HomeViestejäNatha Jay15.5.2019 - Biologinen persoonallisuus

15.5.2019 - Biologinen persoonallisuus

BIOLOGINEN PERSOONALLISUUS
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
15.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen postannut vuosia egon häviämisestä. Ego ei ole muuta kuin tarinoidemme vartija – hyvien ja huonojen. Kaikilla on sellainen. Sillä on merkitystä, samaistuuko egoonsa vai sieluunsa. Suosittelen suuresti aloittamaan (tai syventämään) samaistumisenne sieluun, koska käy ilmi, että ego sijaitsee nopeasti kehittyvissä soluissa.
 
Olette kuulleet minun puhuvan alitajunnasta solumuistina. Tiedekin on osoittanut, että traumoja välitetään eteenpäin geneettisesti. Energiatyö jota teen (psych-k), ei saa aikaan paljon, jos henkilö on fyysisesti "myrkyllinen", huumeiden tai alkoholin tukkiessa soluja. Niinpä ei pitäisi oikeastaan olla shokki, että kehittyvä DNA vaikuttaa persoonallisuuteen. Ei pitäisi, mutta joka tapauksessa se vaikuttaa oikeasti. En vain oikein tajua geneettistä osaa.
 
Ajattelin, että puhtaampi elämäntyyli oli vain osa ylösnousemusprosessia. Ja se on. Ei vain ole tarvetta turruttaa yhtä paljon silloin, kun tekee henkisyydestä prioriteetin. Mutta tämä on paljon perustavanlaatuisempaa. Jos tarinoita pidetään DNA:ssa ja DNA muuttuu … mitä nyt sitten? Sinun arvauksesi on yhtä hyvä kuin omani. Se on täysin uutta aluetta.
 
Voin kertoa, että muistoni ovat enemmän kuin elokuvaa, kuin varsinainen kokemus. Sitkeät persoonallisuuspiirteeni – musta huumori ja kova kiroilu – ovat häviämässä nopeasti. Mielialani perustuu melkein kokonaan siihen, miltä kehossa tuntuu. Tunteitani ei ikään kuin laukaise enää mentaalisyöttö (tarinat). Ja silloin kun kehoni toimii hyvin, maailma on onnellinen paikka.
 
Minulla on myös enemmän luottamusta universumiin, mitä olen koskaan tuntenut. Olin aina suunnittelija, jolla oli muutama varasuunnitelma. Tiedätkö, mikä suunnitelmani on nyt? Meditoida ja antaa itseäni opastettavan. Tämä on mahdollista ainoastaan vasta-aktivoidun DNA:n myötä. En ole vähääkään huolestunut tulevaisuudesta. On melkein kuin ajelisi hiihtohissillä – se vie minut, minne minun tarvitsee mennä, ilman omaa kovaa yritystäni. Voi yhtä hyvin vain rentoutua ja nauttia kyydistä.
 
Myös lineaarinen aika on melkein poissa. Minun täytyy kirjoittaa kaikki muistiin, koska jonkin tapahduttua en osaa sanoa, onko siitä kulunut viikko vai vuosi. Tämä on yksi alue, jonka kanssa minulla ei ole ollut koskaan ongelmia. Osaan kertoa jokaisen merkittävän elämäntapahtuman kuukauden ja vuoden – ainakin olen osannut tähän vuoteen saakka. Nyt-hetkessä eläminen on paljon helpompaa, jos toimin sillä hetkellä, kun ajattelen jotain. Viivyttely ei ole edes mahdollista epälineaarisessa ajassa.
 
Jos maailmasi tulee hyvin kummalliseksi, et ole yksin. Jos et ole vielä siinä, tiedä vain, että se on tulossa. Kaikki ovat eri polulla, ja ylösnousemme eri tahtia. Minulla tapahtui tunneherääminen 2014, ja on edelleen monia, joka eivät ole vielä avanneet tuota ovea. Eivät kaikki avaakaan. Mutta jos luet tätä, todennäköistä on, että olet ylösnousemusbussissa eikä sinua raahata sen perässä.
 
Kaiken tämän läsnäolon ja luottamuksen myötä tulee ehdotonta kiintymättömyyttä. Minä en vain välitä. Ei apaattisella tai ylimielisellä tavalla, enemmänkin kuin leijaillen autuuspilvellä tietäen, että kaikki on ok. En välitä, koska kaikki on täydellistä, ja meitä tuetaan ja rakastetaan enemmän, kuin voimme koskaan tietää. Fyysisyys on tuntunut aina hyvin tiiviiltä ja liikkumattomalta. Nyt se näyttää kuin jatkuvasti muuttuvalta maisemalta. Jos DNA muuttuu, kaikki muuttuu. Tapahtuu evoluutiota.
 
Minulla on pari vinkki tähän prosessiin …
 
Myrkynpoisto – Valitse huolellisesti, mitä laitat kehoosi, koska se poistaa myrkkyjä myös vanhoista soluista. Tue kehoasi lempeillä myrkynpoistoyrteillä (Herb Pharmalla on hyvä maksan yrttimyrkynpoistaja). Ota tarvitsemiasi lisäravinteita. Syö vähemmän ja harkitse paastoamista, jos kehosi tarvitsee sitä. Paljon unta ja vettä.
 
Käske ja määrää – Puhu (ääneen) kehollesi aina positiivisella ja rakastavalla tavalla. Käske DNA:tasi ilmentämään vain täydellisen terveyden. Käske DNA:tasi aktivoimaan ylösnousemuskoodit sujuvasti ja helposti. Kehosi kuuntelee.
 
Päästä irti – Jos sinulla on vaikeuksia egotarinoista irtipäästämisessä, suosittelen kovasti Bachin kukkauutteita. Käytän itse sikuria ehdottomaan rakkauteen. Lisäksi meditointi on korvaamatonta pitämään minut kiintymättömänä ja omassa keskuksessani.
 
En ole varma, minne päädymme, mutta vanha hiilipohjainen persoonallisuus ei tule mukanamme. Olet paljon enemmän kuin tarinasi! Katsotaanpa, mitä seuraavana on …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >