HomeViestejäNatha Jay7.6.2019 - Vilahtaminen eteenpäin

7.6.2019 - Vilahtaminen eteenpäin

VILAHTAMINEN ETEENPÄIN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
7.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa täysin uudelle kummallisuustasolle. Olen aikonut kirjoittaa tämän postauksen jo pari päivää, mutta joudun jatkuvasti sivuraiteille. Tämä on uusi normaali, ainakin tällä erää. On kiirettä, ja asioita putkahtelee esiin tyhjästä, kun meitä siirretään oikeille aikajanoillemme.
 
Ja olisi huolimaton, jos en mainitsisi fyysisiä oireita. Minulla on paljon pahoinvointia, flunssa- tai kuumemaista kipua ja myrkynpoistoa hullunlailla. Iho, ontelot, vatsa, kaikkea. Se on vähän pakahduttavaa toisinaan. Vesi on ollut hyödyllistä, sekä juominen että kylpeminen. Maadoittuminen ulkona on ollut hyvä juttu, varjossa. Joskus aurinko auttaa, mutta joskus se voimistaa oireita. Tee, mitä kehosi tarvitsee.
 
Siis mitä tapahtuu? Pelkän aikajanoilla hyppimisen sijasta menemme niiden läpi. Niinpä yhtenä päivänä voin nähdä polun yhteen suuntaan, mutta seuraavana päivänä se on poissa. Uusia ihmisiä ilmestyy, ainakin vähäksi aikaa. Vanhat ystävät katoavat, kuin he olisivat hävinneet täysin. Anna ihmisten tulla ja mennä kiinnittymättä. Tämä asettuu vielä.
 
Suunnitelmat ovat yhtä epävakaita. On helpompaa, kun elämää tarkastelee tällä erää uteliaana, ilman agendaa. "Ihmettelen, mitä seuraavaksi tapahtuu!" on nykyinen mantrani. Älä haaskaa minuuttiakaan pettymykseen, kun asiat eivät toimi suunnitellusti. Ole yllättynyt. Ole utelias. Ja mikä tärkeintä, ole kiitollinen. Muistuta itsellesi jatkuvasti, että olet tiellä korkeimpaan hyvääsi. Sitä vain kiirehditään vähän.
 
Ennen kollektiiviseen kehityskaaremme vaikutettiin negatiivisesti, mutta ei enää. Valotyöntekijät ovat tehneet vuosia työtä negatiivisten vaikutusten eliminoimiseksi tästä ja muista ulottuvuuksista, ja se on lopultakin tapahtunut. Kollektiivi on takaisin aidossa vapaassa tahdossaan, ja aikajanamme ottavat kiinni siitä. Se on hyvä asia, mutta se on paljon.
 
Miten siis parhaiten navigoimme tätä? Puuhaile. Puuhaile tehden pieniä, saavutettavissa olevia tehtäviä. Siivoa huone. Tee luettelo pikkuaskareista. Juhlista pyykinpesua. Pidä homma pienenä. Ja ole ekstralempeä itsellesi. Et epäonnistu. Kehosi ei horjuta sinua. Paljon tapahtuu, ja olemme täällä tuota kyytiä varten. Meditointi on hyödyllistä, lyhyinä jaksoina.
 
Ryhmä meitä aloittaa ruumiillistumisprosessin, ruumiillisten korkeamman itsen. Minulla ei ole aavistustakaan, miltä se näyttää loppujen lopuksi, mutta hyvin paljon persoonallisuudesta on putoamassa pois. Älä ylläty, jos tavat muuttuvat nopeasti ja dramaattisesti. Jatka puhumista kehollesi ja DNA:llesi. Kerro sille, että tuet sitä täysin ja rakastat sitä. Pyydä sitä aktivoimaan kristallirakenteesi sujuvasti ja vaivattomasti. Tämä on fyysinen ylösnousemusprosessi, joten ole kehosi kumppani.
 
Odotan asioiden rauhoittuvan päivänseisauksen paikkeilla, ainakin riittävästi asettumiseksi jollekin aikajanalle. Siihen saakka, pidä asiat kevyenä, pidä asiat pienenä, kun vilahdamme eteenpäin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >