HomeViestejäNatha Jay18.3.2019 - Henkeä pidätellen

18.3.2019 - Henkeä pidätellen

HENKEÄ PIDÄTELLEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
18.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On tunne lähestyvästä muutoksesta sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Paljon yli normaalin Merkuriuksen perääntymishitauden tuntuu siltä, että joku painaa elämän pause-näppäintä. Täsmällisemmin nollausnäppäintä. Tuntuu siltä, että kaikki on pois käytöstä, tuntuu tulevalta päivitykseltä.
 
Henkilökohtaisesti horjun hiljaisen ilon ja tuntemattomaan liittyvän ahdistuksen välillä, mutta se kuvaa luultavasti normaalia elämääni. Kenties se tuntuu vain korostuneen nyt. Tai kenties nuo kaksi ääripäätä ovat ainoat asiat, jotka tunnen, ja ne tuntuvat vaihtelevan järjetöntä tahtia ilman provosointia. Ja tuo "viimeinen ihminen planeetalla" -tunne tulee aina, kun vaihdamme aikajanaa, mutta se on silti huolestuttava … eräänlainen tyhjiö todellisuuksien välillä.
 
Tiedän, etten ole ainoa tässä epätavallisessa tilassa, mutta haluan sinun tietävän, ettet ole yksin. Tiedän varmasti vain, että aikajanajakautuminen on valmis. Eli yksinkertaisesti, Gaia on saavuttanut seuraavan oktaavin ylösnousemusprosessissaan. Meillä on enemmän kuin koskaan vaihtoehto henkilökohtaisessa kokemuksessamme. Alempien todellisuuksien tapahtuminen jatkuu (ainakin tällä erää), mutta korkeampi kehityskaari on asetettu. Odotamme vain uudelleenkäynnistystä.
 
Kun olet ilossa, ole siinä täysillä. Kun koet matalampia värähtelyjä, etsi aktiivisesti korkeampia. Lue tai katsele jotain opettavaista ja inspiroivaa. Tai kokeile nauruterapiaa. Tai käy henkevää keskustelua ystävän kanssa. Ei rupattelua päivällisellä, vaan syvä yhteys. Meditoi. Laula tai hoe mantraa. Tanssi. Tuo iloa maailmaan. Jos olemme kärsivällisesti tyhjiössä, voimme yhtä hyvin käyttää tuon ajan uuden maailman luomiseen.
 
Jos laskukaudet pakahduttavat sinut, niin sen sijaan että vedät itsesi ylös itsesi vuoksi, tee se jonkun rakkaasi vuoksi. Joskus on helpompaa puskea läpi, jos fokus ei ole pelkästään sisäinen. Olemme kaikki yhtä, ja itsemme nostaminen ylös auttaa kaikkia.
 
Hindu-opetuksissa Jumalan sisäänhengitys tuhoaa koko luomakunnan, kun taas uloshengitys luo uusia maailmoja. Kun valmistaudumme kollektiivisesti hengittämään ulos, tehdään se aikomuksen kera. Kuvittele rauha, rakkaus ja ilo, kun pidättelemme hengitystä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >