HomeViestejäNatha Jay22.9.2024 - Tasapaino

22.9.2024 - Tasapaino

TASAPAINO

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
22.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syyskuun 2024 päiväntasauksessa on selvä tunne kotia kohti suuntaamisesta. Tuntuu siltä, että olemme saavuttaneet todellisen ikävystymisen ulkoisen maailman osalta, ja sisäinen maailma houkuttelee lopultakin. Sisäinen laajentuminen on alkanut isosti, ja seikkailu odottaa!

Kun vanha toimintamalli tulee loppuun, on täydellinen aika kehittää sisäistä maailmaa. Olemme odottaneet tätä kotiinpaluuta koko elämämme ajan, tietoisesti tai ei. Silloin saamme vihdoin tasapainottaa sisäiset energiamme ja painottaa yhtä paljon olemista ja tekemistä. Sisäänhengitys on aivan yhtä tärkeä kuin uloshengitys. Käytätkö joka päivä aikaa nauttien olemisesta? Nyt on mahtava aika aloittaa tai syventää harjoitustasi.

Jos ajatus pelkästä olemisesta on uusi sinulle, fokusoituminen hengitykseen, luonnossa oleminen ja kiitollisuusluetteloiden tekeminen ovat upeita työkaluja.

Kun palaamme takaisin siihen tasapainoon, joka olimme ennen inkarnoitumistamme, ulkoiset olosuhteet muuttuvat heijastamaan sisäisiä muutoksiamme. Vanha egoitse ei pitänyt muutoksesta, kun taas tasapainen itse tietää, että muutos merkitsee kasvua ja laajentumista. Reagoimme nyt muutokseen ilolla, pelon sijasta. Minulle kerrottiin (meditaatiossa) noin neljä vuotta sitten, etten ainoastaan hyväksyisi muutosta, vaan itse asiassa myös nauttisin siitä. Vastaukseni taisi olla: ”Onnea vaan sen kanssa”, mutta tajuan sen nyt. Sekä Aurinkoni ja Kuuni on kiinteässä merkissä, vielä pienellä autismilla vahvistettuna. Jos minä olen innostunut muutoksesta, jotain todella tapahtuu.

Tiedätkö, mikä muu on muuttunut dramaattisesti? Kompromissien tekeminen. Ei itsekkään tyyppinen, vaan sellainen joka liittyy henkilökohtaiseen tinkimättömyyteen. Muutan mielelläni ajankohtia tai suunnitelmia työskennelläkseni muiden kanssa, mutta jos se vaatii muuttamaan jotain henkilökohtaisessa tinkimättömyydessäni, sitä ei harkita. Yksinkertainen ”ei kiitos” riittää, mutta se on hyvin selkeä tieto. Hyvin selkeä.

En edes välitä katsella vanhan maailman palamista – olen vain hyvin innostunut uudesta. Se on sisäistä työtä, ilman mitään epäilystä. Muista, että kaikki millä on todellista arvoa, on sisällä, ja ulkoinen draama on vain viihdyke. Kaikki menee hyvin. Tämä on vain evoluutiota, ja kehomme ja mielemme rakennettiin tätä varten.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >