HomeViestejäNatha Jay18.6.2019 - Myrkynpoistoherätys

18.6.2019 - Myrkynpoistoherätys

MYRKYNPOISTOHERÄTYS
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
18.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiedän, että sanaa "myrkynpoisto" heitellään hyvin vapaasti. Se voi merkitä monia asioita, monilla tasoilla. Haluan yrittää selkeyttää, mitä se merkitsee henkisellä (tai evoluutio-) matkallamme tänä aikana. Solumme muuttuvat, koodaamattoman DNA:n alkaessa koodautua. Keho tekee merkittävää työtä tällä hetkellä. Puhun kehon puolesta, en moraalin tai yhteiskunnallisen ehdollistumisen. Suosittelen välttämään tiettyjä asioita, koska se on helpompaa keholle, ei "väärin" tai ei-hyväksyttävää.
 
Luulen, että tajuamme kaikki fyysisen osan – syö hyvää ruokaa ja liiku. On niin, että syyt siihen ovat muuttuneet. Siinä ei ole enää kyse yleisterveydestä tai sopimisesta tiettyyn ulkomuotoon. Keho tekee niin kovasti työtä kehittyäkseen, ettei ole yhtään ylimääräistä energiaa. Antamalla suuremman taakan maksallesi pakotat kehosi valitsemaan – kehittyä vai siivota sotkujasi. Se ei pysty tekemään kumpaakin kerralla. Tämän tason myrkynpoisto on elämäntapamuutos, ei ruokavaliovillitys.
 
Sanonta kuuluu: "Näännytä nälkään flunssa, tai muuten syötät kuumetta." Siinä me olemme, ihmiset. Jos emme näännytä nälkään riippuvuuksiamme, olemme matkalla pahempaan. Vältä "nautinnollisia myrkkyjä", kuten alkoholi, huumeet, satunnainen seksi, roska-TV (mukaan luettuna uutiset), juoruilu, draama ja pelko. Nämä eivät ole "huonoja" asioita moraalisesti, mutta ne eivät tue kehoa. Saat elää tätä elämää vain kehosi anteliaisuuden turvin. Tue sitä.
 
Emootiot ovat vain kemikaaleja kehossa, jotka johtavat fyysiseen tuntemukseen. On helpointa puhua adrenaliinista, koska useimmat meistä pystyvät samaistumaan taistele-tai-pakene -tunteeseen. Kaikki tunnetilamme on tarkoitus kokea, sitten puhdistaa kemikaalit kehosta (lisää myrkynpoistoa). Mitä enemmän tunteita herää, sitä enemmän kemikaaleja tuotetaan. Tästä syystä emootio voi aiheuttaa riippuvuutta. Mikä tahansa emootio.
 
Meillä on luonnostaan emootioita pitkin päivää, enkä ehdot, että yrität estää sen. Kehotan vain välttämään liiallisia tunteita mentaalisen inputin kautta. Mitä se merkitsee? Väittelyihin osallistuminen sosiaalisessa mediassa lisää vihaasi. Loputtomien videoiden tai salaliittoteorioiden katseleminen lisää pelkoasi. Juoruilu jokaisen tilaisuuden tullen saa sinut tuomitsemaan toisia enemmän. Jälleen kerran, mikään näistä ei ole moraalisesti väärin, mutta ne kaikki lisäävät kehosi työtaakkaa.
 
Valtaosa työstämme on itse asiassa mentaalista. Pidämme kiinni tuhoisista käyttäytymistavoista pelkästään, koska meillä on tarina niistä. "No, tarvitsen tätä, koska …" Keho haluaa olla terve – ainoastaan ajatuksemme menevät tielle. Ajatuksemme kehystävät maailmankatsomuksemme ja pitävät meidät jumissa kaavoissa. Tuntemattomanpelko pitää meidät näissä kaavoissa ja saa meidät haluamaan, että olemme mieluummin oikeassa kuin onnellinen.
 
Ajatuksemme muodostavat tarinoita, jotka vangitsevat meidät loputtomaan riippuvuus- ja uhriuskierteeseen. Uskomme kaiken, mitä ajattelemme. Mieti myös sitä, että monet ajatuksistamme ei ole edes meidän. Ajattelemme monia asioita, koska se meille kerrottiin lapsena emmekä ole koskaan tutkineet sitä myöhemmin elämässä. Mitä oikeasti uskot? Lyön vetoa, että jos alat toistaa vanhoja uskomuksia, saatat yllättyä siitä, miten monet niistä eivät oikeastaan sovi siihen, kuka olet. Ajattele ja kehystä uudelleen.
 
Myrkynpoisto jota pyydän sinua harkitsemaan, on fyysistä, mutta fyysisiä myrkkyjä ei ole vain syömässäsi ruuassa. Tästä syystä todelliseen myrkynpoistoon sisältyy mentaali- ja tunneulottuvuus. Tämän kaiken ei tarvitse tapahtua kerralla – ole vain tietoinen, mitä kehossasi tapahtuu. Tiedostaminen muuttaa kaiken. Sen sijaan, että seuraat vain luetteloa, mitä tehdä ja olla tekemättä, yritä olla tietoinen siitä, mitä ajattelet ja miksi, miten kohtelet kehoasi ja miksi.
 
Vaikka oma tietoisuutesi on aina paras opas, tiedän, että muutamasta ehdotuksesta voi olla hyötyä – ainakin minulle. Tee, mikä tuntuu parhaalta sinulle.
 
Ehdotuksia myrkynpoistoon – Juo paljon vettä, syö vain luomuruokaa (tai ainakin geenimanipuloimatonta), syö ainoastaan vapaasti kasvaneiden eläinten tuotteita, kokeile kolmen päivän nestedieettiä (mehuja ja sosekeittoja), lyhyt paasto (1–3 päivää), yrtti- ja vitamiinilisät, kylpeminen epsom-suolan kera, aurinkokylpy, kävely tai pyöräily, jooga, nauraminen, hieronta, puutarhanhoito, luovuus (taide tai käsityö), lue kirja, ota torkut, katsele kohottavia ohjelmia (dokumentti, henkinen, komedia), meditointi. Pidä itsestäsi huolta!
 
ÄLÄ POISTU PAIKALTA! On aikoja, jolloin tämä muutos on pakahduttava, mutta paikalta poistuminen merkitsee vain lisää myrkynpoistoa myöhemmin. Tämä merkitsee, että älä helpota tuskaasi alkoholilla, huumeilla, seksuaalienergialla, ylensyönnillä, ylistimuloinnilla (liikaa vuorovaikutusta muiden kanssa), liiallisella televisiolla tai sosiaalisella medialla, väkivalta- tai pelkopohjaisilla ohjelmilla. Monilla meistä on tunnistamatonta itseinhoa, joka näyttäytyy haluttomuutena pitää huolta kehostamme. Se on melko normaalia, mutta siihen täytyy tarttua.
 
Kaiken tämän jälkeen pointtini on vain pyytää, että tuet kehoasi. Se tekee paljon työtä kulissien takana. Jos olet väsynyt, ota torkut tai mene nukkumaan aikaisemmin. Tämä prosessi on fyysisesti uuvuttava. Sen sijaan, että olet pettynyt energiatasoosi, ole ylpeä siitä, että kehosi tekee kovasti töitä. Se haluaa olla terve. Se rakennettiin kehittymään. Anna itsellesi myrkynpoistotukea.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >