HomeViestejäNatha Jay2.4.2024 - Ehkä

2.4.2024 - Ehkä

EHKÄ

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
2.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi suosikkitarinani on ehkä-tarina. Se tapahtuu maaseudulla, maanviljelijäyhteisössä muutama sata vuotta sitten. Mies elää maatilallaan reilu 20-vuotiaan poikansa kanssa. Tarina alkaa härän kuolemasta, ja sen avulla oli kynnetty pellot. Hänen naapurinsa sanoo: ”Voi, se on huono asia”, ja mies vastaa: ”Ehkä.” Poika vetää sitten kyntöauraa itse. Naapuri sanoo: ”Se on hyvä asia!” Mies vastaa: ”Ehkä.” Poika murtaa jalkansa kyntäessä … ”Se on huono asia!” ”Ehkä.” Armeija tulee värväämään kaikki työkykyiset miehet, mutta poika jätetään murtuneen jalan vuoksi. ”Se on hyvä asia!” ”Ehkä.” Tarina jatkuu ja jatkuu.

Näetkö, miten paljon energiaa kuluu jonkin tilanteen arvottamiseen, pelkän sen hyväksymisen sijasta? Näetkö, miten tilanteessa näyttää olevan tolkkua vasta jälkikäteen? Tämä on huhtikuun 2024 energia. Saamme valita sen, miten virtaamme elämän myötä (tai tuomitsemme sen). Huhtikuussa, ja oikeastaan pari seuraavaa vuotta, elämä vain tapahtuu. Vapaa tahtomme rajoittuu siihen, miten reagoimme tähän nopeaan muutokseen.

Elämä kehittyy edelleen henkilökohtaista evoluutiota ja kaunista tulevaisuutta kohti, mutta egoitse on lopultakin takapenkillä. Korkeampi itsemme ajaa, tietäen täysin hyvin, että egolle siitä tulee epämukavaa, mutta se kannatta pitkässä juoksussa. Ponttina on yksinkertaisesti, että on parasta luottaa johonkin korkeampaan, miten tahansa näet sen. Katso ympärillesi ja näe maailma, jota egon on hallinnut tuhansia vuosia, ja tiedä, että jälkiviisaus tulee näyttämään tarkkaan, miksi ”suunnitelmasi” eivät toimineet.

Tehtävämme on nyt kohdata kaikki tilanteet epävakaalla ”ehkällä”. Kaikkien asioiden tuomitseminen hyväksi tai huonoksi on uuvuttavaa ja melkoista tunteiden vuoristorataa. Tapahtuu monia täyskäännöksiä seuraavan puolen vuoden kuluessa, kun uutta informaatiota tulee valoon. Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi ja energiaasi yrittäen lokeroida kaikkea. Ehkä se on hyvä, ehkä se on huono. Ehkä voimme vain antaa elämän tapahtua tällä hetkellä. Ehkä.

Nyt suosikkitapani palata takaisin itseeni on hengittää juureni, kruununi ja sydämeni kautta. Sulje silmäsi ja vedä kolme kertaa syvään henkeä juurichakran kautta, sitten kolme kertaa kruunchakran kautta ja sitten kolme kertaa sydänchakran kautta. Ennen kuin avaat silmäsi, huomaa, mikä on muuttunut sisälläsi. Teen tämän harjoituksen useita kertoja joka päivä. Kokeile sitä, ja muista käyttää sitä jokaisen stressaavan tilanteen jälkeen.

Kiinnittyminen on yksinomaan mentaalinen (ego) rakennelma, ja se on ihmisdraaman ydin. Buddha kertoo, että halu johtaa kärsimykseen. Halu on pelkästään haluta elämän olevan erilaista, kuin se on. Elämän hyväksyminen sellaisena, kuin se tulee, on todellista mestaruutta. Ehkä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >