HomeViestejäNatha Jay10.2.2019 - Minun polkuni

10.2.2019 - Minun polkuni

MINUN POLKUNI
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
10.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun joogasin tänään, mieleeni juolahti, että minut on ymmärretty väärin. Eivät tietysti kaikki ole ymmärtäneet väärin, mutta riittävä määrä, että tunnen pakkoa selkeyttää. Kirjoitan blogia ja kirjoja omien kokemusteni ja havaintojeni perusteella (luulen, että kaikki tajusivat tämän osan) ja sen, miten ne soveltuvat henkilökohtaiseen polkuuni. Polkuni on itsemestaruus ja ruumiillistuminen. Sinun polkusi saattaa olla erilainen. Käytä se, mikä resonoi kanssasi, ja jätä muu. Tosiaan, sinä ainoastaan tiedät, mihin suuntaan sinun täytyy mennä.
 
Itsemestaruus ei ole määränpää, se on jatkuvaa evoluutiota. Joka kerta kun löydän tieni jonkin reunalle, todellisuus laajenee. Se on jatkuvaa matkaa, itsehavainnoinnin ollessa keskeinen asia. Se on itsensä parantamista joka tasolla. Se on tarve koskettaa omaa sieluani ja luopua egorakenteista, jotta tämä kaunis kehotemppeli voi sisältää enemmän ydinolemustani. Se on loputonta ja jokaisen hetken arvoista. Minä olen elämäntehtäväni.
 
Haluan selkeyttää "tuomitseminen vs. erottelukyky" -tilannetta. Kaikki eivät ole itsemestaruuspolulla, ja tiedän sen. Hedonismi ei ole väärin, se on vain vastakkainen suunta. Mikään minkä teet tietoisena valintana, ei ole koskaan väärin, mutta sen täytyy olla tietoinen, jotta voi erottaa, onko se linjassa sen kanssa, mihin haluaa mennä. Älä koskaan anna kenenkään kertoa sinulle, että olet väärällä polulla. Kyllä, se voi olla vaikeampi polku, mutta olen huolissani vain tiedostamisesta.
 
Mummuni oli uskomattoman vahva, ja hänen tarinoillaan oli aina vaikutusta. Vähän alle 30-vuotiaana ja vielä naimattomana, hänen suuri ujoutensa muuttui äärimmäiseksi ahdistukseksi. Hänellä oli kaikki syy ujouteen ja ahdistukseen. Hän joutui kestämään hyväksikäyttöä (myös seksuaalista) ja sai todistaa samaa kahdeksalla nuoremmalla sisaruksellaan. Yhtenä päivänä hänen lempitätinsä ja -setänsä tulivat käymään. Kun hän kuuli koputuksen ovelta ja piiloutui välittömästi sänkynsä alle, hän sai oivalluksen. Hän tiesi päätyvänsä lopulta laitoshoitoon, jos hän jatkaisi tätä käyttäytymistä. Hän päätti tuolla hetkellä tehdä erilaisia valintoja. Hän oli nyt tietoinen suuremmasta kuvasta.
 
Olen varma, ettei se ollut helppoa, mutta hän onnistui löytämään tapoja rauhoittaa itsensä ja eli lopulta normaalia elämää. Tiedostaminen ja valinta yhdessä auttoivat häntä ylittämään fobiansa ja asettamaan oman kurssinsa elämässä. Hän inspiroi minua tänä päivänä. Jos olet ollut koskaan pelon otteessa, tiedät, millaista päättäväisyyttä murtautuminen siitä ulos vaatii. Tämä tarina voisi olla kaikkien kirjoitusteni perusta. Tiedostaminen ja valinta. Kiitos, mummu (1916–1990).
 
Kumpikaan hänen mielipiteistään ei ollut väärä, mutta saatuaan päänsä vedenpinnalle (tiedostaminen), hän valitsi sitä vaikeampaa elämää vastaan, johon hän oli matkalla. Pointtini on aina tämä: katso, missä olet, katso, missä haluat olla, ja tee valintoja (ja muutoksia) sen mukaisesti. Vain sinä tiedät, mihin haluat päätyä. Vain sinä voit muuttaa tekosi harmoniaan tavoitteesi kanssa. Vain sinä tiedät parhaan polkusi.
 
Siis jos haluat tavoitella elämässä lihan iloja, niin anna palaa. Se ei ole väärin, ja sinun täytyy vastata vain omalle korkeammalle itsellesi. Se on sinun ja Sinun välinen asia. Arvaukseni on, että jos luet näitä sanoja, matkassasi on ainakin osittain kyse tiedostamisesta (itsemestaruudesta). Ja jos mitkään jaaritteluni voivat helpottaa prosessiasi, niin minulle on todella kunnia kulkea tätä polkua kanssasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >