HomeViestejäNatha Jay18.5.2024 - Rajaton elämä

18.5.2024 - Rajaton elämä

RAJATON ELÄMÄ

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
18.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kaikki niin ehdollistuneita keskittymään selviytymiseen, ettei todellinen yltäkylläisyys edes käväise huolestuneessa mielessämme. Samalla tavalla pidämme läheisriippuvuutta rakkautena, kun ehdotonta rakkautta ei edes huomata. On vaikea kuvitella tuntemuksia, joista meillä ei ole suoraa kokemusta. Ole vain avoin sille mahdollisuudelle, että kaikki osoittautuu paremmaksi kuin rajoittuneet kokemuksemme.

Huomaan, että kysymykset näyttävät avaavan uusia mahdollisuuksia. Olen kirjoittanut aiemmin Mitä jos -pelistä. Nyt minulla on muutama lisäkysymys pohdittavaksesi. Täytyykö kuolla päätyäkseen onnellisempaan paikkaan? Jos meidät kuljetettaisiin yhtäkkiä taivaaseen, tietäisimmekö sitä? Onko taivaassa rahaa ja työpaikkoja? Jos kaikki raha loppuisi, kasvaisiko ruokaa edelleen? Jos jumala/jumalatar puhuisi meille, voisiko tätä kieltä tulla auringonroihuina? Kehittyykö ja muuttuuko jumala/jumalatar?

Ei ole oikeita vastauksia. Itse asiassa, jos olet päätynyt johonkin vastaukseen, on uuden kysymyksen aika. Varmuus on mahdollisuuden verivihollinen. Tavoitteena tässä on avata mieli, jottemme jatka vain samojen vanhojen ja kuluneiden skenaarioiden kertaamista. Oletko koskaan huomannut, että jostain mikä innosti sinua aiemmin, tulee rutiinia ja velvollisuus ajan kuluessa? Meidän ei ole tarkoitus pysyä samanlaisena – meidän on tarkoitus muuttua. On sallittua muuttaa mieltään koska tahansa.

Viime viikolla kuulin jatkuvasti Hokey Pokey -laulua: ”Laitat vasemman jalkasi sisään, vedät vasemman jalkasi ulos, laitat vasemman jalkasi sisään, ja ravistelet sitä. Teet hokkuspokkuksen ja käännyt ympäri … siitä kaikessa on kyse!” Siltä aikajanat ovat tuntuneet toukokuussa 2024. Tuntuu siltä, että palaamme alkuperäiseen suunnitelmaamme, samaan aikaan ravistaen pois vanhoja tarinoita. Tarinoiden muuttumiseksi, meidän täytyy päästää niistä irti pääfokuksenamme.

Meillä on myös taipumusta lähestyä elämää takaperin, yrittäen muuttaa ulkoisen ennen sisäistä. Jos halveksit jotain elämässäsi (työpaikka, suhde, tilanne), niin poistamalla ja korvaamalla sen päädyt vain samoihin olosuhteisiin. Sitä kutsutaan karmaksi. Jos kaivat tarpeeksi syvältä sisältä tarkkaillaksesi ja muuttaaksesi ajatuksiasi, niin ulkoinen seuraa perässä. Ulkoinen maailmasi on aina heijastus sisäisestä maailmastasi, koska se on energiafraktaali. Sinun maailmasi – ei maailma. Et luultavasti ole sota-alueella, joten keskity vain parantamaan omaa osaasi – energia leviää. Siis kaivaudu ajatuksiisi ja löydä pääfokuksesi, ja muuta se. Kannusta ainakin mieltäsi avautumaan jollain kysymyksellä.

Korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki on hyvin jännittävää. Täällä maan päällä muodostuu kaksi erilaista aikajanaa - toinen parempi ja toinen huonompi. Hyvä uutinen on, että parempi aikajana on ankkuroitu ja kasvaa, kun taas huonompi aikajana pienenee ja kuivuu kokoon. Muista: ketään ei voi pelastaa, ja hänen korkeampi itsensä valitsi tietyn matkan. Älä koskaan aliarvioi siemenen kylvämisen voimaa, mutta anna sitten hänen saada oma kokemuksensa. Sinä uneksit uutta rajatonta todellisuutta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >