HomeViestejäNatha Jay7.3.2019 - Soluvirta

7.3.2019 - Soluvirta

SOLUVIRTA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
7.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ensin vain vahvistus kokemuksillesi … Tämä tuleva energia on voimakasta! Fyysisiä reaktioitani ovat olleet mm. tasapainovaikeudet, gravitaatiomuutokset, äkillinen väsymys, unettomuus tai ylimääräinen nukkuminen, ruokavaliomuutokset, pahoinvointi, kipu (enimmäkseen lonkissa ja alaselässä), soiva tai loksahteleva ääni, de-ja-vu -tunne ja intensiiviset unet. On ollut kyytiä. Et ole yksin. Nyt artikkeliin …
 
Fyysistä kehoamme ei ole suunniteltu pitämään kiinni asioista. Kehomme on suunniteltu prosessoimaan ja vapauttamaan. Ilmeisin esimerkki on ruoka. Jos prosessoimme ja vapautamme, saamme ottaa terveelliset osat ja huuhtoa jäljelle jäävän pois. Vasta sitten kun emme pysty vapauttamaan kunnolla, keräämme myrkkyjä, mikä vaikuttaa lopulta terveyteemme. Ruuan osalta ymmärrämme tarpeen vapauttaa vanha. Homma toimii samalla tavalla ajatusten ja tunteiden osalta.
 
Tunteet ovat pelkästään kemikaaleja kehossa, jotka on suunniteltu saamaan huomiomme, ja sitten ne huuhdotaan ulos järjestelmästä. Meidän ei ollut koskaan tarkoitus pitää kiinni niistä. Meillä on taipumusta toistaa ajatuksia, jotka herättävät ne uudestaan ja uudestaan. Jonkin ajan kuluttua keho kehittää riippuvuuden noihin kemikaaleihin ja vaatii meitä jatkamaan niiden tuottamista. Se on noidankehä.
 
Tarinat joita luomme tunteen ympärille, sisältävät tuon tunteen toiminnassa. Se pitää kemikaalin aktiivisena, joko olemalla vapauttamatta sitä tai tuottamalla sitä uudestaan joka kerta, kun toistamme tuon tarinan. On ok tuntea jokin tunne ja kiinnittää huomioita, miksi se on siinä, mutta olla tekemättä tarinaa siitä. Esimerkiksi, joku ylittää henkilökohtaisen rajasi, tunnet vihaa, tartut tilanteeseen (vahvistat rajaa, puhut tuolle ihmiselle) ja sitten päästät siitä irti. Tunteet ilman tarinoita ovat uusi käsitys useimmille meistä, mutta se on paljon helpompaa, kun siihen tottuu.
 
Tunne esittää silti merkittävää roolia – se antaa meille palautetta elämästämme. Viha kertoo, että rajaa on loukattu. Syyllisyys osoittaa meille, etteivät tekomme ole harmoniassa ajatusten tai sanojen kanssa. Suru kertoo meille, että rakastimme todella sitä, minkä menetimme. Tunne on uskomaton oppimistyökalu, kun se yhdistetään tietoisuuteen ja toimintaan. Se on vapaan tahdon harjoituskurssi … mutta myrkyllinen varastoituna. 
 
Toinen tapa vangita tunne kehoon on riippuvuus jostain aineesta. Oletko koskaan huomannut, miten addiktit eivät koskaan tunnu aikuistuvan? Voidaan sanoa, että on vaikeaa oppia uusia selviytymistaitoja, jos on aina pilvessä (tai humalassa), mikä on totta, mutta minusta se vastaa myös solu-ummetusta. Mentaaliprosessimme lukitseminen näyttää lopettavan virtauksen soluissamme. 
 
Teen kaukoparannusta menetelmällä nimeltään psych-k. Vuosien saatossa olen pannut merkille, että ihmisiä jotka ovat raskaasti lääkittyjä (huumeita tai alkoholia), ei ole ainoastaan vaikeampaa muuttaa, vaan myöskään tulokset eivät ole yhtä hyviä. Mitä puhtaampi järjestelmä (fyysisesti ja energeettisesti), sitä syvemmälle voin mennä ja sitä enemmän voin saada aikaan. Teen kaiken työni energiatasolla, joten kyse ei ole koskaan asiakkaiden mentaalisesta valppaudesta. Tämä on solutaso. 
 
Siis miten puhdistamme vanhat tunteemme? Puhdista keho, puhdista mieli. On tärkeää tukea kehoa levolla, vedellä, luomuruuilla, yrteillä ja lisäravinteilla, liikunnalla ja maadoittumisella. Mielen puhdistaminen on kuin vanhan kellarin siivoamista, jota on käytetty varastona. Kaiken läpikäyminen vie aikaa, ja paljon siitä menee roskiin. Ole valmis tutkimaan kaikkea. Älä pidä mitään pelkästään, koska se on tuttu. Pidä vain se, mikä on hyödyllinen tai tuo iloa sinulle. Voit pitää muistot (erityisesti oppitunneista), mutta heitä pois niitä ympäröivä tarina. Enemmän erottelukykyä, vähemmän tuomitsemista. 
 
Anna tunteidesi virrata. Anna ajatustesi virrata. Anna solujesi prosessoida ja vapauttaa. Meidät rakennettiin tähän … vapauttamiseen ja virtaamiseen. 
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >