HomeViestejäNatha Jay30.4.2024 - Leikkiaika matriisissa

30.4.2024 - Leikkiaika matriisissa

LEIKKIAIKA MATRIISISSA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
30.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ja aivan yhtäkkiä huhtikuu 2024 on ohi! Nyt saamme integroida kaiken tuon uskomattoman energian, jota saimme kuluneen kuukauden aikana. Älä huoli – tämä integrointi tuntuu kuin leikiltä. Minulla on pari ehdotusta pitämään se kevyenä …

Rutiini – Tämä kuukausi on helpompi, jos muutat rutiiniasi ja myös kehität rakenteen. Tiedän, että nämä kuulostavat vastakkaisilta ideoilta, mutta pysy kanssani hetki. Pidä muutos ja rakenne pienenä. Muutos voi olla uuden reitin kulkemista töihin tai ei-hallitsevan käden käyttämistä syömiseen tai juomiseen. Muuta kuuntelemasi musiikki muutamaksi minuutiksi. Muuta nukkumaanmenorutiinisi järjestystä. Rakenteen lisääminen voi tarkoittaa päivittäisen (tai tunnittaisen) muistutuksen laittamista, että pysäyttää kaiken ja fokusoituu kokonaisen minuutin hengitykseensä. Rakenne voisi tarkoittaa, että kirjoittaa joka ilta viisi minuuttia kiitollisuuspäiväkirjaa. Minkään ei tarvitse olla suurta, mutta rakenne on johdonmukainen. Halukkuus virrata muutoksen myötä, samalla muodostaen oman johdonmukaisen rakenteensa, parantaa kaikkea. Toukokuu vaatii ja tukee laajentumistamme muutoksen ja rakenteen alueella.

Kun huhtikuun energiat on integroitu, mikään ei pysy entisenä. Ego pelkää muutosta, mutta korkeampi itsesi näkee muutoksen edistyksenä. Rakenneosa antaa turvaa kehollesi (ensisijainen suhteesi) ja estää egomieltäsi karkaamasta joka suuntaan. Palaaminen hengitykseesi muutaman kerran päivässä on mahtava tapa saada takaisin voimasi ja täysivaltaisuutesi.

Taajuus – Toinen lelu jonka kanssa leikkiä, on henkilökohtainen taajuutesi. Tämä vaatii vähän introspektiota ”haluihin” elämässäsi. Käytän rahaa suosittuna esimerkkinä. Monet ihmiset haluavat lisää rahaa, mutta siinä tavassa jolla rahajärjestelmä on luotu, miljardien täytyy olla puutteessa, jotta muutama on varakas. Raha on 3D-järjestelmä. Siis mikä on todellinen halu? Vapaus? Pelottomuus? Pidän sanasta ”yltäkylläisyys”, koska se ei rajoitu rahaan. Jos ajatellaan rahaa vanhentuneena 3D-käsitteenä, niin hyvin harva haluaisi jäädä tuohon toimintamalliin. Siis selvitä ”halu halun takana”. Valitse taajuutesi todellisen halusi perusteella. Minusta rahakäsite tuntuu 5D:ssä enemmän helppoudelta ja yltäkylläisyydeltä. Ota itsestäsi selvää ja lähde siitä.

Mukava asia taajuutensa muuttamisessa on, että se tapahtuu melkein välittömästi tässä kohtaa. Se missä viipyy, on valinta, ja tuon valinnan voimme muuttaa koska tahansa. Aina kun olet puhki tai alakuloinen, mieti, mitä olet ajatellut. Jos tietoisuus ajatuksistasi puuttuu, kokeile laittaa puhelimesi kerran tunnissa soimaan ja muistuttamaan, että tsekkaat mielesi. Mieli luo todellisuutta ja lähettää signaaleja keholle. Valvo mieltäsi.

Toukokuu on mahtavaa aikaa levittää siipemme ja alkaa todella luoda todellisuutta! Jeeee!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >