HomeViestejäNatha Jay11.3.2019 - "Sinun" luominen

11.3.2019 - "Sinun" luominen

"SINUN" LUOMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
11.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uniaikatyöni on ollut todella intensiivistä koko viikon. Viime yö oli täynnä luomisen ihmettä ja kaikkea, mitä teemme voimallamme. Se oli enimmäkseen visuaalista ja selvätietoista (sisäinen tietäminen), joten teen parhaani ilmaistakseni sen kielellä. Mikään tästä ei ole uutta informaatiota mysteerikouluille, mutta se oli niin elävää, että se tuntui jakamisen arvoiselta.
 
Luomme oman elämämme – Olemme luojia koulutuksessa. Meillä on pääsy sekä tyhjiöön (potentiaali) että luomiseen. Voimme muuttaa luomusta sen sisältä tai tehdä jotain täysin uutta. Mielikuvamme ovat valtavia, mutta rajoittuneita aiempaan kokemukseen ja altistukseen (kirjat, elokuvat). Näkymätön tiimimme (oppaat jne.) astuu sisään, jos pyydetään, ja auttaa meitä luomisessa. He eivät voi luoda puolestamme, mutta he voivat osoittaa asioita. Olemme yksin vastuussa luomistyön tekemisestä.
 
Valitsemme aikajanamme – Yksinkertaisesti ilmaistuna, kuvittele kierreportaat, joissa viisi lankaa lähtee jokaisen askelman reunasta. Kun nostat tasoa, se on kuin portaan nousemista. Valittavana on edelleen viisi lankaa (aikajanaa). Riippumatta taajuutesi korkeudesta, vapaa tahto ja toiminta päättävät kokemuksesi. Sinun täytyy valita, ja sinun täytyy toimia. Ei ole passiivista "jätetään jumalan käsiin" -vaihtoehtoa. Kun olet toiminut, sitten voit jätät sen jumalalle.
 
Keho on sekä luoja että luomus – Jos keho vaarannetaan, niin tapahtuu myös luomiskyvylle. Tahallinen kehon myrkyttäminen (tupakointi, alkoholi, huumeet, mässäily) on tahallista luomisvoimansa rajoittamista. Jos kehoa vaivaa jokin, luominen häiriintyy. Tue kehoa ennen kaikkea.
 
Persoonallisuuden purkaminen – Kaikki tarinat jotka ovat muodostaneet elämäsi, eivät ole relevantteja enää. Tarinat (tunnemuistot joihin on kiinnitetty tarinoita) majailevat kehon soluissa. Ihmis-DNA päivittyy nyt. Vanhat sielut kuolevat ja lähtevät, kun taas uusia soluja muodostuu. Keho käy normaalistikin läpi tällaista solujen vaihtamisprosessia, mutta nyt uusilla soluilla on erilainen rakenne. Vanhat tarinat eivät siirry uuteen DNA:han.
 
Itsemestaruus on mielen mestaruutta – Kurinalaisuus liittyy vain mieleen. Älä koskaan käytä sitä kehoon tai tunteisiin. Tue kehoa. Tunne tunteet. Harjoita mieltä. Ole ajattelusi mestari, ja kaikki muu rentoutuu terveyteen. Se mitä ajattelemme ja mitä vatvomme, vaikuttaa kaikkeen muuhun. Terve mieli johtaa terveeseen kehoon.
 
Poista myrkky koko elämästäsi – Ainoastaan sillä ei ole merkitystä, mitä syömme. Sillä on merkitystä, mitä kulutamme ajanvietteenä. Sillä on merkitystä, kenen kanssa vietämme aikaa. Sillä on merkitystä, miten valmistaudumme nukkumaan. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ole tietoinen korrelaatioista, ja tee muutoksia. Jos jokin ei saa oloasi tuntumaan kevyeltä ja elävältä, kyseenalaista sen paikka elämässäsi.
 
Kärsiminen on valinnaista – Muutos on vääjäämätöntä. Anna mennä tai tule raahatuksi. Meidän täytyy kouluttaa itseämme luopumaan menneisyydestä sujuvasti, siitä kiinnipitämisen sijasta. Ainoa aika joka on oikeasti olemassa, on nyt. Mennyt on jo mennyttä, joten lakkaa elämästä siinä. Voimme surra jonkin menettämistä pitämättä siitä kiinni. Sure menneisyyden menetystä ja siirry eteenpäin. Kiinnittyminen aiheuttaa kärsimystä.
 
Sitten oli geometriaa, chakra-aktivointeja ja aikaa parannustiimini kanssa. Se oli kuin kiertomatka ihmiskokemukseen. Kiinnitä huomiota uniisi – ne eivät ehkä ole vain unia. Sisälläsi odottaa kokonainen mysteerikoulu avaamista. Muista tämä, kun luot "sinua".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >