HomeViestejäNatha Jay28.1.2019 - Ajatuksia ajatuksista

28.1.2019 - Ajatuksia ajatuksista

AJATUKSIA AJATUKSISTA
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
No, tämä on mielenkiintoista … Tiedämme kaikki, että ajatuksillamme on merkitystä elämällemme. Ajatuksemme ovat tarinoita, jotka muokkaavat elämäämme ja kokemustemme laatua. Mutta mitä tapahtuu, kun voimme kuulla kaikkien muiden ajatukset? Mitä tapahtuu, kun ihmiset ympärillä voivat kuulla synkät ja negatiiviset tuomitsemisemme? Siitä tulee äänekästä ja epämiellyttävää.
 
Useita vuosia olet pannut merkille suoran yhteyden ajatusteni ja tasapainoni välillä. Minulla diagnosoitiin hermostollinen sairaus, joka heikentää tasapainoa ja koordinaatiota (ataksia), joten tasapaino on minulla heikko kohta. Kun vatvon negatiivisia ajatuksia, se pieni tasapaino joka minulla on, lentää ulos ikkunasta. Se saa huomioni. Se myös liikauttaa ajatuksiani äkisti. On vaikeaa keskittyä tuomitsemiseen, kun on kaatumassa. Selviytyminen ottaa vallan, ja tarpeettomat ajatukset häviävät.
 
Muutamalla kuluneella viikolla tämä ilmiö on nopeutunut. En pysty enää vatvomaan. Jos pysyn negatiivisessa ajatusmallissa muutamaa sekuntia pidempään, maksan siitä. Se on, kuin joku työntäisi minua, eikä kehoni pysty kompensoimaan, joten kaadun. Se tuo tiedostamisen täysin uudelle tasolle, jota en ilmeisesti pystynyt löytämään omin avuin. Se on välitön varoitus ajattelun suistumisesta raiteiltaan. Tämä on itse asiassa mahtavaa monista syistä.
 
Minun täytyy myös mainita, ettei tämä ole rangaistus huonoista ajatuksista. Vanhassa toimintamallissa oli kyse ehdollistuneesta rangaistus- ja palkkiojärjestelmästä. Uudessa toimintamallissa on kyse tiedostamisesta ja muistamisesta. Tämä välitön palaute ajatusteni laadusta sallii tietoisuuden laajentua. Se antaa minun myös valita aikajanoja näyttämällä, mitä värähtelyä ylläpidän. Se on valtava juttu. Evoluutiorintamalla se valmistelee meitä telepatiaan. Kaikki upeita asioita minun mielestäni.
 
Ennen ihminen pystyi hautomaan negatiivisia ajatuksia vuosia, ennen kun ne ilmentyivät fyysisesti. Altistuttaessa pitkäaikaisesti negatiivisuudelle, fyysiset vaikutukset olivat tavallisesti kroonisia ja heikentäviä tai jopa kuolettavia. Nyt meillä on melkein välitön palautejärjestelmä … jos on halukas kuuntelemaan. Mahtavin osa on, että alitajuiset ajatusmallit keskeytetään. Se vaatii tavallisesti huomattavan määrän uutteruutta ja omistautumista, ja kuitenkin jotkut niistä ovat liian syvällä löydettäväksi. Ei enää.
 
Ajatukset joita sinulla on usein, saavat tietyn värähtelyn liikkeelle kehossasi. Siinä ei ole kyse hyvästä ja pahasta, positiivisesta ja negatiivisesta, vaikka nuo sanat ovat jokseenkin parhaita, joita voimme käyttää rajoittuneessa kielessä. Kyse on värähtelystä. Rakkaus on toisessa päässä, pelko toisessa, ja kaikki muu on asteikolla siinä välillä. Värähtely joka sinulla on kehossasi, harmonisoi sinut saman värähtelyn kokemuksiin ja ihmisiin. Näin valitsemme aikajanoja. Aikajanan valitsemisessa ei ole kyse toivomisesta – siinä on kyse taajuuden ylläpitämisestä. Tämä on tärkeä ymmärtää.
 
Kun minulle yhtäkkiä annetaan hälytys ajattelemisesta alemmassa värähtelyssä, universumi sanoo: "Oletko varma, että haluat olla tässä?" Sitten minulla on tietoisuus ja vapaa tahto valita oma värähtelyni, aikajanani.
 
Kun kohtaan tämän valintatilanteen, teen kolme asiaa:
* muotoilen uudelleen asian, josta ajattelen negatiivisesti
* meditoin tai teen ho'opono'ponoa päästääkseni irti negatiivisuudesta ja
* teen mielessäni kiitollisuusluettelon palatakseni sydämeen.
 
Ajankohtaisena elämänkokemuksena, hiukseni leikattiin hiljattain todella huonosti. Tuntuu pieneltä asialta, mutta olen naurettavan suojeleva hiusteni suhteen, joten se aiheutti melkoista stressiä. Ensin muotoilin kokemuksen uudelleen: "tehtiin hyväkseni", ei "tehtiin minulle" … Se sai minut ajattelemaan, mitä hiukset merkitsevät minulle, se muistutti minua (taas) kuuntelemaan intuitiotani, se muistutti minulle (taas), että on ok kasvaa yli ihmisistä jne. Toiseksi meditoin, mitä seurasi ho'opono'pono. Siinä visualisoidaan tuo ihminen tai tilanne ja kerrotaan sille: olen pahoillani, anna anteeksi, kiitän sinua, rakastan sinua. Tämä havaijilainen parannustekniikka on nopea ja tehokas. Kolmanneksi palasin sydämeen kiitollisuuden kera … Olen kiitollinen hiusteni nopeasta kasvusta, rakastan hiusteni terveyttä ja kestävyyttä, olen kiitollinen hoitavista hiustuotteista jne. Kuten sanoin, olen hyvin suojeleva hiusteni suhteen, joten tämä prosessi toistettiin useita kertoja viikon aikana, ennen kuin se meni todella perille. On täysin normaalia luiskahtaa takaisin vanhaan ajatteluun. Jatka vaan sopeutumista, kunnes se pitää.
 
Fokuksemme tuominen takaisin sydämeen ja värähtelymme rakkauteen avaa meidät telepatialle. Mitä jatkuvammin pystymme ylläpitämään hiljaista ja avointa sydäntilaa, sitä vastaanottavampi meistä tulee. Suositun uskomuksen vastaisesti, sydän ei ole tunteiden sija – se on tasapainopiste, luomistyhjiö. Lue täältä sydämestä. Telepatia on avoimen sydämen toimintaa. Kyllä, on aivan mahdollista saada tunnepurkaus avoimen sydämen myötä, mutta vain lyhyesti. Ehdotonta rakkautta alemmat tunteet alentavat lopulta taajuuttasi ja näin sulkevat sydäntäsi. Valitse tarkkaan, mitä vatvot.
 
Toisaalta muista aina kaksi erittäin tärkeää asiaa:
* Anna ihmisten olla, missä ovat. Kaikki eivät ole samassa paikassa polulla.
* Ole lempeä itsellesi. Opettelet uusia taitoja.
Kenenkään ei odoteta olevan mestari päivässä. Välittömän palautteen kera prosessi on nopeampi kuin koskaan, mutta on edelleen oppimiskäyrä. Tässä kohtaa omalla matkallani on tavallaan hauskaa ja jännittävää oppia uusia asioita. Mutta muistan selvästi halun "olla jo" mieluummin kuin "kehittyä joksikin". Juonipaljastusvaroitus – koko elämässäsi on kyse kehittymisestä. Ylösnousemus on jatkuvaa kasvuprosessia. Hyvä uutinen on, että sinut on rakennettu tätä varten.
 
Siis enemmän kuin koskaan, valvo mieltäsi. Itsemestaruus on mielen mestaruutta. Ole tarkkailija, ja ajattele ajatuksiasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >