HomeViestejäNatha Jay12.6.2019 - Henkinen kartta

12.6.2019 - Henkinen kartta

HENKINEN KARTTA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
12.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Toivomme kaikki, että tulimme käyttöohjeen kera. Toivomme, että elämälle oli jonkinlainen ohjeistus, vaikkemme seuraa sitä. Meille kaikille on työnnetty, täysin ilman rakkautta, yhteiskuntamme tai perheemme opit antamaan polun, jota seurata. Ongelmana on, ettei se tavallisesti ole meidän polkumme, ja sitten meillä on pettymystä ja syyllisyyttä kyvyttömyydestä seurata sitä. Mutta mitä jos meille annettiin kartta? Mitä jos se lakaistiin maton alle ymmärryksen puutteesta? Mitä jos sitä pidettiin jopa pahana?
 
Ennen kuin pääsemme tähän aiheeseen, haluan korostaa, että tekniikka on eri asia kuin sen käyttäjä. Jotkut lääkärit auttavat parantumaan, kun taas toiset ovat todella huonoja työssään. Kummallakaan ei ole paljon yhteyttä lääketieteeseen tekniikkana. Tämä pätee joka työpaikkaan – jotkut ihmiset ovat hyviä siinä, mitä tekevät, ja jotkut eivät. Ei ole tuomitsemista, ainoastaan tarkkanäköisyyttä. Jos löydät huonon lääkärin, etsi vapaasti toinen, kunnes sinulla on joku, johon luottaa. Epäpätevyyttä on. Käärmeöljyn kaupustelijoita on. Ole tarkkana, ja käytä arvostelukykyä.
 
Kuitenkin haluan puhua astrologiasta ja numerologiasta tekniikkana. Useimmat ihmiset tarkastelevat niitä uskomusjärjestelmänä, mutta haluan mennä syvemmälle kuin pelkkä uskomus. Et voi muuttaa syntymäpäivääsi. Riippumatta siitä, mitä muuta teet elämässäsi, syntymäpäiväsi on vakio. Se ei muutu, missä planeetat olivat silloin. Tuon päivämäärän numerologia ei muutu. Mitä jos niin on tarkoituksella? Mitä jos valitsit syntymäpäiväsi tukemaan tehtävääsi? Mitä jos jätit itsellesi kartan, jottet eksyisi?
 
Mysteerikoulut opettavat meille, että oma korkeampi itsemme on suunnitellut ennalta syntymämme. Ne opettavat myös, että koko fyysinen todellisuus on yksi ja sama asia. Planeetat, sinä, tuo koira – kaikki osa samaa kudelmaa. Oletko koskaan kuullut iridologiasta? Siinä iiriksen osat korreloivat eri elimiin. Epäsäännöllisyydet silmässä voivat osoittaa jonkin elimen hätätilan, ennen kuin oireita alkaa ilmestyä. Kätevää, koska on vähemmän häiritsevää katsoa silmää, kuin maksaa. Aivan kuten on helpompaa katsoa tähtiä, kuin monimutkaiselta näyttävää elämääsi. Yksi ja sama asia.
 
Tämä ei ole syy ja seuraus. Tähdet eivät kontrolloi sinua – ne ovat sinä. Jos pidät enemmän tieteellisemmästä selityksestä (niin kuin kietoutumisteoria ei olisi tieteellinen), niin ajattele fotoneja auringonvalossa. Fotonit kuljettavat informaatiopaketteja, ja planeetta-asema kertoo siitä informaatiosta, mitä lähetetään syntymäsi aikana. Tämä on yksi kartta, jonka jätit itsellesi.
 
Syntymäkarttasi tunteminen sallii sinulle helpomman elämänpolun. Esimerkiksi, minulla on Uranus Vaa'assa, mikä merkitsee, että pärjään parhaiten epäsovinnaisissa suhteissa. Minulla on edelleen runsaasti vapaata tahtoa määrittää, miltä se näyttää. Mikä tärkeämpää, jos minut kasvatettiin uskomaan, että perinteinen suhde (elinikäinen avioliitto, 2.5 lasta, valkoinen säleaita lähiössä) on menestymistä, silloin minut oli pohjustettu epäonnistumaan. Jossain kohtaa minun täytyy päästää irti siitä, että "normaali" on menestymistä. En ole epäonnistunut – se ei vain ollut minun polkuni. Syntymäkarttani tunteminen vapauttaa minut.
 
Jotta olemme selkeitä, aurinkomerkkisi tietäminen ei ole edes lähellä syntymäkarttasi tuntemista. Aurinkomerkki on itse asiassa melko pieni osa tuota kuvaa. Tästä syystä aurinkomerkkihoroskoopit ovat hyvin usein väärässä. Missä sinulla on kuu? Venus? Ovatko useimmat planeettasi vesi- vai muussa elementissä? Kartallasi tapahtuu paljon.
 
Toinen universaali kieli ovat numerot. Syntymäpäiväsi numerologia (lisää syntymäpäiväsi kaikki numerot yhteen, myös nelinumeroinen vuosi) voi kertoa paljon polustasi. Taaskin on runsaasti tilaa vapaalle tahdolle, mutta se voi kertoa tämän inkarnaatiosi merkittävät tavoitteet ja karikot. Voit muuttaa nimesi, muttet voi muuttaa syntymäpäivääsi. Siihen on syy. Jätit itsellesi vinkkejä.
 
En tiedä lähimainkaan tarpeeksi tulkitakseni jonkun toisen astrologista karttaa, mutta olen tutkinut omaani pitkään. Pidän kaikesta astrologiasta – länsimainen, veda, maya ja muut – ja olen löytänyt arvoa jokaisesta. Numerologian suosikkikirjani on Dan Millmanin "The Life You Were Born to Live". Anna jonkun, jonon luotat, tulkita syntymäkarttasi. Lue omasta numerologiastasi. Löydä vinkkejä, joita jätit itsellesi.
 
Kaikki mystikot joita ihailen (elävät ja kuolleet), kannattavat astrologiaa ja numerologiaa. Niitä kannattaa tarkastella – ei uskomuksena, vaan karttana.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >