HomeViestejäNatha Jay21.5.2019 - Lainvartijat

21.5.2019 - Lainvartijat

LAINVARTIJAT
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
21.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On ihmisiä, jotka kantavat tiettyjä arkkityyppisiä energioita. En tarkoita niitä, joihin olemme tottuneet, kuten äiti, soturi tai narri. Puhun universaaleista arkkityypeistä. Heitä kutsutaan tavallisesti "lainvartijoiksi" tai "lainpitäjiksi", ja he sisältävät suurempia arkkityyppejä. En tiedä, miten monia – ihmisiä tai arkkityyppejä – mutta näin on. Kirjoitan tästä, koska nämä arkkityyppiset energiat tuntuvat heräävän.
 
Näitä energioita ovat mm. sellaiset asiat kuin Totuus, Kauneus, Oikeudenmukaisuus, Usko ja Pyhyys. Universaaleja lakeja. Suurta osaa maakokemuksesta on manipuloitu, ja olemme nyt palaamassa alkuperäiselle polullemme, joka sisältää nämä energiat. Meillä jotka sisällämme näitä lakeja, elämä voi tulla tavallaan mielenkiintoiseksi.
 
Minä kannan Totuutta ja Uskoa. Myös sanojamme on manipuloitu … Totuuden energia tuntuu enemmän läpinäkyvyydeltä – piilottamatta mitään keneltäkään, edes itseltä. Uskon energia tuntuu täydelliseltä luottamukselta elämän kurssiin – jos teen oman osani ilmaantumalla elämääni, universumi turvaa aina selustani. Nämä energiat ovat voimakkaita, kuin arkkienkeli. Mikään tästä ei liity millään tavalla uskomuksiin – se tunnetaan vaistomaisesti.
 
Kun Usko esittäytyy, pakahdun luottamuksesta. Tämä ei ole normaali tuntemus minulla. Minulla on aina ollut suunnitelma ja vähintään kolme varasuunnitelmaa. Ei enää. Tunnen täydellistä turvaa kelluessani universumin vuorovesiaalloilla. Kaikki mitä tapahtuu (myös "huonot" asiat), saa minut ajattelemaan: "Tämä tapahtuu minun hyväkseni!" Minun hyväkseni, ei minulle. Olen itse asiassa innostunut takaiskuista tässä kohtaa, koska se merkitsee, että universumi ohjaa minua johonkin parempaan. Kummallista. Tämä on iso muutos minulle.
 
Totuus on vähän aggressiivisempaa. Olen aina ollut kiinnostunut rehellisyydestä, ja silloin kun ihmiset pitävät enemmän harhakuvitelmistaan, jätän heidät mielelläni niihin. Olen selväkuuloinen, joten kun ihmiset sanovat olevansa jossain tai tekevänsä jotain, kuulen, tapahtuuko se oikeasti. Ihan viime aikoihin saakka minulla ei ollut mitään ongelmaa madaltaa odotuksiani tai pitää nuo ihmiset etäällä (rajat ovat vahva puoleni). Mutta nyt haluan ravistella ihmisiä hereille. Tuntuu loukkaukselta universumille tai ainakin kurkkuchakralle sanoa asioita, joita ei tarkoita.
 
Ymmärrän täysin yhteiskunnallisesti hyväksytyn teoreettisten suunnitelmien tekemisen ja peruuntumismäärän. Tiedän, että elämä tapahtuu. Luulen, että Totuusjuttu iskee kovimmin silloin, kun katselee ihmisten valehtelevan itselleen. Haluan sanoa sellaisia asioita kuin: "Tiedämme kumpikin, ettei se tapahdu koskaan, joten miksi teeskentelet ja suunnittelet?" Tähän saakka olen onnistunut pitämään suuni kiinni. Tähän saakka. Suun kiinni pitäminen ei ole vahva puoleni.
 
Siis jos sinä tai joku lähelläsi alkaa muuttua, perustanlaatuiset arkkityypit saattavat olla kyseessä. Tiedosta vain, että ne ovat aktivoitumassa, ja yritä olla lempeä niiden jakamisessa (sanoin tämän vähän itselleni). Tunnen monia ihmisiä, jotka kantavat Totuutta. Homma saattaa mennä todella rehelliseksi. Tarkista henkilökohtainen lahjomattomuutesi ja varmista, että tekosi, sanasi ja ajatuksesi ovat linjassa. Ja jos ne eivät ole, lakkaa sanomasta asioita ääneen, ennen kuin olet varma, että pystyt viemään sen loppuun saakka.
 
Mietin, onko Lahjomattomuus/tinkimättömyys yksi universaali arkkityyppi … Säälin sitä sielua, joka kantaa tätä!
 
Varmista, ettet ota sitä henkilökohtaisesti, jos tunnet näiden energioiden ilmestyvän esiin maailmassasi. Kun Totuus alkoi vaikuttaa muutama päivä sitten, olin todella alla päin itseni suhteen, koska tunsin olevani tuomitseva. Minulta vei muutaman päivän oivaltaa, etten ollut lainkaan tuomitseva. En ollut millään tavalla loukkaantunut henkilökohtaisesti. Katselin, kun ihmiset oikeuttivat rehellisyydenpuutteen ja olettivat sen olevan ok – tavallaan "se oli ok ennen, joten se on ok nyt". Mutta se ei ole enää ok, eikä kyse ole vain minusta.
 
Pysyäkseni keskuksessani minun täytyy erottaa henkilökohtaiset reaktioni siitä, mitä muuta tunnen. Olen henkilökohtaisesti saattanut tuntea vähän pettymystä, mutta oikeamielisen raivon aalto oli jotain muuta. Tunne itsesi, ja tiedä, mikä ei ole sinun. Työstän edelleen, mitä muuta (jos mitään) täytyy tehdä hiljentämään tuo karjunta. Kenties pelkkä tunteminen riittää, eikä toimintaa tarvita. Me kaikki muutamme maailmaa sillä pelkällä energialla, jota kannamme.
 
Nämä arkkityypit opastavat meitä takaisin orgaanisille aikajanoillemme. Tämän muutoksen voi nähdä myös Gaiassa. Saimme lunta Denverissä, Coloradossa 20.5. Maa muuttuu takaisin korkeimpaan hyväänsä. Aivan kuten muuttuva persoonallisuutemme, myös sää heijastaa kokemustamme – vähän pois tolaltaan. Muista pysyä keskuksessasi, kun nämä lait palaavat.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >