HomeViestejäNatha Jay25.4.2019 - Rakkauden arvoinen

25.4.2019 - Rakkauden arvoinen

RAKKAUDEN ARVOINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
25.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikki ovat rakkauden arvoisia. Menen vielä pidemmälle: kaikkia rakastetaan. Korkeammissa ulottuvuuksissa meitä kaikkia rakastetaan ja arvostetaan enemmän, kuin voimme koskaan tietää. Kuitenkin jästimaailmassa olemme riippuvaisia kemiallisesta reaktiosta tunteaksemme rakkautta. Ja olemme riippuvaisia siitä, että tarinamme vahvistavat rakkauden sitten, kun kemikaalit haihtuvat. Havainto ja kemikaalit. Ei mikään ihme, että se on hyvin subjektiivista ja vaikeasti tavoitettavaa.
 
Olemme kaikki kuulleet, että meidän täytyy rakastaa itseämme ensin, ennen kuin rakkaus voi löytää meidät maailmassa. Vuosien saatossa olen kuullut monien sanovan tätä neuvoa loukkaavaksi, koska se kertoo ihmisille, että jos he eivät pysty rakastamaan itseään, he eivät ole rakkauden arvoisia. Tai että he eivät voi vetää puoleensa hyvää kumppania, elleivät he löydä ensin rakkautta itseään kohtaan.
 
Ensinnäkin, kaikki ovat rakkauden arvoisia. Toiseksi, pystyt aina löytämään kumppanin riippumatta tämänhetkisestä värähtelytasostasi. Mutta itsesi rakastamisella ennen kumppanin valintaa on myös merkittävä arvo. Katsotaanpa sitä toisesta vinkkelistä.
 
Symbolismi jota olen saanut, on lentoliikenteen radiokommunikointi. Kun ohje annetaan, sitä ei voi pitää valmiina, ennen kuin se tunnistetaan. Kommunikointi ei ole pelkkää puhumista – se on sen varmistamista, että viesti vastaanotetaan. Siis se kuulostaa tältä:
Lennonjohto: "Lento 432, lähtölupa annettu, kiitorata 8."
Lento: "Lähtölupa annettu, kiitorata 8, lento 432."
Viestin lähetti toinen osapuoli, ja sitten toinen osapuoli toisti sen. Nyt he kumpikin tietävät, että he ovat yhtä mieltä. Kommunikointia.
 
Syynä tähän on, että hyvin monet asiat voivat häiritä selkeää kommunikointia. Mitä jos lennonjohtotornin radio ei toimi? Mitä jos lentokoneen radio ei toimi? Mitä jos joku sanoi väärin? Tai kuuli väärin? Tai tuli toinen radiolähetys? Voit nähdä, miksi selkeä kommunikointi on elintärkeää.
 
Nyt lisäämme mukaan kemikaalit ja havainnon ja tarinat – voi hyvänen aika. Rakkaus ei vain sano: "Rakastan sinua", ja kuule vastavuoroisesti: "Minäkin rakastan sinua." Se on kommunikointia täysin sanattomalla tasolla. Tässä itsesi rakastaminen on niin tärkeää – miten muuten tiedät, miltä rakkaus tuntuu sinusta? Jos todella tarkastelemme, mitä luulemme haluavamme, niin se perustuu johonkin tarinaan tai lapsuushavaintoon, ei tuntemiseen.
 
En puhu uuden romanssin kemiasta, vaan puhun kestävästä rakkaudesta. Olen löytänyt muutamia asioita, jotka saavat minut tuntemaan itseni oikeasti rakastetuksi – en tiennyt sitä itsestäni, ennen kuin todella aloin rakastaa itseäni. Minulle rakkaus on turvallisuutta ilmaista itseäni … rakkaus on yhtenäisyyttä … rakkaus on selkeää kommunikointia ja sanansa pitämistä … rakkaus on lahjomattomuutta ja myötätuntoa … rakkaus on oman tilansa pitämistä energeettisesti. Kun teen näitä asioita itselleni, hehkun sisältä. Tämä on minun versioni rakkaudesta. Mikä on sinun?
 
Löydettyäsi, mitä rakkaus merkitsee sinulle, kysy itseltäsi, voitko ottaa vastaan. Oma kokemukseni on tämän toiselta puolelta, joten jaan sen. Sillä ei ole merkitystä, miten paljon rakastan jotakuta, jos hän ei pysty vastaanottamaan sitä. Emme puhu rakkauskieliä, vaan puhumme energiaa. Voin kertoa hänelle jokaisella rakkauskielellä (sanoja, lahjoja, laatuaikaa, kosketusta, palveluja), mutta en voi saada häntä tuntemaan itseään rakastetuksi. Voin antaa jollekin vahvistusta, mutta en voi saada häntä tuntemaan itseään rakastetuksi. Kukaan ei voi saada meitä tuntemaan mitään. Hekään eivät voi laukaista meitä tuntemaan sellaista, mihin meillä ei ole jo sisäistä johdotusta. Tästä syystä rakkaus vaatii rajoja.
 
Voit tuntea jonkun ainoastaan niin syvästi, kuin tunnet itsesi. Voit parantaa jonkun ainoastaan niin syvästi, kuin olet parantanut itsesi. Voit rakastaa jotakuta ainoastaan niin syvästi, kuin rakastat itseäsi. Ja sama pätee kaikkiin muihin. Itsensä rakastaminen on tärkeää.
 
Rakkauden vastaanottaminen vaatii, että hajotamme sisäiset esteet. Tämä on sitä syvää sisäistä työtä, jota vaaditaan henkisessä heräämisessä. Tiedätkö, miltä rakkaus tuntuu? Voitko ottaa vastaan? Itsesi rakastaminen saattaa olla vaikein asia, mutta se on prosessin lopputulos. Rakkausvärähtely on todella jumalaista, ja se sallii taajuutesi nousta sille tasolle, että vedät puoleesi sieluperheettä, et ainoastaan karmaoppitunteja. Rakasta itseäsi … olet sen arvoinen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >