HomeViestejäNatha Jay13.4.2019 - Kosminen uudelleenkäynnistys

13.4.2019 - Kosminen uudelleenkäynnistys

KOSMINEN UUDELLEENKÄYNNISTYS
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
13.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sori, että tämä kirjoittaminen on kestänyt niin pitkään. Olen teidän rinnallanne surffannut näillä aalloilla, maadoittanut tätä energiaa ja ruumiillistanut tulevaisuutta. Muutumme solutasolla. Tiedän, että sanon sitä jatkuvasti, mutta tunnustele omasta kehostasi, mitä siinä tapahtuu.
 
Jokapäiväisellä tasolla enimmäkseen vain sattuu. Kehotoiminnot vaihtelevat jatkuvasti. Esimerkiksi, yhtenä päivänä näkökykyni on mahtava, seuraavana päivänä kaikki on epäselvää. Ja uuden kehon muodostaminen on uuvuttavaa. Jos nukut tavallista enemmän, tiedä vain, että se on hyvin käytettyä aikaa. Minulla ontelot ovat olleet ekstrakipeät. Silmät, nivelet ja selkäranka osallistavat kovasti siihen, mitä ikinä parhaillaan tapahtuukin. 
 
Aikajanoja putoilee pois tahdilla, jota en ole koskaan ennen nähnyt. Uusi tilaisuuksia mestaruuteen esitellään joka hetki, ja kun spiraali jatkuu ylöspäin, taitosetti laajenee. Kun minulle esitetään jokin oppitunti, tuntuu siltä, kuin olisin veden alla ja olisi vaikea hengittää. Sitten kun tajuan sen viestin, voin hengittää vapaasti. Supistumisesta ja kamppailusta laajentumiseen ja helppouteen. Sitten jotain muuta tulee pintaan, mutta uudella tasolla. Haastan kuin itseäni nousemaan korkeammalle ja katsomaan, miten pitkälle voin mennä.
 
Olen huomannut, että totaalinen harmonia itseni kanssa tekee olemisen vaivattomimmaksi. Heti kun edes ajattelen jonkun muun polkua, maailmastani tulee hutera. Tämä vie tuomitsemattomuuden täysin uudelle tasolle. Sillä ei ole merkitystä, mitä ajattelen jostakusta muusta – en silloin vain fokusoidu täysin itseeni. Egotasolla tämä olisi narsistista. Sieluruumiillistumisen tasolla se on ehdottomasti välttämätöntä. 
 
Kyllä, olemme kaikki yhtä, mutta meidän jokaisen vastuuna on säilyttää oma energiamme ja hyödyttää kokonaisuutta. Riippumatta siitä, minkä polun toiset ovat valinneet, minun tehtäväni on fokusoitua omaan energiaani. Minä voin tehdä vain minua. Sinä voit tehdä vain sinua. Mitä enemmän työstämme itseämme, sitä nopeammin kollektiivi nousee. Tuomitsematta itseäni haastan itseni aina tekemään paremmin. Minulle se on enemmän peliä, kuin tavoite, koska kukaan muu ei voi tietää, mitä teen.
 
Muistatko buddhalaisen tarinan valaistumisesta? Ennen valaistumista hakkaamme puita ja kannamme vettä – valaistumisen jälkeen hakkaamme puita ja kannamme vettä. Ulkoiset olosuhteet voivat näyttää samoilta, mutta mieli on vapautunut. Jatka päivittäisiä rutiinejasi, mutta "huolehdi" mielestäsi. Kaikki on erilaista koettuna läsnä olevassa hetkessä ja tuomitsematta. Näe elämäsi katsojana, joka nauttii elokuvasta. 
 
Toinen avainmuutos minulla on ollut "elämä elää kauttani". Minä en elä elämää, se elää minua. Ainoa tehtäväni on harmonisoitua sen luovan voiman kanssa, joka elää. Vastustus tuo vain kärsimystä. Anna elämän elää kauttasi. Virtaa. 
 
Harmonisoidu korkeamman itsesi kanssa, ja tue kehoasi. Minulla se näyttää meditoinnilta, ulkona olemiselta, paljon veden juomiselta ja torkuilta. Sinulla se voi näyttää erilaiselta. Pääse vain todella kosketuksiin kehosi ja korkeamman itsesi kanssa, ja tee, mitä ne tarvitsevat. Vain sinä tiedät, mitä se on, ja vain sinä voit antaa sen.
 
Huhtikuu 2019 on ollut intensiivinen, mutta olemme jo puolivälissä. Tiedä, että kaikki mitä nyt tapahtuu, on sinun hyväksesi, korkeimmaksi parhaaksesi. Siltä evoluutio tuntuu. Meidät rakennettiin tätä kosmista uudelleenkäynnistystä varten.
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >