HomeViestejäNatha Jay28.12.2018 - Hyvästi 2018

28.12.2018 - Hyvästi 2018

HYVÄSTI 2018
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakastan todella vuoden lopun muistelujani. Minulle on paljon parempi katsoa taaksepäin kaikkea, mitä olen saanut aikaan, kuin tehdä luetteloa uuden vuoden lupauksista (jotka unohtuvat kevääseen mennessä). Suosittelen sitä lämpimästi. Olen myös katsellut entisiä jäähyväiskirjeitäni, ja on mielenkiintoista, mitkä oppitunnit tulevat jatkuvasti esiin. 2018 oli minulla täynnä oppitunteja ja hyvin suurta integrointia. Paljon siitä minkä olen oppinut mentaalisesti aiempina vuosina, hyväksyttiin ja ruumiillistettiin lopultakin tänä vuonna. Vain muutamia kohokohtia …
 
* Ihmiset ovat, missä ovat. En voi muuttaa sitä. Tämä on jatkuva läksy. Syynä tähän on, että kasvan toisista yli hyvin nopeasti. Minun täytyy kasvaa joka tapauksessa.

* Itsetietoisuus voi nostaa taajuutta, mutta luonnostaan korkea taajuus ei lisää itsetietoisuutta. Tiedostaminen vaatii ponnistelua.

* Anteliaisuus on henkinen olotila, ei laskelmoitu ihmisteko.

* Ainakin 50 % kommunikoinnistani on energeettistä tai telepaattista. Tarve verbalisoida kommunikointini 100 %:sti on uuvuttavaa.

* Olen antanut asioiden mennä sanomatta, koska olen olettanut toisten kommunikoivan niin, kuin minä. He eivät kommunikoi.

* Johdonmukaisuus/yhdenmukaisuus kasvattaa luottamusta. Kommunikointi ja johdonmukaisuus ovat elintärkeitä mielenterveydelleni.

* Ihailen luonnostaan ystävällisiä ihmisiä.

* Todellisuuteni on nyt niin kaukana "jästimaailmasta", että keskustelu rajoittuu säähän. Silloinkin meiltä tuntuu puuttuvan yhtymäkohta.

* Tapaan enemmän taianomaisia ihmisiä koko ajan.

* Sisäinen rauha vaatii parantamaan kehon. Suoliston parantaminen on muuttanut maailmani. Kehoni ei prosessoi geenimanipuloitua ruokaa lainkaan.

* Ylösnousemus on fyysistä, ei vain henkistä.

* Itsemestaruus on minulle pelin ainoa pointti. On ok, että odotan saman tason itsemestaruutta kaikilta sisäpiirissäni. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen, että sisäpiirini on täynnä mestaruuden mestareita.

* Tietoisuuteni voi olla täällä vain emäntäni, fyysisen kehoni, armosta. Olen mieluummin hyvä vieras ja kunnioitan fyysistä temppeliäni.

* Vaikka elämäni on monimutkaista, ne jotka todella rakastavat minua, eivät koskaan kohtele minua taakkana.

* Elämässäni on enemmän kyse muutoksesta, kuin on minulle oikeasti mukavaa. Samaan aikaan sisäisen muutoksen puute tuntuu pysähtyneeltä.

* Toiset eivät jätä minua, minä jätän heidät. Kasvan nopeammin, kuin useimmat pystyvät käsittelemään. Minä en hidasta.

* Inspiraatio voi tulla ja mennä, mutta kurinalaisuus on aina minua varten. Kurinalaisuus ei ole raadantaa, eikä virtaaminen ole vapaata pudotusta. Voin tehdä kumpaakin. Minusta omistautuminen ja kurinalaisuus on viehättävää.

* Opin katselemalla muita, kuka haluan (tai en halua) olla. Rakastan matkia piirteitä, joita ihailen. Ne ovat kuin uusia vaatteita.

* Koen polariteetin eniten vanhentuneessa määritelmässäni sukupuolirooleissa. Se tuntuu typerältä.

* Suurin kamppailuni tänä vuonna oli oma onnellisuuteni vs. suurempi hyvä. Minun tahtoni vs. Sinun tahtosi. Ikään kuin ne olisivat eri asia. Enemmän kamppailua harha vs. totuus.

* Aloitteellisuus on viehättävää. Olen kyllästynyt raahaamaan ihmisiä mukana, joten odotan heidän panevan alulle.

* Todellinen läsnäolo ja täysi osallistuminen elämään on harvinaista. Ei ole mikään ihme, että läsnäolo on hyvin parantavaa.

* Tuomitseminen on rakkauden vastakohta.

* Tarinan menettäminen on aina vaikeampaa kuin itse tilanteen menettäminen.

* Kumppanuudessa on kyse keskinäisestä tuesta. Aina. Uuden suhdedynamiikan tuominen on ollut sekä kaunista että kamalaa.

* Suhteet (kaikenlaiset) tuovat laajentumista. Yksin vietetty aika tuo integrointia. Tarvitsen yksinäistä aikaa.

* Rakkaus voi olla kaiken perusta elämässäni, jos hyväksyn sen.

* Opin uusia asioita koko ajan.

* Taaksepäin katsottuna koko elämäni on ollut lahja. Jumalainen armo on todella siunannut tämän elämän.
 
Tuokoon "Kokoontumisvuosi 2019" meille kaikille ilon ja rauhan jumalaista yltäkylläisyyttä. Koskettakoon armo kaikkea elämää maan päällä. Integroin vanhan ja toivotan tervetulleeksi uuden. Siunattua uutta vuotta teille kaikille!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >