HomeViestejäNatha Jay22.4.2019 - Egoidentiteetti

22.4.2019 - Egoidentiteetti

EGOIDENTITEETTI
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
22.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tulee melko rankaksi pysyä tarpeeksi yhdistyneenä tähän maailmaan kirjoittaakseen blogipostauksen. On neljäs päivä, kun istun kirjoittamaan tätä. Jos jollekin teistä on syntynyt halu välittää tietoaan jollain tavalla, aloittakaa se, kiitos. Kaikki on eri paikassa henkisessä heräämisessään, ja jotkut teistä saattavat olla toisten auttamispaikassa. Teemme kaikki oman osamme kollektiivin nostamisessa.
 
Egoidentiteetti tulee jatkuvasti esiin. Ego on erillisyyden instrumentti. Siitä maksamme sille – erillisyysilluusiosta. Se tekee mahtavaa työtä. Mutta jossain matkan varrella aloimme todella uskoa sitä. Nyt kun ykseystietoisuus on matkalla sisään, egoa opastetaan ulos.
 
Ego ei lähde tappelematta, kuten voi kuvitella. Tästä syystä meillä on koko kirjo uusia nimikkeitä. Sukupuoli ja seksuaalisuus olivat ennen melko yksinkertaisia asioita. Missään vaihtoehdossa ei ole mitään väärää, mutta ego on se, joka vaatii nimilappuja. Se rakastaa laatikoita. On myös uusia psyykkisiä tiloja, lääketieteellisiä tiloja – mikä tahansa "tila" saa meidät tuntemaan itsemme erilaiseksi ja eristyneeksi.
 
Perusongelma on, että haluamme kaikki tulla nähdyksi syvimmillä tasolla, mutta uusien nimikkeiden (laatikoiden) omaksuminen aiheuttaa ainoastaan lisää erillisyyttä ja eristyneisyyttä. Muista, että egon tarkoitus antaa erillisyysilluusio. Se haluaa meidän tuntevan, että olemme niin erityislaatuinen, ettei kukaan muu pysty mitenkään ymmärtämään meitä. Näin eristytään lisää. Kyllä, olemme kaikki ainutlaatuisia, myös sielutasolla, mutta se kostautuu usein, että vaadimme toisten tunnustamaan ainutlaatuisuutemme kietoutumalla nimikkeisiin.
 
Pidän nimikkeistä "pikakirjoituksena". Käytän niitä aloituksena yhteisen maaperän löytämiseen. Nimikkeet ovat hyödyllisiä tiettyyn pisteeseen, sitten niistä tulee häkki. Ongelmana on samaistuminen tuohon nimikkeeseen. Esimerkiksi, saatan kertoa jollekin aurinkomerkkini alkuna keskustelulle astrologiasta, mutta jos rajaan identiteettini pelkästään aurinkomerkkiin, niin minulta on mennyt ohi tilaisuus yhdistyä muilla tasoilla. Meillä jokaisella on hyvin monia puolia, jotka peittävät "minä olen" -olemuksen ytimessä. Joustavamman egorakenteen myötä suurempi yhteys on mahdollinen.
 
Älä ymmärrä väärin. On ok käyttää jotain nimikettä samanmielisten ihmisten löytämiseen. Jos haluat apua riippuvuudessa, löydät ryhmiä tukemaan siinä. Se on täydellistä. Älä vain tule tuoksi nimikkeeksi. Älä tule ongelmaksi. Anna se olla näkökulma suurempaan kuvaasi, ja anna tilaa muille yhteyksille.
 
Todellisuudessa haluamme yhteyttä.  Todellisuudessa haluamme olla ymmärretty. Ansa on tämä: ego on se, joka kaipaa ymmärrystä ja luo erillisyyttä. Ego on se, joka kaatuu, ei aito "sinä". Ykseystietoisuustasolla näemme välittömästi ainutlaatuisuuden ja voimme helposti yhdistyä toistemme kanssa … mutta ei egotavalla. Kukaan ei voi koskaan todella ymmärtää toista ihmistä egotasolta, koska ego perustuu näkemykseen/havaintoon.
 
Ajattele sisaruksia. Vaikka he olisivat melko samanikäisiä ja heidät olisi kasvatettu samalla tavalla, heillä on täysin erilainen kokemus ja tarina. Kaksi ihmistä voi katsoa saman elokuvan ja saada täysin eri viestejä. Kukaan ei koskaan koe elämää täysin samalla tavalla kuin joku toinen. Näin ollen erillisyysilluusio.
 
Siis mitä teemme tällä informaatiolla? Ole hyvä kuuntelija. Arvosta toisten ihmisten tarinoita ja näkemyksiä. Ala oikeasti rakastaa kaiken ainutlaatuisuutta. Sitten tiedä, että oma tarinasi on aivan yhtä ainutlaatuinen. Etsi niitä, jotka arvostavat tarinaasi. Et ole yksin – olet kaunis lanka ihmiskudelmassa. Ja sielutasolla sinut nähdään. Aina.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >