HomeViestejäNatha Jay20.3.2019 - Ykseyteen palaaminen

20.3.2019 - Ykseyteen palaaminen

YKSEYTEEN PALAAMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
20.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joskus saamani informaatiotulva on niin valtava, että se tuntuu kattavan monta aihetta. Joskus jos olen onnekas, meditointi ja torkut voivat fokusoida sen ja tuoda sanoiksi. Sanat eivät oikeasti tee oikeutta tuolle kokemukselle, mutta ainakin ne ovat vinkki siitä.
 
Kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu sekä sisällä että ulkona, mikrotasolla ja makrotasolla, niin ylhäällä kuin alhaalla. Ajattele, miten sikiö muistuttaa galaksin spiraalia. Se ei ole vain fyysinen, vaan myös energeettinen. Olemme palaamassa ykseyteen kaikilla asteikoilla.
 
Omassa kehossamme se merkitsee paluuta maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainoon. Se merkitsee myös palaamista luonnolliseen suhteeseemme tietoisuuden ja kehon välillä. On aikaa, jolloin muistamme isosti todellisen tilamme ihmisinä. Aloitamme kollektiivisesti sisäisen dialogin kehomme kanssa. Tietoisuutemme käyttäminen kehon tukemiseen johtaa uusille terveys- ja onnellisuustasoille.
 
Ihmisten välillä joilla on jonkinlainen yhteys, se näyttää valtavalta anteeksiannolta ja vapautumiselta. Näemme menneisyyden valmisteluna nykyisyyteen. Emme olisi, kuka olemme, ilman kaikkea, mitä olemme kokeneet. Täydellinen anteeksianto on valtava vapautuminen kummallekin osapuolelle. Lähesty sitä kiittäen ja hyvästellen, koska vaikka nuo ihmiset pysyisivät elämässäsi, kumpikaan teistä ei ole enää sama ihminen kuin ennen. Ole yhtä lailla valmistautunut suhteen loppumiseen, koska työnne yhdessä saattaa olla ohi. Anna anteeksi ja päästä irti.
 
Uskomusjärjestelmissä se näyttää monien ihmisten heräämiseltä samanaikaisesti. Tähän sisältyy uskonto, politiikka, raha, hallitus ja kaikki valtadynamiikat. Ihmiset oivaltavat yhtäkkiä, että todellinen olemassaolo ei voi sopia laatikkoon ja kaikki uskomukset ovat laatikoita. Ihmisten siirtäminen täysin pois uskomuksista vaatii vähän aikaa, mutta laatikot muuttuvat nopeasti, joten ainakin meillä on tilaa hengittää.
 
Niille jotka näkevät kontrolliverhojen läpi, mutteivät ole aivan vielä päässeet siihen ymmärrykseen, että kaikki muutos on sisäistä, kylvä vain siemen ja päästä irti. Puhun ihmisistä, joista tuntuu mahtavalta joogatunnilla, mutta joilla on rattiraivoa kotimatkalla. Niistä jotka rakastavat henkisiä retriittejä ja myös väitellä politiikasta Facebookissa. Ole, missä olet (tuomitsematta), mutta jatka matkaa. Haasta itsesi päästämään irti kiintymisestä. Kylvä siemen, ja lähde pois. Ihmiset oppivat enemmän esimerkistäsi kuin perusteluistasi.
 
Niille jotka etsivät yhteyttä, se on sisällä. Lupaan sen. Rakastan yhdistyä toisten kanssa, mutta mikään ei vedä vertoja sille ajalle, jonka vietän oman ydinolemukseni kanssa. Tee, mitä voit, kehon ja tietoisuuden saattamiseksi yhteen. Tämä on todellinen jumalainen liitto. Siirrä ego pois tieltä ja anna korkeamman itsesi sulautua kehoon. Vain sinä tiedät, mikä on sinulle paras tapa tehdä tämä. Minä meditoin. Jotkut laulavat mantraa. Jotkut tanssivat. Jotkut tekevät tai chitä. Tee, mitä se vaatii, ja tee sitä päivittäin. Yhdisty sisään.
 
Niille jotka tuntevat toisten maailmojen energioita, tämä merkitsee lisääntynyttä ei-ihmisten läsnäoloa. Kaikkea mahdollista, suuremmasta telepatiasta lemmikkien ja huonekasvien kanssa, voimakkaampaan yhteyteen elementaaleihin ja "toisten" vierailuihin. Saatat huomata, että tonttu asuu pihallasi tai lohikäärme katollasi. Se merkitsee myös lisää moniulotteisen perheemme vierailuja. He olivat ennen äärinäkökentän varjoissa, mutta nyt he ovat paljon näkyvämpiä.
 
Niille jotka elävät jo yhdistyneemmin, se merkitsee perhosefektin suurempaa tiedostamista. Näin mahtavaa unta tästä viime viikolla … Näin unta, että olin viikonloppuretriitissä, joten en oikeastaan tuntenut toisia, kuitenkin esittelyssä kolme yhdeksästä tunnustautui toipuvaksi alkoholistiksi. Kun menimme kaikki lounaalle, yksi ryhmästä ajatteli, että olisi hauskaa ottaa cocktail ateriamme kanssa, ja hän puhui kaikki hakemaan sellaisen, myös toipuvat alkoholistit. Minä en juo (henkilökohtainen valinta) ja yritin selittää koko ryhmän antaman tuen merkitystä, henkilökohtaisen mielihyvän ruokkimisen sijasta. Kukaan ei kuunnellut. Alkoholistit olivat nyt repsahtaneet, mikä vaikutti ryhmäenergiaan, koko retriittiin, työhömme yhdessä jne.
 
Emme elä kuplassa. Aivan kuten myrkyllinen ydinvuoto Japanissa vaikuttaa koko valtamereen, jokainen vuorovaikuksemme muuttaa jonkun päivää parempaan tai huonompaan. Valitse aktiivisesti vuorovaikutuksesi. Luo aktiivisesti tila itsesi ja vähemmän tietoisten välille. Täytä oma maljasi, jotta sinulla on kaunista energiaa jaettavana toisten kanssa. Yritän aina jättää ihmiset parempaan tilaan, kuin mistä löysin heidät. On hyvä, että on jokin tavoite.
 
Olemme kaikki henkisessä kehitysspiraalissa, ja olemme kaikki eri paikassa. Juuri niin pitäisi olla. Ole lempeä itsellesi ja toisille. Paljon muutosta on tulossa, ja paras vaihtoehto on ystävällisyys. Silloin vuosi 2019 lähtee todella lentoon uusilla ja uskomattomilla tavoilla. Valmistaudu tanssimaan universumin kanssa, kun palaamme ykseyteen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >