HomeViestejäNatha Jay1.12.2018 - 2019 - kokoontumisvuosi

1.12.2018 - 2019 - kokoontumisvuosi

2019 – KOKOONTUMISVUOSI

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
1.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuosi 2019 tuo sieluperheen jälleentapaamisia melko odottamattomilla tavoilla. Heimot kokoontuvat valmistautuakseen seuraavan vuosikymmenen matkaamme, joka alkaa ensimmäisistä askelistamme vuonna 2020, ja elääkseen täysin uudella tavalla maan päällä. On aika tehdä se juttu, jota varten tulimme tänne, ja sieluperheen ympäröimänä se on mahdollista.

Kaikki yhdistyminen ei ole fyysisesti läheistä. Nettitoiminta lisääntyy tuen ja ideoiden jakamiseksi samanmielisten kesken. Tapahtuu kuitenkin enemmän uudelleensijoittumista, kuin ajattelemme. Se voi olla muuttamista työpaikan vuoksi tai pakolaisuutta tai kaikkea siltä väliltä. Meitä asetellaan ehdottomasti kuin shakkinappuloita. Tämä on hyvä asia, vaikka muutos voi ollakin haastava.

Ajattele vuotta 2019 tanssina jumaluuden kanssa. Kummankin partnerin täytyy tehdä oma osansa, mutta vain toinen vie. Anna elämän viedä. Et voi vain mennä hervottomaksi ja odottaa, että elämä sieppaa sinut ja kuljettaa sujuvasti lattian yli. Ettekä voi kumpikin viedä ja odottaa tanssin olevan sulavaa ja kaunista. Meidän täytyy olla täysin läsnä tehdäkseen oman osamme, mutta myös luopua viemisestä. Elämä (jumaluus) tietää, mitä se on tekemässä.

Tämä voi olla haaste kontrollifriikeille joukossamme. Kontrollin luovuttaminen, myös omalle korkeammalle itselleen, voi olla melkoinen tehtävä. Ja se on vain korkeampi itsesi, ei jonkinlainen kohtalo, joka horjuttaa suunnitelmiasi. Etsi tapa muotoilla uudelleen koko tuo käsite, jotta saat paremman suhteen elämänvirtaan. Elämä ei koskaan tapahdu sinulle, se tapahtuu sinua varten. Universumi turvaa aina selustasi, vaikka saattaa näyttää muulta jonkin muutoksen alussa.

Tämän mielessä pitäen, sisältäsi täytyy lähteä kaiken, mikä estää sielusi täyden ilmaisemisen. Vanhat uskomukset, vanhat suhteet, vanhat kaavat. Vuosi 2018 toi paljon varjostasi valoon, mutta jos edelleen roikut jossain, mikä ei enää palvele sinua, tästä voi tulla sotkuista. Ei tarvitse tulla. Ole valmis päästämään irti. Esimerkiksi, jos tiedät syvällä sisälläsi, että sinun tarvitsee erota, niin puolisosi pyytäessä eroa, voit reagoida pelolla ja draamalla tai rakkaudella ja kiitollisuudella. Suru ja menetys ovat edelleen olemassa, ja sinun täytyy tuntea ne täysin. Mutta reaktiosi yleistilanteeseen on valinta. Ole tietoinen valinnoistasi. Ole kiitollinen loppumisista, koska ne tekevät tilaa aluille.

Vuonna 2019 nähdään myös tietoisten suhteiden lisääntyvän. Tätä voi ilmetä ystävyytenä tai romanssina. Selvyyden vuoksi, tietoisessa suhteessa kaikkien osallisten korkein paras on prioriteetti. Tämä merkitsee myös enemmän rehellisyyttä ja tinkimättömyyttä, jota ilmaistaan avoimella kommunikoinnilla, kummankin osapuolen omistaessa oman prosessinsa – ei tunteiden kaatamista. Jotkut ihmiset sekoittavat tietoisen suhteen "onnellisena elämänsä loppuun asti" -suhteeseen, joka on kuoleva arkkityyppi. Suhteet on tarkoitettu auttamaan meitä kasvamisessa, ei tekemään meistä onnellista. Kasvu tuo tavallisesti onnellisuutta, mutta painotus on kasvussa.

Tunnen, että meidän täytyy olla todella selkeä sieluperheestä ja tietoisista suhteista. Kummatkin tapahtuvat sieluvärähtelytasolla. Jos etsit edelleen ulkoista vahvistusta ja lohtua ympärilläsi olevista, niin toimit egotasolla. Tämä merkitsee, että vedät tiedostamatta puoleesi egopohjaisia ihmisiä opettamaan sinulle tuota eroa. Tämä näyttää hyvin lyhyiltä, luultavasti tuskallisilta suhteilta. Tämä on suunniteltu pitämään fokuksesi sisäänpäin – ei muuta. Sieluperheesi löytää sinut, kun elät enemmän sielustasi.

Sieluperheesi tuo tietysti vahvistusta ja lohtua. Erona on, mikä motivoi toimiasi. Kun ajattelet kokoontumista sieluperheesi kanssa, ajatteletko: "Nyt minulla on lopultakin mukavaa, olen rakastettu ja onnellinen", vai "Nyt voimme todella vaikuttaa maailmassa"? Onko kyse minusta vai meistä? Onko kyse henkilökohtaisista tunteistasi vai kaikkien suuremmasta hyvästä? Ole, missä olet, äläkä koskaan soimaa itseäsi. Samaan aikaan ole todella tietoinen ja rehellinen motiiveistasi.

Muista, ettemme ole kaikki enää samalla aikajanalla. Se mitä mediassa näytetään, ei heijasta kaikkien kokemusta tai kehityskaarta. On ok pysyä informoituna, mutta älä tule houkutelluksi eri todellisuuksien illuusioon. Tiedosta fokuksesi. Muista myös, etteivät kaikki ilmoittautuneet osalliseksi fyysiseen ylösnousemukseen. Jotkut eivät koskaan herää. Jotkut kuolevat luonnollisesti. Monet eivät ole ylösnousemuspolulla tällä hetkellä. Voit tehdä vain oman osuutesi. Elä omaa elämääsi harmoniassa, ja priorisoi oma kehityksesi.

Siis meidän osuutemme vuoden 2019 tanssissa on pitää fokus sisäänpäin, samalla kun elämä vie meitä sulavasti lattian poikki. Ole läsnä. Ole tietoinen. Ja mikä tärkeintä, käännä jatkuvasti katseesi sisäänpäin. Löydä jokin päivittäinen harjoitus tai henkinen ryhmä tai henkinen kurssi, ja tee siitä oikeasti prioriteetti. Jatka sisäisen työn tekemistä. Siinä kaikki, mitä voimme oikeasti tehdä tänä vuonna … universumi hoitaa loput. Nauti tästä kokoontumistanssista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev