HomeViestejäNatha Jay14.1.2019 - Tuettomat arkkityypit

14.1.2019 - Tuettomat arkkityypit

TUETTOMAT ARKKITYYPIT
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
14.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ennen kuin menemme tähän aiheeseen todella, puhutaanpa todellisuutemme rakenteesta. Ennen kuin jokin "asia" putkahtaa maailmaamme, siitä täytyy ensin olla energiapiirustukset. Tämä pätee kaikkiin asioihin, on kyse sitten fyysisestä rakenteesta (kuten rakennus tai auto) tai ajatusmuotorakenteesta (kuten rasismi tai uskonto). Energiapiirustus on kuin luut, jotka pitävät rakenteen pystyssä. Seuraava teksti liittyy ajatusmuotorakenteisiin, mm. arkkityypit, ja niiden tapaan muuttua.
 
Suurin osa siitä, minkä uskomme, on tulosta yhteiskunnallisesta ehdollistumisesta, joka perustuu ikivanhoihin ajatusmuotoihin, nimeltään "arkkityypit". Aina on ollut melko vaikeaa paeta, muuttaa tai edes tiedostaa tätä vaikutusta. Tämä on nyt muuttumassa nopeasti. Nämä ajatusmuotorakenteet sijaitsevat neljännessä ulottuvuudessa, ja kun 3D ja 4D hajoavat tehdäkseen tilaa 5D:lle, sekä aikaan että arkkityyppeihin vaikutetaan kovasti. Jos aika käyttäytyy hassusti ja aivan yhtäkkiä prioriteettisi ovat muuttuneet, et ole yksin. Anna uskomustesi muuttua. Vanhassa roikkuminen aiheuttaa tuskallista kamppailua.
 
Periaatteessa mikään ei pidä vanhaa enää kasassa. Mitkään energialuut eivät pidä vanhentuneita ajatusmuotoja enää pystyssä. Koko maailmankuvamme muuttuu, kun vanhat arkkityypit kaatuvat. Valtahierarkia, raha, suhteet, rasismi, me-vastaan-he-mentaliteetti, naisviha, avioliitto, uskonto, hallitukset, uhrimentaliteetti, pelko … mitään mikä perustuu pelkoon ja valtaan toisista, ei enää tueta. Ainoastaan "ideat" jotka perustuvat rakkauteen ja ykseyteen, ovat energeettisesti vakaita. Haluan selkeyttää muutamia näistä.
 
Raha muuttui fyysisestä asiasta ajatusmuodoksi, kun lakkasimme käyttämästä kultaa valuuttana. Ensin painoimme rahaa, sitten aloimme tehdä kaiken digitaalisesti. Siis, ei, raha ei ole "totta". Rahaa on aina käytetty tapana saada valtaa toisiin, eikä sitä tarvita lainkaan maailmassa, joka on vailla valtakysymyksiä. Tarvitaan raikasta ilmaa ja puhdasta vettä, ei rahapinoa. Se että meitä veloitetaan siitä, mitä Maa antaa, on todiste, että se on tarpeetonta.
 
Uskonnossa on enemmän kyse vallasta ja kontrolloinnista kuin missään muussa. Kaikki uskonnot vaativat meitä etsimään vastauksia itsemme ulkopuolelta – pyhistä kirjoituksista tai jumalolennolta tai pelastajalta. Vahvan sisäisen moraalikompassin kehittäminen vaatii, että lakkaamme etsimästä vastauksia itsemme ulkopuolelta. Olemme jokainen täysin kykenevä yhdistymään korkeampaan voimaan ja saamaan ainutlaatuista opastusta ainutlaatuiseen elämäämme. Saavuttaaksemme todella oman potentiaalimme, emme voi yrittää sopia tyrkytettyyn muottiin.
 
Avioliitossa on aina ollut kyse omistamisesta ja velvollisuudessa. Sitoutuminen ja rakkaus menevät paljon syvemmälle. Ongelmana on, että silloinkin kun ihmiset menevät naimisiin rakkaudesta, he vetävät puoleensa tämän vanhan arkkityypin, elleivät ole tietoisia. Jostakusta tulee omistushaluinen tai laiska, koska hänestä tuntuu, että on tehty solmu, joten hänen kumppaninsa ei voi lähteä. Tämä on heikentynyt jonkin aikaa (avioeromäärien noustessa), mutta nyt ihmiset eivät edes näe sitä samalla tavalla.
 
Tämä ei merkitse, että nämä asiat häviävät yhdessä yössä, mutta niitä tukeva rakenne on poissa. Vain vapaa tahto ja egon vahvuus pitävät niitä paikoillaan. Vuosia monet meistä ovat kertoneet, että nämä rakenteet ovat ohentumassa, mutta nyt … mikään ei pidä näitä asioita pystyssä. Sitä on itse asiassa melko vaikuttavaa katsella sisätasoilla.
 
Käytännön huomautuksena, jos prioriteettisi yhtäkkiä muuttuvat, anna muuttua. Älä tunne velvollisuutta uskoa, mitä uskoit ennen. Raha vaihtuu yltäkylläisyyteen, mikä voisi merkitä aikaa tai yhteisöä sinulla. Uskonto vaihtuu henkisyyteen, joka korostaa omaa moraalikompassiasi. Avioliitto vaihtuu sitoutumiseen ja se perustuu kunnioitukseen, kasvuun ja tukeen. Anna sydämesi siirtyä rakkauden ja ykseyden paikkaan.
 
Jos olet epävarma jostain elämänmuutoksesta, sulje silmäsi ja hengitä sisään rakkautta ja ykseyttä. Hengitä vain tietoisesti muutama minuutti, kunnes tunnet todella mukavasti, miltä rakkaus tuntuu kehossasi. Pidä silmäsi suljettuna, keskity tuohon tunteeseen ja sitten tuo esiin ajatus muutoksestasi. Laajentaako se tuota rakkaustunnetta? Vai tuoko se riitasointuista värähtelyä? Kehosi tietää, mitä tekee. Meidän täytyy työskennellä mielen kanssa.
 
Päästä irti vanhasta. Anna uuden näyttäytyä todellisuudessasi. Kaikki mitä ei tueta, kaatuu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >