HomeViestejäNatha Jay6.7.2019 - Tuomitsemattomuuspäivä on lähellä

6.7.2019 - Tuomitsemattomuuspäivä on lähellä

TUOMITSEMATTOMUUSPÄIVÄ ON LÄHELLÄ
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä ykseystietoisuusjuttu on tuonut mukanaan mielenkiintoisia seuraamuksia. Jos tunnet uusia ja epätavallisia asioita, se et ehkä ole sinä, jonka tunnet. Kun yhdistämme tietoisuuden, se tapahtuu kaikkien asioiden kanssa, ei vain kaikkien ihmisten. Ikään kuin kaikkien ihmisten tunteminen ei olisi riittävän pakahduttavaa.
 
Minulla on ollut selkeä side kollektiivitietoisuuteen, mistä olen ollut tietoinen ainakin 20 vuotta. Olen kehittänyt selviytymistaitoja siihen, ja pystyn tavallisesti erottamaan, milloin jokin tunne on minun tai vain väreilyä kentässä. Tällä viikolla koin todellisen yhteyden Gaiaan. Tiedän, että toisilla on maayhteys luonnostaan, mutta tämä oli uutta minulle.
 
Puolitoista päivää minusta tuntui kuin hevoselta ennen myrskyä. Suurta ahdistusta. Tarkistin jatkuvasti ihmisverkkoja, mutta niissä oli tyyntä. Sitten Kaliforniassa oli maanjäristys voimakkuudeltaan 6.4, ja minusta tuntui yhtäkkiä paremmalta. Jännite ja ahdistus menivät ohi maan järistyä. Ahdistus ei ole tavanomaista minulle. Gaian tunteminen ei ole tavanomaista minulle. Minulla ei ole taitosettiä tähän. Taitaa olla aika hankkia niitä.
 
Mysteerikoulut opettavat, että koko fyysinen todellisuutemme on vain yksi "asia". Tästä syystä monet traditiot opettavat meitä kunnioittamaan luontoa. Koko luonto on yhtä fyysisen kehomme kanssa. Siinä on tolkkua, että tuntisin Gaian – se on vain uutta minulle. Tunnen muita planeettaliikkeitä, joten en ole varma, miksi Maan pitäisi olla erilainen. Ymmärrän sen mentaalisesti, mutta minun täytyy kuitenkin kehittää taitosettiä. Ei ole koskaan tylsää hetkeä.
 
Kun meistä tulee tietoisemmin yhdistyneitä, voimme haluta vain parasta kaikelle, koska ei ole enää meitä ja heitä. Ongelmana on, että koko maailma pyörii jaottelun ympärillä – politiikka, uskonto, kansallisuus, rotu, talous, sukupuoli jne. Uskomusten jaottelua, ja uskomukset ovat vain ajatuksia. Tutki ajatuksiasi säännöllisesti, jotta sinulla ei ole yhtä suurta houkutusta uskoa kaikkea, mitä ajattelet.
 
Toinen uusi asia minulle on kaikesta tuomitsemisesta luopuminen. En kasvanut tuomitsemisen ympäröimänä, enkä ole koskaan käyttänyt kovin paljon aikaa siihen. Mutta minulla on melkoisesti uhrimentaliteettia kahlattavana läpi, ja siihen sisältyy syyttelyä ja näin ollen tuomitsemista. Hiljattain minusta on tuntunut todella kamalalta, kun ajattelen pahaa jostain toisesta. Se tuo kyyneleet silmiini. Tunnen todella sen tuomitsemisen painon, jonka ohi kuljen. Niinpä itken, sitten pyydän häneltä anteeksi, sitten kiitän häntä parhaansa tekemisestä ja sitten voin antaa sen mennä.
 
Teille jotka ette tunne minua: puhun ajatuksista, en sanoista. Minulle opetettiin, että jos et voi sanoa mitään kivaa, älä sano mitään. Minusta se ei ole epäoikeudenmukaista – se pyytää vain, että harkitsen sanojani, ennen kuin jaan ne maailman kanssa. En myöskään vatvo tuomitsemista päässäni, mutta sitä kulkee läpi aika ajoin. Siis periaatteessa en pysty edes ajattelemaan paskamaisia asioita ilman, että se ravistelee minut kyyneliin. Uutta taitosettiä tarvitaan.
 
Muista, että tuomitsemisen ja erottelukyvyn/arvostelukyvyn välillä on merkittävä ero. En kehota heittämään maalaisjärkeä pois siksi, että olemme kaikki yhtä. Ego ja näin henkilökohtainen vapaa valintamme on edelleen kovasti käytössä. Kun näen kodittoman huumeidenkäyttäjän, voin kunnioittaa hänen polkuaan ja lähettää hänelle siunauksia, mutta en ota häntä sisäpiiriini. Tuomitseminen on sitä, että ajattelee jonkun elävän omaa polkuaan väärin. Erottelukyvyssä on kyse oman polkunsa elämisestä parhaan kykynsä mukaan. Periaatteessa erottelukyky on omista asioistaan huolehtimista.
 
Kyllä, on ihmisiä, jotka käyttävät vapaata tahtoaan tuskan aiheuttamiseen toisille. He eivät ole vain hereillä vielä. Jos et pysty herättämään heitä olemalla rakastava esimerkki, se ei ehkä ole sinun tehtäväsi. Minun täytyy pysyä ulkona aktivismista, koska en pysty yksinkertaisesti tekemään sitä rakkaudella. Vihaa herää vähän liian luonnostaan minulla, joten teen paljon enemmän hyvää kokonaisuuden kannalta pysymällä omassa keskuksessani. Sinä saatat olla erilainen. Se on koko pointti. Olemme kaikki erilaisia ja ainutlaatuisen arvokkaita. Ei ole yhtä oikeaa tietä.
 
Olemme kaikki tunteneet sen painon, kun joku tuomitsee meidät, sanoilla tai ilman sanoja. On syvältä olla sen vastaanottaja, ja olen varma, että siksi se osuu minuun niin kovaa. Treenaamme kaikki telepatiaa, joka on ajatustemme kaiken sonnan täydellistä paljastumista. Olen vuosikausia siivonnut mieltäni, mutta mentaalisessa mestaruudessa on aina työtä.
 
Kun palaamme ykseystietoisuuteen, egon erillisyysverho haihtuu. Pian siirrymme oikeasta ja väärästä enemmän- ja vähemmän-heränneisiin. Sen jälkeen enemmän-heränneet kannustavat vähemmän-heränneitä jatkaakseen omaa täysivaltaisuuttaan kohti. Vähemmän tuomitsemista, enemmän kannustamista. Tuomitsemattomuuspäivä on käsillä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >