaisuna on juhlia jokaista saavutusta. Jos menit töihin, "metsästit" tänään. Hyvä sinua! Jos pesit pyykkiä tai astioita, huolehdit elämästä. Hyvä sinua! Naispuolta ei opetettu koskaan juhlimaan jokaista saavutusta, koska se toimii loputtomasta luettelosta käsin. Juhli jokaista yksittäistä tehtävää.
 
Koska pyrimme kaikki tasapainottamaan tämä puolet itsessämme, suosittelen käyttämään kumpaakin uudelleenraamitustyökalua – laulaminen "elämäntyön" aikana ja jokaisen saavutuksen juhliminen. Minulla on tavallisesti musiikkia askareiden aikana, joten tuo osa on melko luonnollinen minulle. Saavutusten merkillepaneminen on vaikeampaa, joten tavallisesti luettelen ne mielessäni ennen nukkumaanmenoa … "Tänään kävin ruokakaupassa, harjasin koiran ja pyyhin pölyt. Jee minä! Tein enemmän, kuin ajattelin." Selvitä, miten sinun täytyy raamittaa ajattelusi uudelleen, ja tee se oman onnellisuutesi vuoksi.
 
Ehkä haluat lukea myös kirjoitukseni tasapainon löytämisestä sisäisen maskuliini- ja feminiinienergian välille. Sitä kannattaa pohtia havaitakseen, miten ajattelee … ja miten toinen puolisko ajattelee.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >