HomeViestejäNatha Jay17.6.2019 - Herääminen

17.6.2019 - Herääminen

HERÄÄMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
17.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä postaus on niille miljoonille, jotka vasta aloittavat heräämismatkan. Tervetuloa mukaan! Voitte muotoilla mielessänne tämän prosessin henkiseksi heräämiseksi tai puhtaasti tieteelliseksi evoluutioprosessiksi. Havaintotapanne antaa sille puitteet, mutta se tapahtuu meille kaikille, ateisteille ja kristityille yhtä lailla. Itse vaihtelen näiden kahden välillä, koska ne sanovat saman asian, vain eri kontekstissa.
 
Mikä tärkeintä, et ole yksin. Monet meistä ovat kulkeneet tätä polkua vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Tämä mielessäni haluan kertoa muutamia huomattavampia oireita tästä tilanteesta, mielesi rauhoittamiseksi. Et ole hullu – tulet vain tietoiseksi siitä, miten paljon enemmän sinussa on fyysisen lisäksi. Se on täysin eri kokemus, mutta myös täysin normaali tänä aikana.
 
Fyysisiä oireita – Ensimmäisenä korvani alkoivat soida (tinnitus). Se loppuu harvoin, mutta sen sointi, volyymi ja puoli vaihtuu. On parempi, jos yrität nauttia tuosta musiikista, kuin taistella sitä vastaan. Luota minun. Sitten sain "ylösnousemusflunssan" – kehosärkyjä, vatsa sekaisin ja monia muita epämiellyttäviä oireita. Ei oikeastaan tarpeeksi paha tilanne mennäkseen lääkäriin, mutta se ei hauskaa. Tätä tulee ja menee, ja se on merkki käynnissä olevasta myrkynpoistosta. Riippuen siitä, miten "myrkyllinen" kehosi on, se voi ilmestyä useita kertoja vuodessa, noin päiväksi.
 
Tunneoireita – Minulla tunnepuolen avautuminen johti moniin kyyneliin. Ei vain pientä itkuisuutta, vaan oikeaa inhottavaa itkemistä. Jälleen kerran, yksilöstä riippuen tämä voi olla mitä tahansa tunteita ja eripituisia aikajaksoja. Minusta tuntuu, että itkin suurimman osan vuodesta 2014. Helpoin tapa käsitellä tämä on todella tuntea nuo tunteet, tuomitsematta itseään sen vuoksi. Parasta on tehdä tämä yksin, jotta et erehdy syyttämään toisia, eivätkä he yritä saada sinua tuntemaan oloasi paremmaksi (estämään sinua tuntemasta, mitä ikinä tulee esiin). Sanonta kuuluu: "Sinun täytyy tuntea se parantaaksesi sen."
 
Mentaalisia oireita – Aivosumua on alusta saakka, mitä seuraa irrallisuus vanhoista muistoistasi ja tarinoistasi. Kun tämä hellittää vähän, alat nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä. Esimerkiksi politiikka muuttuu paikallisesta järjestelmästä globaaliksi integroinniksi. Kotisi ja ihmiset joita rakastat, ei ole enää niin eristynyt, ja lopulta se kasvaa sisältämään koko planeetan.
 
Tieteellisestä perspektiivistä katsottuna, useita asioita tapahtuu todistettavasti. Koodaamaton DNA (roska-DNA) alkaa nyt "koodautua". Magneettinavat muuttuvat, merkittävästi yli ennustetun tahdin. Aurinkokuntamme on siirtymässä nyt avaruuspölypilveen. Tiede ei ole määritellyt vielä, mitä nämä tapahtumat merkitsevät, eikä tietoni mukaan yhdistänyt niitä suureksi kuvaksi. Minulle ne ovat kaikki evoluution indikaattoreita (tai alkuunpanijoita). Muuten, magneettinapojen muuttuminen aiheuttaa minulla huimausta, pahoinvointia ja muistiaukkoja.
 
Uskonnollisesta perspektiivistä katsottuna, nämä ovat muutosaikoja. Lopunaikoja joissain uskomuksissa, alku toisissa. Eikö jokainen uusi alku vaadi lopun? Ennen kuin sekoat, katso maailmaa ympärilläsi. Minulle on ok tämän järjestelmän loppuminen. Jos nyt koodaamme uutta DNA:ta, ajattele, mitä voisimme luoda. Taivas maan päällä. On aika.
 
Mysteerikouluperspektiivistä katsottuna, jokainen meistä on aina ollut moniulotteinen olento, ja meistä on nyt tulossa tietoinen siitä. Ihmisego häviää, mikä sallii meidän siirtyä tarinoidemme yli. Se on pelottavaa ensin, koska käytimme tarinoitamme määrittelemään meidät ja nyt näemme, että olemme edelleen olemassa, vaikka tarinat haalistuvat. Lineaarinen aika häipyy myös. Kaikki siirtyy läsnä olevaan hetkeen.
 
Suurin suositukseni on löytää jokin ryhmä tukemaan tässä prosessissa. Vaikka vain Facebook-ryhmä, joka postaa hauskoja meemejä ylösnousemusoireista. Jotain kertomaan sinulle, että toisetkin käyvät läpi samaa. Kun pääset syvemmälle tähän prosessiin, kannattaa ehkä etsiä mentori tai käydä jokin kurssi. Olen todella nauttinut eri asioiden oppimisesta eri ihmisiltä – älä vain kiinnity niihin. Opettajat ovat vain ihmisiä, joten älä odota heidän olevan onnellisia jalustalla. Jokainen on eri paikassa henkisen kehityksen spiraalissa, joten löydä ihmisiä, jotka voivat kohdata sinut siinä, missä olet.
 
Ja kun tuntuu ylivoimaiselta, lue jokin kirja. Näistä jutuista on paljon kirjoja, myös omani. Lue ja rentoudu. Olemme kaikki tässä yhdessä, ja se on oikeastaan hyvin ilahduttavaa, kun pääsee siihen sisälle. Toisia on mennyt ennen sinua, ja he auttavat sinua mielellään. Sitten tulee sinun vuorosi auttaa toisia, kun he aloittavat tämän matkan. Olemme kaikki heräämässä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >