HomeViestejäNatha Jay28.5.2019 - Katsele ja opi

28.5.2019 - Katsele ja opi

KATSELE JA OPI
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On käynyt ilmi, että minut hemmoteltiin pilalle lapsena. Ei tavaralla, vaan rehellisyydellä ja tinkimättömyydellä. Minut kasvattivat ihmiset, jotka sanoivat, mitä tarkoittivat, ja tarkoittivat, mitä sanoivat. Minut kasvattivat ihmiset, jotka uskoivat itsensä parantamiseen. Lapsuuteni rakentui tiedostamiselle ja itsehavainnoinnille, ja sanoja käytettiin vain faktoihin. Kukaan ei huutanut. Kukaan ei sanonut ilkeitä asioita, joita tarvitsi pyytää anteeksi. Ja mikä tärkeintä, sanat johtivat aina tekoihin.  
 
Tinkimättömyys on sitä, että ajatukset, sanat ja teot ovat johdonmukaisia. Monet meistä kamppailevat ajatustemme tuomisessa linjaan, mutta tavallisesti sanat ja teot sopivat yhteen … paitsi ryhmällä, jota kutsun haaveilijoiksi. Haaveilemme kaikki – se on tärkeä askel – mutta tämä ryhmä pysähtyy siihen. Koskaan ei ryhdytä toimiin. Heidän sanansa kuvaavat unelmaa siitä, kuka he haluavat olla tai mitä he haluavat olla, mutta heidän käytöksensä ei muutu.
 
Teoriassa tiesin, että näitä ihmisiä oli olemassa, mutta olen aina ollut toiminnan ympäröimä. Kaikkiin työpaikkoihin, joita minulla on ollut, kaikkiin läheisiin suhteisiin on liittynyt toiminta. Pääsin nelikymppiseksi saakka, ennen kuin tapasin haaveilijoita. Nyt ymmärrän, miksi on niin monia varotuksia siitä, että teot puhuvat kovempaa kuin sanat, ja miksi uskon siihen, mitä ihmiset tekevät, enkä siihen mitä he puhuvat. Se on oikeastaan traagista.
 
Näen heidän sielunsa kauniin valon ja kuulen heidän puhuvan suuria asioita, ja sitten minun täytyy sanoa: "Toivottavasti teet sen oikeasti." Vihaan todella sitä, etten pysty uskomaan ihmisten sanoihin, mutta on vielä pahempaa. että uskoo heitä ensin ja sitten täytyy toipua siitä. Tämä voi olla mitä tahansa lounassuunnitelmista jokin riippuvuustavan muuttamiseen. Jotkut ihmiset tekevät, ja jotkut vain haaveilevat.
 
Niille jotka ovat hämmentyneitä siitä, etteivät ihmisten sanat sovi yhteen heidän tekojensa kanssa, kerron, mitä olen havainnut, ja toivon, että se auttaa matkallanne.
 
Kiinnitä huomiota – Tiedosta oikeasti, miten hyvin teot seuraavat sanoja. Heijastaako käyttäytyminen sitä todellisuutta, josta he puhuvat?
 
Kerro se heille – Huomauta ystävällisesti ja lempeästi sanojen ja tekojen epäjohdonmukaisuudesta. Monet meistä juuttuvat vanhaan silmukkaan, ja meidät täytyy herättää. Jonkin ongelman tiedostaminen voi muuttaa sen.
 
Varo valelupauksia – Jos he ovat jo osoittaneet epäjohdonmukaisuutta sanojen ja tekojen välillä, älä usko heidän lupaustaan "tehdä paremmin". Nyt on aika lisätä tiedostamista ja todella pitää silmällä muutoksia.
 
Ole rehellinen itsellesi – Jos olet tässä jo melko syvällä, niin selvästi rakastat heitä. Ole oikeasti rehellinen itsellesi siitä, miten monta kertaa olet käynyt tämän keskustelun, miten monta kertaa he ovat vannoneet muuttuvansa ja miten monta kertaa olette päätynyt samaan silmukkaan. Siinä ei ole mitään väärää – jotkut ihmiset viettävät koko elämänsä kumppanin kanssa, joka ei ole tinkimätön. Kysy vain itseltäsi, miten kauan haluat puhua samasta asiasta.
 
Lähde nopeasti – Itselläni on kolmen kysymisen sääntö – tuo ensimmäisellä kerralla ongelma esiin, toinen kerta on muistutus ja kolmas kerta on todistamaan, ettei toimeen ryhdytä. En nalkuta. Olen hyvin selkeä kommunikoinnissani. Jos mikään ei muutu kolmannen yritykseni jälkeen, sitten seuraava toimenpide riippuu minusta. Lähtemisajan tietäminen on taito … ja armollista kummallekin.
 
Et voi muuttaa toisia – Yritys muuttaa ihmisiä on haitallista kummallekin osapuolelle. Toinen tuntee aina pettymystä, kun taas toinen tuntee, että hänet aina tuomitaan. Jos joku on johdattanut sinut uskomaan, että hän on jotain, mitä ei ole, voit muuttaa vain itseäsi. Myönnä, että sinua on huijattu (tahattomasti), ole rehellinen itsellesi ja muuta suhdettasi häneen sen mukaisesti.
 
Rakasta heitä etäältä – Haaveilijat eivät lainkaan ole pahoja ihmisiä. Rakastan muutamia heitä itse. He eivät vain ole sisäpiirissäni, koska en voi luottaa heihin. Ajattelen silti, että he ovat upeita ihmisiä.
 
Toivon todella, että olen ollut selkeä: minulla ei ole ongelmia haaveilijoiden kanssa. En tuomitse heitä tai heidän polkuaan. Ja sitten kun tiedän, että heidän sanansa ovat vain sanoja, voin muokata (alentaa) odotuksiani. Minulla on muutama ystävät, jotka sopivat lounaasta, ja sitten peruvat sen tuona päivänä. Tiedän kaikkien heidän peruutusprosentin, koska olen mieluummin iloisesti yllättynyt, jos he ilmestyvät, kuin pettynyt, kun he eivät ilmesty. Näin minä käsittelen tätä tietoisuutta.
 
Useimmat ihmiset kasvatettiin sivuuttamaan sanat. Heidän vanhempansa tekivät monia lupauksia, joita ei pidetty. Heille sanottiin "ehkä" useammin kuin "kyllä" tai "ei". Minulla oli lapsuuden ystävä, joka ei pystynyt sitoutumaan mihinkään suunnitelmiin, koska hänen elämänsä oli riippuvainen isän mielialasta. On monia syitä, miksi ihmiset eivät elä tinkimättömästi. Jotkut ihmiset ovat pelkkää puhetta, koska heille sanoilla ei ole oikeasti merkitystä. Tilanteen tiedostaminen sallii sinun päättää, missä haluat olla asian suhteen.
 
Jos ole haaveilija (tai ajattelet ehkä olevasi), ole hyvin tietoinen sanoistasi. Pane merkille, mitä suustasi lähtee, ja vertaa sitä tekoihisi. Puhutko aina jostain etkä tee sitä? Vastaus on lakata puhumasta. Sano vain, mitä oikeasti tapahtuu. Jos olet yhtäkkiä hiljaa, kenties elämäsi kaipaa pientä tekoa.
 
On upeaa, sitten kun elämme kaikki tinkimättömästi, mutta siihen saakka katsele ja opi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >