HomeViestejäNatha Jay6.2.2019 - Kundaliiniaktivointia

6.2.2019 - Kundaliiniaktivointia

KUNDALIINIAKTIVOINTIA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Onko chakroissasi kuumia aaltoja? Mitä seuraa kylmä aalto? Sitä tapahtuu, etkä ole yksin. Se on täysin erilaista kun ne kuumat ja kylmät standardiaistimukset, joita olemme kokeneet aiemmin. Nämä kuumat aallot keskittyvät ehdottomasti chakroihin, ja tunnet energian syöksyvän kehon läpi.
 
Kuumuus on melkein sietämätöntä. Tuntuu siltä, kuin tuli polttaisi sisältä käsin kaiken vanhan pois. Sitten energiasyöksy voi tuntua selkärangassa, ja veri syöksyy kasvoille, jalkoihin ja käsiin. En pysty nukkumaan tämän aikana. Se herättää minut useita kertoja yössä. Sitä tapahtuu sattumanvaraisina aikoina myös päivällä, mutta se ei ole aivan yhtä ärsyttävää silloin, kun olen jo hereillä.
 
Ymmärrykseni mukaan nämä ovat kundaliiniaktivointeja, joiden tarkoitus on siirtää ulos vanhaa ja tehdä tilaa uudelle. Olen uupunut tänään, koska viime yönä työskentelin koko yön korkeamman itseni kanssa integroidakseni nämä valokoodit. Työskentelen tavallisesti jonkun verran nukkuessa, mutta tämä tuntui kuin ylitöiltä. Hyvin paljon tulee sisään.
 
Hassu tarina … Yhdessä kohtaa keskustellessani korkeamman itseni kanssa, se aktivoi kurkku- ja sydänchakraani. Hyppäsin hereille kuumuudesta. Kun haparoin takaisin kehooni, kuulin yhden koirani läähättävän, ja toinen juoksi vesikupille. Tämä on planetaarinen ylösnousemus, ei vain ihmisen. Koirani muistuttavat siitä minulle koko ajan.
 
Uudet koodit ovat uusia geometrioita uuden kokemuksen luomiseen. Kaikki perustuu pyhään geometriaan, eikä maailmamme eroa siitä. On ollut paljon puhetta kehomme muuttumisesta hiilipohjaisesta kristallipohjaiseen, ja nyt näen, miten se on mahdollista. Tee sitä vähän kerrassaan, jottei järjestelmä pakahdu. Ylimääräiset myrkyt saavat kehon tekemään työtä kovemmin, jotta vanha siivotaan ulos. Oma järjestelmäni on melko hemmetin puhdas tässä kohtaa, mutta olen edelleen uupunut. Monet ihmiset ovat sairastuneet eri tasoilla, koska tämä päivitys on paljon ennestään koetellulle järjestelmälle.
 
Tapahtuu kaksi selvää asiaa. Ensinnäkin, koodeja vain tulee. Se on vain evoluutiota. Auringon toiminta ja kosmiset jutut ovat taitojeni ulkopuolella. Toiseksi, vapaalla tahdolla on merkitystä. Saamme päättää, haluammeko puhdistaa elimistömme ja tehdä evoluutiosta helpompaa vai emme. Voimme tukea vääjäämätöntä tai taistella muutosta vastaan. Juonipaljastusvaroitus – muutos voittaa aina.
 
Kuten sanoin, tämä tapahtuu kaikille Gaian luontokappaleille. Eläimet käsittelevät sen paremmin, koska ne eivät käytä myrkkyjä virkistyksenään, eikä niillä ole uskomuskätköjä puhdistettavana. Vapaa tahtomme sallii meidän muodostaa tarinoita ja purkaa niitä. Se sallii meidän käyttää kehoa tai tukea sitä. Eläimillä ei ole egoa, joten ne tekevät vain sen, mikä tuntuu oikealta (kuten juoksevat vesikupille yhdeltä yöllä).
 
En saarnaa, mutta muistutan, että sinulla on vaihtoehto. Haluan sinun vain olevan tietoinen, että nämä energiat tulevat sisään joka tapauksessa, joten valintasi liittyy siihen, miten käsittelet sen. Kyllä, on lisävaihtoehtoja, mestaruusvaihtoehtoja, kuten värähtelynsä harmonisoiminen korkeimman aikajanansa kanssa. Tämä on ensimmäinen valinta. Siitä riippumatta, mitä ajattelet kehon olemisesta temppeli, ei ole epäilystäkään siitä, että tietoisuutesi on täällä vain niin kauan, kun sinulla on fyysinen isäntä, kehosi.
 
Kiva osa on, että monet vanhat arkkityypit on puhdistettu kollektiivitietoisuudesta. Nyt on helpompaa kuin koskaan tehdä henkilökohtaisia muutoksia. Uhrimentaliteetti, riippuvuus, köyhyys, valtahierarkia ja monet muut ovat pudonneet. Nämä olosuhteet kestävät jonkin aikaa, mutta niitä ylläpitävät arkkityypit ovat poissa. Tämä merkitsee, että asiat jotka olivat ennen todellista kamppailua henkilökohtaisesti, ovat nyt helpompia. Vaikka olisit yrittänyt muuttaa jotain jo aiemmin, kokeile uudestaan. Uskomukset ja kaavat muuttuvat paljon helpommin tässä kohtaa.
 
Muista myös, että kaikki fyysisyys on yksi asia. Kun me tunnemme näitä aktivointeja chakroissa, Gaia aktivoi myös. Maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia ja kylmiä kausia, voi hyvänen aika. Tunnemme kaikki kundaliinin heräävän … ja tunnemme energiasyöksyn. Meidät on rakennettu tähän. Olemme täällä ratsastamassa tällä aallolla. Lisää unta, lisää vettä, lisää tietoisuutta … Tajusit tämän!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >