HomeViestejäNatha Jay14.6.2019 - Uusi urhea sinä

14.6.2019 - Uusi urhea sinä

UUSI URHEA SINÄ
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
14.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muutoksia tapahtuu koko ajan. Tämä muutos tuntuu vähän suuremmalta kuin useimmat. Mieleeni hyppää jatkuvasti 17.6. Tiedän, että kesäkuu 2019 on todella iso juttu, pelkästään siksi että olemme lopultakin pääsemässä takaisin esteettömille aikajanoillemme, mutta 17. päivä … Joka tapauksessa, valmistautuminen on samanlaista riippumatta siitä, miten suuri tuo muutos on.
 
Päästä irti vanhasta – Kaikilla tasoilla ja toistuvasti. Fyysinen myrkynpoisto yrteillä tai paastoamalla. Tunnepuolella, tunne se parantaaksesi sen. Mentaalisesti, raamita uudelleen menneet kokemuksesi. Kaikki on virtaavaa, jos vain lakkaamme pitämästä sitä samana. Minä rakastan jatkuvuutta ja kontrollia, joten tiedän, mitä pyydän tässä. Päästä irti, jotta voit siirtyä eteenpäin. Ainoastaan tarinamme pitävät meitä jumissa.
 
Sähkömagneettinen vetovoima – Ajatukset ovat sähköisiä ja tunteet magneettisia. Meillä on ajatus, joka aiheuttaa tunteen, ja tämä vetää puoleensa samanlaisia värähtelyjä. Ajatustesi pitäminen keskittyneenä kiitollisuuteen auttaa vetämään puoleensa kirkkaamman kokemuksen. Itsemestaruus on mielen mestaruutta. Valvo mieltäsi.
 
Tunteet ilman tarinoita – Kun tunnet jotain, vain tunne se. Ilman tarinaa sen menee ohi nopeasti. Tarinat pitävät tunnekemikaalit vangittuna kehoon, mikä vaatii myrkynpoistoa myöhemmin. Nämä tallennetut tunteet palaavat, kun keho poistaa myrkkyä. Tämä saa tuntumaan siltä, että tunteita tulee tyhjästä, koska ajattelu ei laukaise niitä – ne vapautuvat fyysisesti (solumuisti). Älä sido niihin uutta tarinaa – anna niiden mennä!
 
Tue kehoa – Tee kiitollisuuden kera se, mitä keho tarvitsee. Torkut? Miten upeaa on ottaa torkut! Paljon vettä? Miten upeaa on saada puhdasta vettä juotavaksi! Istua auringossa? Miten upean lämmintä on! Tajuat idean. Tue kehoasi – se tekee paljon työtä.
 
Yhdisty – Meditointia ja luontoa. Elementaalikunta on hyvin läsnä, enkä ole rehellisesti sanottuna tuntenut ennen näin suurta yhteyttä Gaiaan. Kävele paljain jaloin. Vietä aikaa ulkona. Tunne oikeasti, mitä siellä tapahtuu. Juttele kenties myös puun kanssa.
 
Lapsenomainen ihmetys – Muistatko, kun maailma oli uusi ja täynnä mahdollisuuksia? Löydä tuo paikka itsestäsi taas. Päästä irti tarinoista ja suunnitelmista. Anna universumin yllättää sinut. Sinun tehtäväsi on harmonisoitua (kuten yllä kuvataan) ja sitten antaa elämän tapahtua. Anna universumin kanssaluoda täydellinen tulevaisuutesi. Toimi vain silloin, kun opastetaan. Älä työnnä virtaa.
 
Leikki luomistyhjiössä. Ole tarpeeksi urhea päästääksesi irti suunnitelmista, paikoista ja ihmisistä. Ole tarpeeksi urhea seurataksesi helpointa (mutta tuntematonta) polkua. Ole uusi urhea sinä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >