HomeViestejäNatha Jay1.4.2019 - Niin paljon

1.4.2019 - Niin paljon

NIIN PALJON
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
1.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Haluan tehdä energiapäivityksen, mutta ajatukset vilahtelevat niin nopeasti ohi, etten tunnu pystyvän kaventamaan sitä yhteen aiheeseen. Se on ok. Tehdään vain pieni juttu kaikista. Olen varma, ettei tämä koske vain minua, joten pienet palaset ovat luultavasti parempi. Huhtikuu 2019 … tämä muistetaan!
 
Aika – Aika on ollut epälineaarista jonkin aikaa, mutta nyt on tosi kysymyksessä. Minua nuhdellaan (ylhäältä) joka kerta, kun putoan takaisin lineaariseen aika-ajatteluun. Eli aina kun ajattelen: "En malta odottaa tätä" tai "Toivon, että olisin tehnyt jonkin eri tavalla menneisyydessä", minulle muistutetaan, etten ole läsnä. Tämä on iso askel henkilökohtaisella matkallani. Kaikki luominen tapahtuu läsnäolevassa hetkessä. Minulla on tulevaisuuden tavoitteita ja opittuja oppitunteja, mutta ne on tallennettuna muistiin, joten minun ei tarvitse jatkuvasti tarkastella niitä. Nykyhetkessä luominen vaikuttaa sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen, mutta ei ole mitään tarvetta viipyä niissä. Läsnäoleva hetki on tilaisuus armoon.
 
Äärioivallukset – Oletko joskus nähnyt jotain äärinäkökentässä, mutta katsoessasi sitä suoraan, se on poissa? Muutama viime päivä on ollut samanlaista ajatusten kanssa. Jotain syvällistä ja elämää muuttavaa lipuu aivoihin, mutta kun yritän keskittyä siihen, se häviää. Minusta tuntuu, että nämä ovat ennakkokatsauksia seuraavaan askeleeseeni. Kenties ei tunnu niin huolestuttavalta sitten, kun ne kaikki tulevat polttopisteeseen, koska ole nähnyt jo trailerin. Jotkut niistä olivat todella uskomattomia. Kun muistan, mitä ne olivat, kerron teille …
 
Kehodynamiikka – Siitä on yhdeksän kuukautta, kun aloin parantaa suolistoani. Täytyy sanoa, että se on luultavasti arvokkain asia, mitä olen tehnyt keholleni. Toimiva suolisto sulattaa ja poistaa kuonaa kunnolla, mikä tekee ruuasta ja lisäravinteista tehokkaita. Fyysisen parantumisen seuraava taso on ääni. Ei mantralaulu tai laulaminen, vaan puhuminen ääneen suoraan keholle. Kerron keholleni, miten uskomaton se on ja miten vaikuttunut olen sen parantumiskyvystä. Se kuuntelee. Joka solu kuuntelee. Ja aivan kuin lapsella, siitä mitä sanoo sille, tulee sen sisäinen ääni.
 
Hutera todellisuus – Olemme tässä epävakaassa tilassa ennen seuraavan askeleen ottamista. Kuten mainittiin "Ennusteissa 2019", meitä liikutellaan kuin shakkinappuloita, tanssien jumalan kanssa. Keskity sisäänpäin, ja anna elämän viedä. Kaikki tuntuu sekä epävarmalta että vääjäämättömältä tällä hetkellä. Kuin tietäisin, mihin päädyn, mutta ilman mitään hajua, miten sinne pääsee. Se on täydellistä. Tämä on se osa, jossa saamme luottaa elämään. Jatka oman sisäisen työsi tekemistä, ja anna elämän kohdata sinut. Jos mitään muuta ei voi tehdä, siivoa ja poista roskaa talostasi. Vapauta energiaa.
 
Luominen tunteesta – Kaikki luominen sisältää tuntemisen. Okei, minun täytyy olla nörtti hetken … Kontrolloimme sitä, missä ajatuksissa viivymme. Erilaiset ajatukset vapauttavat eri tunnekemikaaleja kehoon. Keho värähtelee noiden kemikaalien tasolla ja näin vetää puoleensa samanlaisia värähtelyjä. "Tunteminen" on ajatus, joka aiheuttaa tunnemekanismin. Siis asetamme värähtelymme suurelta osin hallitsevilla ajatuksillamme, minkä vuoksi meidän täytyy tulla tietoiseksi ajatuksistamme. Nörttimäisen värähtelyselityksen loppu. Joka tapauksessa, kun löydät itsesi ilon tilasta, pane se merkille. Tunne se joka solussa. Anna sen löytää koti kehostasi ja näin vetää lisää iloa.
 
Erityiskiitos – Kaikille jotka tekevät sisäistä työtä. Muutatte koko planeetan kehityskaarta. Opettelette olemaan luojia. Olette silta taivaan ja Maan välillä. Olette Suuri työ. Teidät nähdään. Teitä arvostetaan. Teitä tuetaan enemmän, kuin tiedätte. Ja teitä rakastetaan hyvin syvästi. Kiitos tämän tehtävän ottamisesta itsellenne. Ylhäältä ja alhaalta, kiitos!
 
Tässä on kaikki, mitä minulla on tällä hetkellä. Huhtikuusta tulee hämmästyttävä! Minulle ei näytetä mitään ennakkokatsauksia, joten se on varmaan yllätys. Tulevaisuutemme tuntuu minusta tosi hyvältä. Ylösnousemusprosessi menee mahtavasti. Pitäkää hyvää huolta itsestänne, kun integroimme kaikkea tätä energiaa. Ette ole yksin. Olemme siirtymässä nopeasti ykseystietoisuuteen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >