HomeViestejäNatha Jay12.3.2024 - Vauhdin lisääntyminen

12.3.2024 - Vauhdin lisääntyminen

VAUHDIN LISÄÄNTYMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
12.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuun ensimmäinen viikko tuntui hyvin paljon yritykseltä ja erehdykseltä. Uudenkuun jälkeen 10.3. tuntuu siltä, että olemme päässeet jaloillemme, ja nyt meillä on vetovoimaa kuljettaa itsemme tulevaisuuteen.

Voin kertoa, että muutama viime kuukausi on ollut uskon harjoittamista minulle. En tarkoita uskonnollisessa mielessä, vaan tarkoitan syvää luottamusta elämään. Elin luottamuksen varassa. Nyt toimillani näyttää olevan vaikutusta. Mikä helpotus! Tuntuu, että olen ollut odotuskannalla kuluneet kaksi vuosikymmentä, mikä on perustunut täysin kohtaloon (korkeampaan suunnitelmaan). Nyt minulla voi olla jälleen jotain inputia. Suuri vapaus ja voimaantuminen!

Jos tätä ei ole tullut vielä sinulle, tiedä, että se on matkalla. Ennen kuljin vuosia kollektiivin edellä, ja nyt vain päiviä. Itse asiassa jos luet tätä, olet samalla aallolla.

Valmistaudumme kahteen merkittävään muutokseen: maaliskuun 2024 päiväntasaus ja ensimmäinen pimennyskierros. Vaikka muutokset tunnetaan heti, vie vähän aikaa, ennen kuin maailmannäyttämö heijastaa mitään muutosta. Tämä ei vie läheskään yhtä kauan, kuin olisi vienyt aiemmin, ja tänä vuonna on jännittävää aikaa päiväntasausten välissä. Pysy keskittyneenä sydämeesi, kun maailma ympärilläsi liikkuu.

Ole päivittäin kontaktissa näkymättömän tiimisi kanssa. Toinen puoli on hyvin läsnä tällä hetkellä. Se ei vaadi edes meditatiivista tilaa enää – vain muutaman syvän hengenvedon. Minulla ei ole enää tavallinen joukkoni, vaan on myös esi-isiä ja muita olentoja. Huoneessa on tungosta, kun kutsun. Kokeile sitä, ja saatat yllättyä, keitä ilmaantuu.

En ole saanut oikeastaan mitään oivalluksia, vain kannustusta. Ei-fyysinen puoli on ollut innoissaan vuosia, nyt saamme lopultakin tuntea sen täällä. Jos olet väsynyt, nuku. Jos sinua ei huvita syödä, juo puhdasta ja siunattua vettä. Kehomme muuttuu, joten tärkeintä on tukea sitä. Seuraa korkeampaa opastustasi kaikkina aikoina. Kuten Joseph Campbell kertoo meille: ”Meidän täytyy olla valmis päästämään irti elämästä, jota suunnittelimme, jotta voimme saada elämän, joka odottaa meitä.”

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >