HomeViestejäNatha Jay29.7.2019 - Kolmet aivot

29.7.2019 - Kolmet aivot

KOLMET AIVOT
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
29.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nopea energiapäivitys: sinnittele mukana! On ollut "hyörivä" kuukausi ja todella rankka viikko. Kaikki liikkuu oikeaan suuntaan ulkoisesta vaikutelmasta huolimatta. Olen itse nukkunut tässä kuussa enemmän, kuin olen koskaan ajatellut mahdolliseksi, kun taas monet ystäväni ovat olleet naurettavan kiireisiä. Integroimme kaikki uusia valokoodeja juuri sillä tavalla, kuin meidän täytyy. Ole lempeä itsellesi ja toisille tällä hetkellä. Itsestä huolehtiminen ja itsensä rakastaminen ovat parhaita asioita nyt. Olen työstänyt toisen tason merkaba-kurssiani, ja kolmet aivot ovat osa sitä. Vain jotain pohdittavaa (ja muuta ajateltavaa sinulle kaaoksen sijasta) …
 
Mysteerikoulut (ja nyt tiede) kertovat meille, etteivät kallomme aivot kontrolloi kaikkea. Itse asiassa meillä on kolme eri toimintakeskusta: aivot, sydän ja suolisto. Tiede tunnustaa niiden solumerkityksen, kun taas mysteerikoulut menevät enemmän energiapuoleen. Yritän sisällyttää vähän kumpaakin selitykseeni.
 
Suolisto on elintärkeä ravinteiden imeytymisessä ja myrkkyjen poistamisessa. Luonnollisen mikrobiomin (probioottisen tasapainon) häiriintyminen on liitetty autismiin ja useisiin ruuansulatusongelmiin. Sen lisäksi toinen ja kolmas chakra toimii yhdessä tällä alueella sisäistääkseen informaatiota (toinen, alitajuinen, sisäänpäin) ja esittääkseen sitä elämässämme (kolmas, toiminta, ulospäin). Toinen chakra hallitsee solumuistia. Suoliston terveys on fyysistä terveyttä ja kehon kykyä parantaa itsensä luonnollisesti.
 
Keho ei ole ainoastaan sielun temppeli, vaan myös itsensä parantava ja itsenäinen organismi. Kuten kaikki luonnossa, se suunniteltiin kukoistamaan terveenä ja parantumaan nopeasti vahingoittuessaan. Se haluaa olla terve ja tasapainoinen. Se suunniteltiin myös elämään paljon pidempään ja energisempänä, minkä tällä hetkellä koemme normaaliksi. Suoliston terveyden tukeminen sallii kehon tehdä tehtävänsä.
 
Aivot ja selkäydin kuljettavat impulsseja ja informaatiota, joiden on tarkoitus kulkea esteettä. Tähän liittyy viides ja kuudes chakra, jotka sisäistävät informaation (kuudes, intuitiivinen tieto, sisäänpäin) ja esittävät sen maailmalle (viides, luovuus, ulospäin). Jos intuitiivinen ääni hukkuu ajattelevan mielen alle, ulkoinen ääni on vähemmän rakastava ja vähemmän voimakas. Yliaktiivinen mieli vähentää virtausta kuudennesta viidenteen.
 
Tarkkailijamieli on Jumalan mieli, kun taas apinamieli on egomieli. Tehtävämme on kouluttaa egomieltä ja estää sitä pyörittämästä show'ta. Meditoimalla, positiivisella ajattelulla, tiedostamisella ja ohjaamalla ajatuksiamme voimme opettaa apinamielelle, mihin keskittyä ja mistä päästää irti. Egomieli keksii (ja ylläpitää) tarinoita. Tehtävämme on määritellä ne tarinat, joita se kertoo.
 
Vaikka puhumme niistä erikseen, kaikki on yhteydessä. Suolisto-ongelmat voivat vaikuttaa ajatteluun. Väärä ajattelu voi vaikuttaa fyysiseen terveyteen. Ne ovat kietoutuneet yhteen, mutta ne on helpompi ymmärtää erillään. Tämän päivän yhteiskunnassa kuritamme kehoa (ruokavaliovillitykset ja ankara harjoittelu), kun taas ruokimme mieltä loputtomasti (enimmäkseen viihdettä). Se on takaperoista. Mieli vaatii kurinalaisuutta, kun taas keho tarvitsee ravitsemista ja tukea.
 
Sydänlihas sisältää kaikenlaisia mielenkiintoisia soluja, jotka liittyvät solumuistiin ja hermostoon. Tiede tietää, että se on paljon enemmän kuin vain pumppu. Mysteerikouluissa sydän (neljäs chakra) on portti kaikkeen näkymättömään, muihin tietoisuusulottuvuuksiin ja valoon. Sydämen jujuna on, että se avautuu, sitten kun avautuu – sitä ei voi pakottaa. Parasta mitä voimme tehdä, on hoitaa suolistoa ja aivoja luomaan turvallinen ympäristö sen avautumiselle. Sen pitäminen suljettuna on helpompi määritellä: kohtele huonosti suolistoasi ja käytä väärin ajattelevaa mieltäsi (eli syö huonosti ja vatvo negatiivisia ajatuksia). On pyhä velvollisuutemme ravita kehoa ja kouluttaa mieltä. Sydän avautuu oikean ympäristön myötä.
 
Tue suolistoa, "kurita" mieltä ja salli sydämen avautua.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >